{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Mexico City - KILROY
Mexico City - KILROY

Mexico City

Tämä 20 miljoonan asukkaan kaupunki on Meksikon pääkaupunki ja samalla maan poliittinen, taloudellinen ja kulttuurillinen sydän. Värikäs metropoli on yksi maailman suurimmista ja sen vilkkaat kadut kuhisevat elämää. Mexico Cityn kortteleista löytyy useita vanhoja kirkkoja, katedraaleja, museoita sekä historiallisia atsteekki-nähtävyyksiä. Chapultepeckin suuressa puistossa pyöriessä tunnit kuluvat kuin muinaisten jumalten siivillä.

Nähtävää Mexico Cityssä

Anna nenäsi johdattaa kohti Zócalon aluetta, jossa hieno Templo Mayor sijaitsee. Olet tuskin temppelin ainut kävijä, mutta visiitti kannattaa silti. Taide-elämyksiä saat Coyoácanin tai San Ángelin alueilta. Danzonin aukiolla voi nähdä ihmisiä tanssin pyörteissä. Turhat kainostelut sikseen, tanssivetimet päälle ja sekaan.

Maailman suuri kaupunkipuisto, Chapultepec, kerää paikallisia ja matkalaisia museoihinsa, joita on peräti seitsemän, sekä tietysti muuten vain hengailemaan ja piknikille. Puistosta löytyy myös vanha palatsirakennus. Chapultepecissä voi helposti viettää päiväkausia Meksikon historiaan tutustuen ja paikallista meininkiä katsellen. Toinen mukava puisto on Alameda, jonne perheet kokoontuvat sunnuntaipiknikille.

Kaupungista ja sen ulkopuolelta löytyy useita ikivanhoja kulttuuriaarteita. Vain tunnin ajomatkan päässä kaupungista seisovat ylväät Teotihuacan pyramidit. Pyhällä alueella kävellessä voi melkein aistia ikiaikaisten jumalten palvonnan ja uhrimenojen tunnelman.

Kaupungissa kisaavat maajoukkuetason jalkapalloliigat, kuten Club América ja Atlante. Peliä kannattaa mennä seuraamaan, vaikkei olisikaan jalkapallofani, sillä 110 000 fanin Estadio Aztecan tunnelma on mahtava. Maaliskuun loppupuolella kaupunki täyttyy kolme viikkoa kestävistä Festival del Centro Histórico -juhlista. Ohjelmaan kuuluu musiikkia klassisesta poppiin, tanssinäytöksiä ja kulttuuritapahtumia. Semana Santa -pääsisäisparaatit kulkevat katuja pitkin palmusunnuntaista lähtien.

Kaupungin ulkopuolella

Kaupungin vilinästä pääsee hengähtämään Valle de Bravon pieneen siirtomaa-aikaiseen kylään, joka sijaitsee kohtuullisen lähellä Mexico Cityä suuren järven rannalla. Kylässä vallitsee ihmeen rauhallinen tunnelma. Mukulakivikadut ja männiköt tekevät kylästä niin mukavan, että siellä vierähtää helposti päiviä. Querétaron tai San Miguel de Allenden visiitit ovat historiapainotteisempia.

Liikkuminen Mexico Cityssä

Euroopasta, USA:sta ja Kanadasta lennetään Mexico Cityn mammuttimaiselle Aeropuerto Internacional Benito Juárez -kentälle. Kaupungissa on neljä tärkeää pidemmän matkan bussiterminaalia: Terminal Oriente (itäinen), Terminal Norte (pohjoinen), Terminal Poniente (läntinen) ja Terminal Sur (eteläinen). Kaikki ovat melko moderneja, joten niistä löytyy sekä pankkiautomaatti että nettiyhteys.

Kaupungissa liikut kätevästi edullisella ja helppokäyttöisellä metrolla. Verkosto kattaa jopa 175 asemaa. Bussiverkosto on myös toimiva. Peseros, eli bussit, kulkevat aamusta iltaan. Kulkureitin näkee usein bussin tuulilasista.

Taksilla köröttelyä kannattaa miettiä, sillä ikäviä väkivaltatapauksia on raportoitu. Jos haluat taksin, kannattaa mieluummin soittaa sellainen, kuin napata lennosta. Tsekkaa myös, että kuskilla on virallinen taksilupakortti.

Mexico City kartalla

Korkealla vuorten ympäröimässä laaksossa sijaitseva valtava Mexico Cityn metropoli on meksikolaisen nykykulttuurin kehto. Piknik maailman suurimmassa puistossa, Chapultepeckissa, on leppoisa kokemus. 

alt

Suunnittele Meksikon matka

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Mexico Cityssä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.