{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Kaveriporukka rannalla auringonlaskun aikaan
Skeittaaja ja yleisöä Venice Beachilla Los Angelesissa

Matka Kaliforniaan – aurinkoa ja rentoa elämää

Näe ja tule nähdyksi! Kalifornia on yksi USA:n kauneimmista ja suosituimmista osavaltioista. Länsirannikko on todellinen auringonpalvojien hotspot ja paikka kaikille, jotka viihtyvät biitsillä, aalloilla ja rantabulevardeilla. Osavaltio on kuitenkin valtava, joten Kalifornian matkalla ehdit tekemään ja kokemaan vaikka mitä – Golden State ei jätä ketään kylmäksi!

Kysy Kalifornian reissuista

Kalifornian upea luonto ja aktiviteetit

Jos suunnittelet omaa Amerikan valloitustasi, Kalifornian on vain yksinkertaisesti oltava kohdelistallasi. Kalifornia on toiminnantäyteinen osavaltio: maanpinnan alla jököttää kolme aktiivista tulivuorta ja Kalifornianlahti yhdistettynä pitkään rantaviivaan tarjoaa lukuisia aktiviteettimahdollisuuksia aina surffauksesta huikeisiin valasbongausristeilyihin.

Kaliforniassa ei ole pulaa kansallispuistoista: täällä ihmettelet ja ihastut aina yhä uudestaan eri puistojen värikkäisiin kalliomuodostelmiin, lukuisiin vesiputouksiin ja syviin kanjoneihin. Lähde esimerkiksi Yosemiteen haukkomaan henkeä huikeiden maisemien edessä: ihmettele erikoisia kalliomuodostumia, heitä vettä kasvoille vesiputouksilla ja liukastele jäätiköllä.

Los Angeles

Täysin toisenlaisen puolen Kaliforniasta näet, kun siirryt luonnonhelmasta Los Angelesin miljoonakaupunkiin. Kaupunki on todella iso, valtava asfalttijättiläinen! Suuri koko tarkoittaa tietysti pitkiä välimatkoja, mutta se tarkoittaa myös, ettet varmasti pitkästy Losissa. 

Los Angelesissa julkinen liikenne on varsin olematonta, joten autonvuokraus on paras vaihtoehtosi paikasta toiseen liikkumiseen. Kruisaile ainakin Santa Monican, Malibun, Hollywoodin ja Pasadenan läpi nähdäksesi paikallista elämänmenoa aidoimmillaan.  

Venice Beachiltä bongaat puolestaan kliseiset bikinipukeiset rullaluistelevat naiset ja muskeleitaan esittelevät kehonrakentajat. Rantabulevardi on kaiken kaikkiaan värikäs alue, jossa kannattaa vetää syvään henkeä ja nauttia ympäröivästä, ympärivuorokautisesta sirkuksesta. Muovisia naisia ja naurettavasti puettuja koiria sanoisi ehkä joku, mutta näky se on tämäkin – Kalifornian matkalla tulet olemaan ihmeissäsi kaikesta näkemästäsi!

San Francisco

Monet eurooppalaiset tuntevat olonsa kotoisaksi San Franciscossa. Erilaiset paraatit ja festivaalit täyttävät kesäisin kadut, mikä kertoo San Fransiscon ja paikallisten rennosta asenteesta ja halusta juhlistaa elämää. Kaikenkaikkiaan koko kaupungista huokuu hyväntuulinen fiilis!

Turistien suosimat kaapeliautot (cable cars) ovat kyllä idyllisen näköisiä ja ihan hauskoja, mutta voih-niin-kovin turistientäyteisiä. Sen sijaan varaa liput etukäteen Amerikan kuuluisimpaan vankilaan, Alcatraziin. Pikkuruiset sellit ovat omiaan aiheuttamaan vilunväreitä kuumallakin helteellä!

Mutta se kaikkein tärkein: Kalifornian matka ei ole mitään ilman kävelyä Golden Gate -sillalla. Näkymät sillalta ovat usein varsin sumuiset, mutta siitäkin huolimatta kokemus on sen arvoinen!

San Diego

Jos aikataulusi vain antaa periksi, vietä muutama päivä myös San Diegossa. Vieraile La Jolla, Coronado ja Mission -biitseillä, käppäile kaupungilla ja suuntaa illaksi Little Italyyn, kaupungin keskustaan.

San Diegon must see -paikkoihin lukeutuu myös San Diego's Old Town. Alue on mielenkiintoinen ja tarjoaa vierailijoilleen vaikka mitä tekemistä: ravintoloita, teattereita, puistoja, museoita, tapahtumia ja vaikka mitä muuta! Ja Old Townista saat muuten Kalifornian parasta meksikolaista ruokaa.

Haaveissa matka Kaliforniaan?

Kun harkinnassasi on matka Kaliforniaan, varaa aikaa matkasuunnitteluun meidän juttusillemme, niin olet askeleen lähempänä unelmamatkasi toteutumista. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kertomuksia Kalifornian matkalta

Aktiviteetteja

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.