Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Boston matka - KILROY

Bostonin matka

Nuorekas ilmapiiri täyttää historiaa ja kulttuuria pursuavan Bostonin, joka tunnetaan Harvardin nerotehtaasta, Red Sox -baseballjoukkueesta ja mereltä bongattavista valaistaan. Bostonin maisemassa yhdistyvät purjeveneet ja pilvenpiirtäjät. Tutustu Bostonin hiekkarantoihin, saarimaisemiin ja historiallisiin kortteleihin fillarilla viilettäen. Jos Bostonin matka on ollut haaveissasi, aloita suunnittelu nyt ja tee haaveista totta!

Baseballia ja baarielämää Bostonissa

Jos bostonilaisten rakastama baseball-seura Red Sox ei selviydy lokakuussa vuosittain pelattavaan suureen World Seriesin finaaliin, on luvassa alakuloinen vuosi. Red Soxin päästessä loppuotteluun ei ole mitään parempaa kuin nauttia muutama tuoppi kotoisassa kapakassa kuunnellen paikallisten urheilufanien ilosta kannatusta sankareilleen. Toinen hyvä vaihtoehto on nähdä seura elävänä Fenway Parkissa, jossa otteluita on pelattu jo vuodesta 1912 asti.

Freedom Trail - Verinen tie vapauteen

Seuraa läpi kaupungin Yhdysvaltojen sisällissodan kovuutta kuvastavaa pitkää punaista viivaa, joka johdattaa 1770-luvulla alkaneen sodan tärkeimmille muistomerkeille ja tapahtumapaikoille. Tätä kierrosta kutsutaan The Freedom Trailiksi. Se on loistava tapa kulkea läpi Bostonin ja nähdä sotaan johtaneet olosuhteet ja tärkeät paikat rakennuksineen. Kierros auttaa ymmärtämään koko maan historiaa. Freedom Trail lähtee kauniista Boston Common -puistosta ja päätyy Charlestowniin.

Vastakohdat kohtaavat

Kaupungista löytää kotoisien hiekkakivitalojen täyttämien naapurustojen vierestä kiiltäviä, liike-elämän valloittamia pilvenpiirtäjiä. Bostonin nähtävyyksiin lukeutuu hyviä shoppailukatuja, joista ainakin Newbury Street on kokemisen arvoinen. Faneuil Hall sekä Quincy Market houkuttelevat myös putiikkitarjonnallaan. Hieman raaka, brittityylinen ja teollinen satamakaupunkialue on omalta osaltaan säväyttävä osa kaupunkia.

Bostonista ja sen asukkaista loistaa hieman elitistinen, mutta kulttuuriperinnöstään ylpeä vaikutelma, johon kuitenkin sekoittuu työluokan tuntu irlantilaisine vaikutteineen. Tämä takautuu 1800-luvun eurooppalaisiin maahanmuuttajiin, joista etenkin irlantilaiset ja italialaiset ovat jättäneet jälkensä kaupunkiin.

Näistä ajoista muistuttavat kotoisat irlantilaiset kapakat ja hyvää ruokaa tarjoavat italialaiset ravintolat, joita löytyy runsaasti tietyistä kaupunginosista. Hurmaavalla Hanover Streetilla kannattaa käydä jo sen ravintoloiden mahtavan italialaisen keittotaidon takia.

Valaita ja hiekkarantoja

Bostonista ja sen ympäristöstä löytyy hienoja luontoelämyksiä. Atlantin äärellä sijaitsevasta kaupungista on helppo lähteä retkelle hiekkadyyneille ja rannoille Cape Codiin ja kauniille saarille Nantucketiin ja Martha's Vineyardin saarelle, jota on erityisen kiva kiertää pyörällä. Martha's Vineyard on leppoisa pieni saari, josta löytyy hiekkadyynejä ja hurjia aaltoja, kauniita uimarantoja ja sympaattisia pieniä kirja- ja makeiskauppoja.

Älä missaa jännittäviä valaanbongausretkiä, jotka lähtevät päivittäin kaupungin satamasta huhtikuun ja lokakuun välisenä aikana. Retkillä on lähes taattua päästä aivan lähelle jättimäisiä merieläimiä, joita näkyy alueella joka vuosi keskikeväästä keskisyksyyn. Nähdäksesi valaita, reissaa vaikka Stellwaterbankiin tai Hyannisiin.

Boston aktiivireissaajalle

Nuorekas kaupunki on helppo koluta kävellen, koska olennaisimmat nähtävyydet ovat keskustan tuntumassa. Pyörän vuokraaminen on tietysti myös oiva liikkumistapa ja kauniita reittejä on useitakin, mm. Shining Sea Bike Path. Charles-joen vartta juoksee innokas lenkkikansa. Liity joukkoon päästäksesi kaupungin tunnelmaan aidoimmillaan.

Boston on oiva kaupunki vesiurheiluun. Voit vuokrata kajakin ja tutustua Charles-jokeen. Kajakkeja saa esimerkiksi Cape Codista, jossa myös parhaat uimarannat sijaitsevat. Long Point Beach ja Coast Guard Beach ovat molemmat upeita hiekkabiitsejä ja dyyneineen. Boston tarjoaa myös veneilijöille hyviä hetkiä merellä.

Boston kartalla

Itärannikolla Massachusettsin osavaltiossa sijaitseva Boston on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista ja monen mielestä kauneimmista kaupungeista, joka on samalla yllättävän eurooppalainen city. Bostonia pidetään itärannikon kulttuurin ja historian keskuksena, josta ei teattereita ja museoita puutu.

Kertomuksia Bostonista

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Bostonissa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.