{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka New Orleansiin - KILROY
Matka New Orleansiin - KILROY

Matka New Orleansiin

Karibian pohjoisimpana kaupunkina tunnettu New Orleans on täynnä eteläistä tunnelmaa. Matka New Orleansiin on matka kaupungin värikkääseen elämänmenoon jazz-musiikin tahdissa: maistele paikallisen keittiön antimia ja hurrikaani-cocktailia, seilaa Missisippijoella, huvittele festivaaleilla ja kiertele ranskalaiskorttelin kummittelevia rakennuksia. New Orleansissa riittää nähtävää ja koettavaa!

Mardi Gras -festivaali 

New Orleansin vilkkain ja jännittävin aika on keväisin, Mardi Grasin festivaalin aikaan. Nimi Mardi Gras tarkoittaa 'rasvatiistaita' ja meillä Suomessa Mardi Gras tunnetaankin laskiaistiistaina: festivaali merkitsee pääsiäistä edeltävän paastonajan alkua. New Orleansissa juhlaa vietetään näyttävästi ja koko päivän ajan. Värikkäät paraatit valtaavat kaupungin kadut ja festivaalikävijät nauttivat hyvästä ruuasta ja musiikista. Eli jos siis vain suinkin mahdollista, kannattaa matka New Orleansiin suunnitella juuri tälle ajankohdalle!

New Orleansin nähtävyydet

Kenties kaikkein kuuluisin ja suosituin osa New Orleansia on sen upea ranskalaiskortteli, jonka kolonian aikaiset rakennukset ovat tunnettuja monien myyttien ja kummitustarinoiden tapahtumapaikkana. Korttelin ikivanhat talot ovat myös kuuluisia niiden kauniista parvekkeista, jotka on usein koristeltu eri sesonkien ja juhlapyhien mukaisesti. 

New Orleansissa on tarjolla monenlaisia opastettuja kierroksia, joiden avulla tutustut helposti alueeseen. Opi ranskalaiskorttelin jännittävästä historiasta osallistumalla jollekin monista kummituskierroksista, joita tässä kaupunginosassa järjestetään pimeän laskeuduttua. Jos taas haluat bongata alligaattoreita, ota suunnaksi opastettu kierros rämeikössä. Leppoisampaa meininkiä kaipaaville on tarjolla esimerkiksi parin tunnin Missisippijoen risteilyitä vanhan höyrylaivan kyydissä.

Herkuttele ja heittäydy jazzin vietäväksi

New Orleansin matkalla on ehdottomasti nautittava paikallisen keittiön, eli creolen ja cajunin, antimista. Aidon ja perinteisen makunautinnon takaamiseksi kannattaa maistaa vaikka mausteista gumboa tai jambalayaa. Tai jos makeanhammastasi kolottaa, ota suunnaksi joku ranskalaiskorttelin monista kahviloista, istu alas ja nauti kuppi kahvia beignet-donitsin kera. 

Herkullisten ruokien lisäksi New Orleans tunnetaan hurrikaanista - emmekä nyt puhu oikeasta hirmumyrskystä, vaikka niitäkin kaupungin kohdalle osuu aina silloin tällöin. Kyseessä on nimittäin suosittu drinkki, joka keksittiin ensimmäisenä juurikin New Orleansissa. Värikkääseen hurrikaani-cocktailiin käytetään muun muassa rommia sekä passionhedelmän ja limen mehua. Poikkea siis tämän drinkin synnyinbaariin, Pat O'Brien'siin, ja tilaa itsellesi makea hurrikaani! 

Myös musiikki ja erityisesti jazz on olennainen osa New Orleansin matkaa. Riippumatta viikonpäivästä tai siitä, millä suunnalla olet liikkeellä, tästä kaupungista löytyy aina klubi tai baari, jossa soitetaan elävää musiikkia. Yksi jazzin suurimmista legendoista, Louis Armstrong, on kotoisin juuri New Orleansista ja monet kaupungin baareista ovatkin perehtyneet yksinomaan hänen musiikkinsa soittamiseen.

Yöpyminen New Orleansissa

New Orleansin vierailulla kannattaa totta kai majoittua ranskalaiskorttelissa. Tällä alueella on tarjolla sekä simppeleitä majoitusvaihtoehtoja että hulppeampia hotelleja, eli jokaiselle varmasti jotakin. 

New Orleans kartalla

Louisianan osavaltiossa, Missisippijoen alajuoksulla sijaitsevaa New Orleansia kutsutaan usein Karibian pohjoisimmaksi kaupungiksi. Lähde tutustumaan tähän eloisaan kaupunkiin, joka on täynnä upean monipuolista arkkitehtuuria, musiikkia ja kummitustarinoita.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja New Orleansissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.