{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Wellingtoniin - KILROY
Matka Wellingtoniin - KILROY

Matka Wellingtoniin

Wellington, eli "Te Upoko o te Ika a Maui" maorien kielellä, on muuttunut suuresti viime vuosien aikana. Vuosikymmenten ajan Wellington oli pelkkä stop over -kaupunki Uuden-Seelannin Pohjoissaarelta Eteläsaarelle matkaaville. Tätä nykyä kaupunki on täynnä kaikkea kivaa ja Wellingtonia ei kannata jättää väliin. Matka Wellingtoniin on todellinen kulttuurikokemus!

Kysy Wellingtonin matkoista

Te Papa - kansallismuseo

Wellingtonin suosituin nähtävyys on Te Papa -kansallismuseo. Museo tunnetaan ympäri maailmaa sen interaktiivisista näyttelyistä ja Te Papa toimii äärettömän hyvänä johdantona Uuteen-Seelantiin, ja maan historiaan ja kulttuuriin. Matka Wellingtoniin jää totisesti vajaaksi ilman vierailua Te Papa National Museumiin.

Wellingtonin satama

Wellingtonin sataman Queens Wharf -alueen vanhan maailman ilmapiiriä huokuvat varastot ovat saaneet uutta sisältöä. Kontit kuljettavat asiakkaille tuoretta kahvilakulttuuria. Varastoihin mahtuu tuhansittain kontteja - joista jokainen on uusi kulttuurillinen kokemus.

Wellingtonin kasvitieteelliset puutarhat

Välillä täytyy hengähtää. Wellingtonin kasvitieteelliset puutarhat ovat tähän oikea paikka: Näköala satamaan keskellä kukkien tuoksua. Pelkkä ajatuskin rauhoittaa!

Wellington kartalla

Uusi-Seelanti sijaitsee kahden mannerlaatan lähenemiskohdassa, joten koko maa, kuten Wellingtonkin, on altis maanjäristyksille. Uusiseelantilaiset ovat hyvin tietoisia riskeistä, ja kaikki rakennukset on vahvistettu maanjäristysten varalta.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Wellingtonissa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.