{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Miamiin - KILROY
Matka Miamiin - KILROY

Matka Miamiin

Monipuolinen Miami on sekoitus mahtavia Art Deco -rakennuksia, kulttuurien kirjoa, amerikkalaista urheilullisuutta, upeita hiekkarantoja sekä kiihkeää yöelämää. Miamin lumoon kuuluvat myös ihmiset, jotka haluavat tulla nähdyiksi. Little Havannan lattarirytmit sekä lähialueiden upeat nähtävyydet tarjoavat jokaiselle matkalaiselle pureksittavaa.

Miamissa ei tarvitse pelätä, ettetkö ehtisi shoppailemaan, sillä suurin osa kaupoista on auki iltamyöhään. Kaupunkia voi liioittelematta kutsua shoppailuparatiisiksi: täältä löydät merkkivaatteet, trendipopot ja oikeastaan kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Puhdasta kaupunkielämää

Miami on rankattu yhdeksi USA:n puhtaimmista kaupungeista. Syykin on selvä: ilma, meri, kadut, laajat viheralueet sekä kaupungin suurenmoinen kierrätysohjelma antavat vaikutelman, että kaupunki on hyvin hoidettu ja siisti.

Matka Miamiin onnistuu kaikkina vuodenaikoina. Ilmasto on ihanan lämmin aina, tosin kesällä saattaa olla hyvinkin kuumaa ja kosteaa. Kesäaikana, jolloin on myös sadekausi, voimakkaat ukkosmyrskyt riepottelevat Miamia, jolloin fiilis on kuin Karibialla: trooppisen kuuma.

Vaikutelma voimistuu entisestään Miamin länsipuolella sijaitsevalla valtavalla Everglades-suoalueella. Täällä seikkailet ainutlaatuisessa luonnossa alligaattoreita bongaten - Everglades on ehdoton vierailukohde kaikille Miamin kävijöille!

Miami Vicen maisemissa

Mahtavan ilmaston lisäksi Miamin erikoisuuksiin kuuluvat ihmiset. He rakastavat aurinkoa ja ihastuttavat ystävällisyydellään. Ei ole liioittelua sanoa, että Miami on käymisen arvoinen jo yksistään ihmisten takia. Erityisesti Miami Beachin alue tarjoaa mielenkiintoista nähtävää, ja se on tietysti biitsihengailun mekka. Ulkoilmakahviloissa on mukavaa hörppiä jäälattea auringossa kylpemisen ohella.

Rannalta meren läheisyydestä löytyy myös toinen hyvin erityinen paikka, jota eivät varsinkaan kasari-sarja Miami Vicen fanit voi ohittaa: pieni ja syrjäinen Jimbo's sijaitsee vastapäätä jättiläismäistä Seaquariumia. Paikalliset toivottavat sinut tervetulleeksi kylmän oluen ja savustetun kalan kera. Uniikki Jimbo's on todella kodikas, ja täällä on myös aikoinaan kuvattu otoksia Miami Viceen.

Miami nähtävyydet

Miami on kiehtova etnisen monimuotoisuutensa vuoksi. Täältä löydät eläväiset ja värikkäät Kuuban, Argentiinan ja Haitin kaupunginosat. Erityisesti Little Havanna, kuubalaisten kaupunginosa, on kiinnostavaa aluetta. Kaiken huippuna on muodikas Lincoln Road Mall, joka on kävelykatu South Beachilla ja täynnä ostospaikkoja sekä toinen toistaan tyylikkäämpiä miamilaisia. Jo katu itsessään on erittäin hyvää viihdettä. Äläkä unohda yöelämää - täältä löydät loputtomasti glitteriä, glamouria sekä baareja ja yökerhoja.

Miamin arkkitehtuuri tarjoaa kauniin sekoituksen korkeista pilvenpiirtäjistä valloittaviin pastellinvärisisiin Art Deco -rakennuksiin. South Beachillä Ocean Driven varrella vallitsee yhtä aikaa sekä tyylikäs että rennon boheemi tunnelma. Art Deco -tyyliä katsellessasi voit vain ihmetellä, kuinka kauniita talot voivat olla! Aloita Art Deco -turneesi Welcome Centeristä (10th Street). Tämä pysyvä näyttely toivottaa sinut tervetulleeksi Art Deco -tyyliin.

Kun olet ihaillut tarpeeksi Miamin katujen ja rantojen antia, lähde kaupungin ulkopuolelle etsimään muita tutustumisen arvoisia paikkoja. Key Biscaynen saari on yksi huippukohteista! Saaren hienot hiekkarannat tarjoavat rauhaa ja ihmettelemisen aihetta. Saarella sijaitsee esim. Venetian Pool -niminen jättiläisallas solisevine vesiputouksineen ja koralleineen. Altaaseen on rakennettu jopa palmusaari luolineen. Venetia Pool on suuri ja mahtipontinen, kuten moni asia USA:ssa.

Houkuttaako matka Miamiin?

Jos haaveilet Miamin matkasta ja kaipaat apua unelmiesi reissun toteuttamiseen, varaa aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Aktiviteetteja Miamissa

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.