Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Chicago matka - KILROY
Chicago matka - KILROY

Chicagon matka

Gangstereiden kaupunki Chicago on erikoinen sekoitus uutta ja vanhaa, värikkyyttä ja kylmän harmaata pintaa. Kaupunkikuvassa näkee kaunistelematonta ja kulunutta vastakohtana moderneille pilvenpiirtäjille. Räikeät vastakohdat tekevät kaupungista lumoavan kaupunkilomakohteen. Matka Chicagoon alkaa tästä!

Bile- ja musadiggareiden Chicago

Musiikin harrastajille riittää Chicagossa apajia hämyisistä blues- ja jazzklubeista terävästi sykkiviin biletyskeitaisiin, joissa tanssitaan aamuun asti. Erityisesti jazzklubit ovat läpi vuosikymmenten olleet Chicagon musiikkimaailman keskuksia. Chicagolla on erityinen oma saundinsa, joka tekee siitä yhden Yhdysvaltojen mahtavimmista musiikkikaupungeista.

Erilaiset musiikkityylit ovat kautta aikojen kukoistaneet Chicagon kaduilla ja klubeissa. Tällä hetkellä aallon harjalla ratsastaa indie rock, jonka suosio on huipussaan. Chicagossa järjestetään vuosittain Yhdysvaltojen suurimpiin lukeutuvia festivaaleja kuten The Lollapalooza, sekä Pitchfork Music Festival, jotka kannattaa katsastaa.

Gangsteritunnelmia ja teräksistä arkkitehtuuria

Kaupungin huomattavin ja jatkuvasti läsnä oleva maamerkki saattaa olla L-merkki, joka tarkoittaa kaupungin huippukattavaa metroverkostoa. Metro kulkee kiepin keskustan ympäri, jota kutsutaan The Loopiksi. The Loopin alueella tuntee suurkaupungin sykkeen seisoessaan keskellä massiivisia pilvenpiirtäjä. Aurinkoisena päivänä valonsäteet heijastuvat pilviin kohoavien lasirakennusten seinistä tuoden kirkkautta kaduille.

Chicago tunnetaan jazz- ja gangsterikaupunkina. Kulmat ovat tietysti muuttuneet siistimmiksi verrattuna vanhoihin hyviin aikoihin, mutta kapeat hämyiset kujat ja kuppilat muistuttavat yhä 1920- ja 30-lukujen sikarinhajuisista gangsteriajoista. Chicagon kapakoissa majaili tuolloin kaikkien aikojen tunnetuin mafiooso Al Capone.

Tämän päivän Chicago on moderni ja nuorekas. Se on tunnettu vaikuttavasta arkkitehtuuristaan, jossa uudet tyylisuunnat ovat hyvin näkyvissä. Chicagon taivaanranta on yksi maailman korkeimmista. Maisemista voit nauttia vaikkapa pilviä hipovasta Willis Towerista käsin. Se on maailman korkeimpiin lukeutuva rakennus. Yli 400 metrin korkeudesta näet 360 asteen täydeltä kaupunkia. Chicagoon voi tutustua myös yllättävän informatiivisella veneretkellä Chicagojoessa.

Muita Chicagon nähtävyyksiä ovat kauniit vanhat kirkot ja kattavat museot kuten The Art Institute of Chicago, jonka impressionistikokoelma on erittäin arvostettu. Kaupungin vihreät puistokeitaat, kuten Grant Park ja Millenium Park, tarjoavat kaupunkitunnelman ja piknikpaikkojen lisäksi innovatiivista arkkitehtuuria katseltavaksi.

Shoppailua Chicagon järvimaisemissa

Kaupungin sydämessä sijaitseva Magnificent Mile kuhisee elämää. Shoppailijan aika vierähtää alueen lukuisissa putiikeissa ja Navy Pierin ravintoloissa. Magnificent Milen teatteri- ja museotarjonta on verraton. Perinteisistä nähtävyyksistä vaikuttavan Ferris Wheel -maailmanpyörän näkeminen on must. Se sijaitsee Michiganjärven rannalla ja luonnehtii kaupunginosaa paremmin kuin mikään muu.

Chicagoa on siunattu mahtavalla sijainnilla veden äärellä. Valtava Michiganjärvi ei vain lisää kaupungin kauneutta, vaan tuo myös luonnon lähelle kaupunkilaisten arkea. Talvisin järveltä puhaltavat viiltävän kylmät tuulet. Michiganjärven lisäksi kaupunkia halkoo Chicagojoki, joka pehmentää pilvenpiirtäjien ja voimakkaan liikenteen dominoimaa kaupunkikuvaa.

Kansalaisuuksien ja tyylien sekoitus

Chicagon kaduilla eri etniset ryhmät ja pukeutumistyylit sekoittuvat - erilaisuuden runsaushan tekee suurkaupungeista niin inspiroivia paikkoja elää ja reissata! Chicagossa elää suuri afroamerikkalainen väestö ja eri maita edustavia eurooppalaisia vähemmistöjä. Seksuaalivähemmistöt ovat myös keskittyneet tietyille alueille.

Eräs kiinnostava ja suositeltava alue on myös Wicker Park, luoteeseen The Loopilta, josta on tullut eräs kaupungin trendikkäimmistä alueista. Wicker Parkin katuja reunustavat ravintolat, baarit ja putiikit. Laaja valikoima second hand -kauppoja sekä retromuotia ovat shoppailijan mieleen.

Chicago kartalla

Tämä kaikista mafialeffoista tuttu paikka sijaitsee Michiganjärven rannalla Illinoisin osavaltiossa. Suurkaupunkikohteena Chicago tarjoaa paljon kiertelykohteita ja vilkasta yöelämää. Sukella kaupungin keskukseen, The Loopiin, ja suuntaa kohti Willis Towerin näköalahelmeä. Chinatownin ja Ukrainian villagen kortteleissa tutustut monikulttuuriseen Chicagoon.

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Kaipaatko apuja reissukohteen valinnassa?

Jos sinulla on käyttöä asiantuntijavinkeille ja suunnitteluavulle seuraavaa matkaa pohtiessasi, ota ihmeessä yhteyttä. Täällä kysymyksiin vastaavat oikeat ihmiset, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja räätälöivät kaikenlaiset reissut juuri sinun toiveidesi mukaisesti. 

Kysy pois!

Aktiviteetteja Chicagossa

Rajaa ja suodata
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Valitse kuukausi

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
50000+
{{absoluteMinPrice}}

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetti, lajiteltu

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetit, lajiteltu

{{ currentSortLabel }}
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
Lisää aktiviteetteja ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.