{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Acapulcoon - KILROY
Matka Acapulcoon - KILROY

Matka Acapulcoon

Acapulcoa kutsutaan Amerikan paratiisiksi ja Tyynenmeren helmeksi - eikä suotta. Acapulcon täydellinen sijainti meren rannalla ja 300 kilometrin etäisyys Mexico Citystä tekevät siitä yhden Meksikon suosituimmista lomakohteista. Matka Acapulcoon alkaa tästä!

Acapulcoa ympäröivä lahti on melkein pyöreä ja se on yksi maailman vilkkaimmista luonnon muodostamista satamista. Vuonna 1531 sen löysi löytöretkeilijä ja konkistadori Hernán Cortés. Lähes kaksi vuosikymmentä myöhemmin paikalle perustettiin kaupunki, joka toimi vuosia tärkeänä satamakeskuksena Espanjan siirtomaavalta-aluksille.

Acapulcon vilkas yöelämä

Ennen kuin Acapulco tuli tunnetuksi eläväisestä yöelämästään, monista ravintoloistaan, baareistaan, yöklubeistaan ja kasvavista lomakeskuksistaan - näistä mainittakoon Cancun ja Ixtapa - se toimi monien rikkaiden kuuluisuuksien suosimana ajanviettopaikkana. Näihin lukeutuivat mm. Frank Sinatra, Elisabeth Taylor, John F. Kennedy sekä Elvis Presley. Acapulcossa matkustaessa on helppo tuntea itsensä tähdeksi.

Acapulcon kuhisevat kadut

Acapulcoon on helppo päästä, sillä kaupungilla on vuodesta 1950 alkaen ollut oma kansainvälinen lentokenttä. Acapulco kuhisee elämää, sillä täällä käy joka vuosi yli kolme miljoonaa turistia, jotka tulevat lähinnä Pohjois-Amerikasta, mutta myös joka puolelta maailmaa. Acapulco on hektinen kaupunki, jonka himotuilta rannoilta ja aalloista ei tarvitse lähteä kauas, kun jo löytää itsensä tööttäilevien autojen keskeltä vilkkaasti liikennöidyillä kaduilla.

 

Aktiviteetteja

alt

Suunnittele Meksikon matka

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.