{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Chicago matka - KILROY
Chicago matka - KILROY

Chicagon matka

Gangstereiden kaupunki Chicago on erikoinen sekoitus uutta ja vanhaa, värikkyyttä ja kylmän harmaata pintaa. Kaupunkikuvassa näkee kaunistelematonta ja kulunutta vastakohtana moderneille pilvenpiirtäjille. Räikeät vastakohdat tekevät kaupungista lumoavan kaupunkilomakohteen. Matka Chicagoon alkaa tästä!

Bile- ja musadiggareiden Chicago

Musiikin harrastajille riittää Chicagossa apajia hämyisistä blues- ja jazzklubeista terävästi sykkiviin biletyskeitaisiin, joissa tanssitaan aamuun asti. Erityisesti jazzklubit ovat läpi vuosikymmenten olleet Chicagon musiikkimaailman keskuksia. Chicagolla on erityinen oma saundinsa, joka tekee siitä yhden Yhdysvaltojen mahtavimmista musiikkikaupungeista.

Erilaiset musiikkityylit ovat kautta aikojen kukoistaneet Chicagon kaduilla ja klubeissa. Tällä hetkellä aallon harjalla ratsastaa indie rock, jonka suosio on huipussaan. Chicagossa järjestetään vuosittain Yhdysvaltojen suurimpiin lukeutuvia festivaaleja kuten The Lollapalooza, sekä Pitchfork Music Festival, jotka kannattaa katsastaa.

Gangsteritunnelmia ja teräksistä arkkitehtuuria

Kaupungin huomattavin ja jatkuvasti läsnä oleva maamerkki saattaa olla L-merkki, joka tarkoittaa kaupungin huippukattavaa metroverkostoa. Metro kulkee kiepin keskustan ympäri, jota kutsutaan The Loopiksi. The Loopin alueella tuntee suurkaupungin sykkeen seisoessaan keskellä massiivisia pilvenpiirtäjä. Aurinkoisena päivänä valonsäteet heijastuvat pilviin kohoavien lasirakennusten seinistä tuoden kirkkautta kaduille.

Chicago tunnetaan jazz- ja gangsterikaupunkina. Kulmat ovat tietysti muuttuneet siistimmiksi verrattuna vanhoihin hyviin aikoihin, mutta kapeat hämyiset kujat ja kuppilat muistuttavat yhä 1920- ja 30-lukujen sikarinhajuisista gangsteriajoista. Chicagon kapakoissa majaili tuolloin kaikkien aikojen tunnetuin mafiooso Al Capone.

Tämän päivän Chicago on moderni ja nuorekas. Se on tunnettu vaikuttavasta arkkitehtuuristaan, jossa uudet tyylisuunnat ovat hyvin näkyvissä. Chicagon taivaanranta on yksi maailman korkeimmista. Maisemista voit nauttia vaikkapa pilviä hipovasta Willis Towerista käsin. Se on maailman korkeimpiin lukeutuva rakennus. Yli 400 metrin korkeudesta näet 360 asteen täydeltä kaupunkia. Chicagoon voi tutustua myös yllättävän informatiivisella veneretkellä Chicagojoessa.

Muita Chicagon nähtävyyksiä ovat kauniit vanhat kirkot ja kattavat museot kuten The Art Institute of Chicago, jonka impressionistikokoelma on erittäin arvostettu. Kaupungin vihreät puistokeitaat, kuten Grant Park ja Millenium Park, tarjoavat kaupunkitunnelman ja piknikpaikkojen lisäksi innovatiivista arkkitehtuuria katseltavaksi.

Shoppailua Chicagon järvimaisemissa

Kaupungin sydämessä sijaitseva Magnificent Mile kuhisee elämää. Shoppailijan aika vierähtää alueen lukuisissa putiikeissa ja Navy Pierin ravintoloissa. Magnificent Milen teatteri- ja museotarjonta on verraton. Perinteisistä nähtävyyksistä vaikuttavan Ferris Wheel -maailmanpyörän näkeminen on must. Se sijaitsee Michiganjärven rannalla ja luonnehtii kaupunginosaa paremmin kuin mikään muu.

Chicagoa on siunattu mahtavalla sijainnilla veden äärellä. Valtava Michiganjärvi ei vain lisää kaupungin kauneutta, vaan tuo myös luonnon lähelle kaupunkilaisten arkea. Talvisin järveltä puhaltavat viiltävän kylmät tuulet. Michiganjärven lisäksi kaupunkia halkoo Chicagojoki, joka pehmentää pilvenpiirtäjien ja voimakkaan liikenteen dominoimaa kaupunkikuvaa.

Kansalaisuuksien ja tyylien sekoitus

Chicagon kaduilla eri etniset ryhmät ja pukeutumistyylit sekoittuvat - erilaisuuden runsaushan tekee suurkaupungeista niin inspiroivia paikkoja elää ja reissata! Chicagossa elää suuri afroamerikkalainen väestö ja eri maita edustavia eurooppalaisia vähemmistöjä. Seksuaalivähemmistöt ovat myös keskittyneet tietyille alueille.

Eräs kiinnostava ja suositeltava alue on myös Wicker Park, luoteeseen The Loopilta, josta on tullut eräs kaupungin trendikkäimmistä alueista. Wicker Parkin katuja reunustavat ravintolat, baarit ja putiikit. Laaja valikoima second hand -kauppoja sekä retromuotia ovat shoppailijan mieleen.

Chicago kartalla

Tämä kaikista mafialeffoista tuttu paikka sijaitsee Michiganjärven rannalla Illinoisin osavaltiossa. Suurkaupunkikohteena Chicago tarjoaa paljon kiertelykohteita ja vilkasta yöelämää. Sukella kaupungin keskukseen, The Loopiin, ja suuntaa kohti Willis Towerin näköalahelmeä. Chinatownin ja Ukrainian villagen kortteleissa tutustut monikulttuuriseen Chicagoon.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Chicagossa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.