Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions



Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Miamiin - KILROY

Matka Miamiin

Monipuolinen Miami on sekoitus mahtavia Art Deco -rakennuksia, kulttuurien kirjoa, amerikkalaista urheilullisuutta, upeita hiekkarantoja sekä kiihkeää yöelämää. Miamin lumoon kuuluvat myös ihmiset, jotka haluavat tulla nähdyiksi. Little Havannan lattarirytmit sekä lähialueiden upeat nähtävyydet tarjoavat jokaiselle matkalaiselle pureksittavaa.

Miamissa ei tarvitse pelätä, ettetkö ehtisi shoppailemaan, sillä suurin osa kaupoista on auki iltamyöhään. Kaupunkia voi liioittelematta kutsua shoppailuparatiisiksi: täältä löydät merkkivaatteet, trendipopot ja oikeastaan kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Puhdasta kaupunkielämää

Miami on rankattu yhdeksi USA:n puhtaimmista kaupungeista. Syykin on selvä: ilma, meri, kadut, laajat viheralueet sekä kaupungin suurenmoinen kierrätysohjelma antavat vaikutelman, että kaupunki on hyvin hoidettu ja siisti.

Matka Miamiin onnistuu kaikkina vuodenaikoina. Ilmasto on ihanan lämmin aina, tosin kesällä saattaa olla hyvinkin kuumaa ja kosteaa. Kesäaikana, jolloin on myös sadekausi, voimakkaat ukkosmyrskyt riepottelevat Miamia, jolloin fiilis on kuin Karibialla: trooppisen kuuma.

Vaikutelma voimistuu entisestään Miamin länsipuolella sijaitsevalla valtavalla Everglades-suoalueella. Täällä seikkailet ainutlaatuisessa luonnossa alligaattoreita bongaten - Everglades on ehdoton vierailukohde kaikille Miamin kävijöille!

Miami Vicen maisemissa

Mahtavan ilmaston lisäksi Miamin erikoisuuksiin kuuluvat ihmiset. He rakastavat aurinkoa ja ihastuttavat ystävällisyydellään. Ei ole liioittelua sanoa, että Miami on käymisen arvoinen jo yksistään ihmisten takia. Erityisesti Miami Beachin alue tarjoaa mielenkiintoista nähtävää, ja se on tietysti biitsihengailun mekka. Ulkoilmakahviloissa on mukavaa hörppiä jäälattea auringossa kylpemisen ohella.

Rannalta meren läheisyydestä löytyy myös toinen hyvin erityinen paikka, jota eivät varsinkaan kasari-sarja Miami Vicen fanit voi ohittaa: pieni ja syrjäinen Jimbo's sijaitsee vastapäätä jättiläismäistä Seaquariumia. Paikalliset toivottavat sinut tervetulleeksi kylmän oluen ja savustetun kalan kera. Uniikki Jimbo's on todella kodikas, ja täällä on myös aikoinaan kuvattu otoksia Miami Viceen.

Miami nähtävyydet

Miami on kiehtova etnisen monimuotoisuutensa vuoksi. Täältä löydät eläväiset ja värikkäät Kuuban, Argentiinan ja Haitin kaupunginosat. Erityisesti Little Havanna, kuubalaisten kaupunginosa, on kiinnostavaa aluetta. Kaiken huippuna on muodikas Lincoln Road Mall, joka on kävelykatu South Beachilla ja täynnä ostospaikkoja sekä toinen toistaan tyylikkäämpiä miamilaisia. Jo katu itsessään on erittäin hyvää viihdettä. Äläkä unohda yöelämää - täältä löydät loputtomasti glitteriä, glamouria sekä baareja ja yökerhoja.

Miamin arkkitehtuuri tarjoaa kauniin sekoituksen korkeista pilvenpiirtäjistä valloittaviin pastellinvärisisiin Art Deco -rakennuksiin. South Beachillä Ocean Driven varrella vallitsee yhtä aikaa sekä tyylikäs että rennon boheemi tunnelma. Art Deco -tyyliä katsellessasi voit vain ihmetellä, kuinka kauniita talot voivat olla! Aloita Art Deco -turneesi Welcome Centeristä (10th Street). Tämä pysyvä näyttely toivottaa sinut tervetulleeksi Art Deco -tyyliin.

Kun olet ihaillut tarpeeksi Miamin katujen ja rantojen antia, lähde kaupungin ulkopuolelle etsimään muita tutustumisen arvoisia paikkoja. Key Biscaynen saari on yksi huippukohteista! Saaren hienot hiekkarannat tarjoavat rauhaa ja ihmettelemisen aihetta. Saarella sijaitsee esim. Venetian Pool -niminen jättiläisallas solisevine vesiputouksineen ja koralleineen. Altaaseen on rakennettu jopa palmusaari luolineen. Venetia Pool on suuri ja mahtipontinen, kuten moni asia USA:ssa.

Houkuttaako matka Miamiin?

Jos haaveilet Miamin matkasta ja kaipaat apua unelmiesi reissun toteuttamiseen, varaa aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miami kartalla

USA:n itärannikolla sijaitseva Miami on mielenkiintoinen ja monipuolinen kohde. Täältä voit helposti aloittaa myös ikimuistoisen road tripin: kruisaa USA:n eteläisimpään kaupunkiin Key Westiin ja päätä matkasi vaikka New Yorkiin tai Bostoniin asti. Miamista pääset myös kätevästi unelmiesi risteilylle Karibialle. Risteilyalukset ja pikalautat kuljettavat sinut yhdessä hujauksessa Bahamalle joko Miamin tai Fort Lauderdalen satamasta.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Miamissa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.