{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Los Angeles matka - KILROY
Los Angeles matka - KILROY

Los Angelesin matka

Los Angelesissa ei tarvitse pyöritellä peukaloitaan, vaikkei olisikaan leffaintoilija. Kokeile aaltoja surffileirillä, kruisaile tai haikkaa Hollywood-kukkulalla, ja sukella kaupungin verrattoman rikkaaseen kulttuurielämään. Lähde matkalle Los Angelesiin!

Los Angeles matkakohteena

Kaikille suurkaupungeille tyypilliseen tapaan Los Angeles on mitä erilaisimpien klubien ja konserttien, ravintoloiden, museoiden ja gallerioiden keidas. Korkealaatuisia konsertteja fiilistelet Walt Disney Concert Hall:ssa ja huikea nykytaiteen museo, MOCA, on mielenkiintoinen paikka erityisesti valokuva- ja poptaiteesta kiinnostuneille.

Mikäli haluat matkallasi tutustua paikalliseen urheilukulttuuriin, poikkea ihmeessä katsomaan Los Angeles Lakersien tai Los Angeles Kingsien matseja. Hurmos nousee kattoon kotijoukkueen nakutellessa pisteitä ja väliaikaohjelma pitää huolen viihdytyksestä erien välissä. Muista, että katukauppiaiden kauppaamat tiketit ovat yleensä ylihintaisia ja todella huonoilla paikoilla. Hanki siis liput luotettavilta myyjiltä.

Kun ostosvillitys iskee, suuntaa Robertson Boulevardille ja Melrose Avenuelle. Jos taas haluat törsätä seurapiirijulkkisten suosikkikaupoissa, on Rodeo Drive oikea kohde. Ostosmaratonin jälkeen voit rauhoittua Huntington-kirjaston puutarhassa taiteen keskellä.

Hollywood

Hollywood on oikeastaan oma kaupunkinsa, jota leimaavat 1900-luvulla rakennetut elokuvastudiot. Täällä näet, missä leffateollisuus on syntynyt ja, miltä nykyisten tähtien Hollywood Hillin valtavat palatsinomaiset talot näyttävät.

Maailmankuulu vuonna 1927 rakennettu Kodak-teatteri on Hollywoodin kulta-ajan perintöä. Aiemmin Graumanin kiinalaisena teatterina tunnettu Kodak on massiivisuudessaan todella hieno. Ei ihme, että kaikki tärkeimmät maailman elokuvaensi-illat ja Oscar-gaala pidetään juuri täällä. Teatteri sijaitsee Hollywood bulevardilla, jolla on myös Walk of Fame ja sitä päällystävät yli 2 000 näyttelijöiden ja muiden tärkeiden vaikuttajien tähteä. 

Universal Studios on leffaihmisten suosikkikohde, jossa päiväsi hujahtaa hetkessä TV-sarjojen kuvauksissa. Niin ikään Paramount Studios ja Warner Bros Studios ovat kiehtovia vierailukohteita.

Aktiivinen Los Angelesissa

Losin suurin, pisin ja kaunein hiekkaranta on Malibu, jota reunustavat pitkät palmupuut ovat iso osa kaikkia Malibussa kuvattuja tv-sarjoja ja elokuvia. Venice Beach on puolestaan täydellinen hengailuranta, jonka kävelykatuja kansoittavat mitä erilaisemman näköiset ihmiset.

Surffi- ja bodyboardingkansalla on valittavanaan Malibun, Venicen ja Zuman aallot. Lentopallopelaajat ja auringonpalvojat kansoittavat Manhattan-rantaa, jota moni pitää Losin parhaana biitsinä. Venicen palmujen reunustamissa nuhjuisissa tennis- ja koripallokentissä taas on oma charminsa. 

Patikoija suuntaa töppösensä Santa Monica -vuorille tai Griffith- tai Malibu State -puistoon. Bernardino-kansallispuiston alueella sijaitsevalla Big Bear -järvellä on lähin hiihtokeskus, jossa laskettelet rantareleissä kevätauringon lämmittäessä. Hiihtokausi kestää yleensä joulukuusta huhtikuuhun.

Reissuvinkit Los Angelesiin

Ajoita reissusi siten, että pääset kokemaan jonkin näistä tapahtumista: Uuden vuoden päivänä Ruusuparaatin musisoijat ja värikkäästi koristellut vaunut täyttävät Pasadena Colorado -bulevardin. Helmikuiset Kiinalaisen uuden vuoden festivaalit tuovat koristeelliset lohikäärmeet ja uskomattomat ruokakojut kaduille.

Coachella Valley täyttyy viileästä nykymusiikista vuosittaisilla festivaaleilla. Losista sinne ajaa noin kaksi tuntia. Tapahtuma järjestetään aina huhtikuun lopulla tai toukokuun alussa. Hanki lippusi ennen ajoreissua! Kaikista värikkäin ja pirtein festari on ehdottomasti LA Pride -karkelot, jotka täyttävät Santa Monica bulevardin aina kesäkuussa. Tästä paremmaksi eivät pirskeet muutu! Jazzdiggarit ovat heinäkuussa kärppänä kaupungissa jamittamassa Central Avenue Jazz -festivaaleilla.

Elokuu on surffaajien kuukausi; silloin Manhattan Beach, Hermosa Beach ja Redondo Beach täyttyvät kansainvälisen surffifestareiden viettäjistä. Summer Pops Festival päräyttelee saundeja ilmakehään Hollywood Bowlissa kesäkuusta syyskuulle asti. Musiikkiskaala liikkuu klassisesta hip hopiin ja kaikkeen siltä väliltä.

Marraskuun AFI-LA Festiä pidetään erittäin tasokkaana kansainvälisenä elokuvafestivaalina, jonne virtaa katsojia ympäri maailmaa. Mikäli suuntaat kaupunkiin helmikuun lopussa Oscar-gaalan aikaan, kannattaa varata majoitus hyvissä ajoin etukäteen.

Los Angeles kartalla

USA:n toiseksi tiheimmin asutun kaupungin metropolialueella elää yli 18 miljoonaa asukasta, joiden juuret ovat yli 140 maassa. Los Angelesin etninen monimuotoisuus avautuu reissaajalle China-, Korea- ja Thaitownissa sekä pikku-Intiassa ja -Etiopiassa, joissa jokaisessa on omalaatuinen tunnelmansa ja makumaailmansa. Matka Los Angelesiin ei todellakaan jätä ketään kylmäksi!

Jos päädyt Los Angelesiin autolla legendaarisen Route 66 -reitin päätteeksi, löydät itsesi Santa Monican kauniista Palisades-puistosta. Ja kun tällä suunnalla olet, käväise myös Pacific Park -puistossa. Noin 3 tunnin ajomatkan päässä odottaa puolestaan Anaheimin Disneyland.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Los Angelesissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.