{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Queenstowniin - KILROY
Matka Queenstowniin - KILROY

Matka Queenstowniin

Queenstownin kerrotaan saaneen nimensä kauneudestaan: kuningatarkin voisi asua täällä. Kaupungin nimeämisen jälkeen Queenstown on saattanut pauloihinsa kullankaivajia, seikkailijoita, elokuvantekijöitä, viiniharrastelijoita, Hollywoodin tähtösiä ja USA:n presidenttejä.

Queenstownin keskusta on kompakti ja hienostunut. Wakatipu-järven siniset vedet syleilevät kaupungin rantoja. Queenstownia ympäröivät vuoret ovat kuin jättimäisiä suojelusenkeleitä. Upeita näkymiä on kaikkialla ja keskustan kahviloista niitä onkin oiva ihailla.

Silti, eniten, ja ennen kaikkea, Queenstown on jännityksen metsästäjien ykköskohde. Matka Queenstowniin ei taatusti jätä ketään kylmäksi jännityksen tarjonnallaan! Täältä löytyy muutamia maailman korkeimmista benji-hyppypaikoista, heli-raftingiä, liitovarjoilua ja jopa oman stunt-lentokoneen lentämistä! Kaikki on mahdollista maailman adrenaliinipääkaupungissa. Vastattavaksi jää: mihin kaikkeen sinusta on?

Kysy Queenstownin matkoista

Taru sormusten herrasta -maa: henkeäsalpaavaa kauneutta

Vaikka kaikenlaiset hullut aktiviteetit houkuttelevat kävijöitä Queenstowniin, kaupungilla on tarjottavana paljon muuta. Alueen henkeäsalpaava luonto on sen intensiivisin ja viettelevin kokemus. Karut vuoret, siniset järvet, puhdas ilma ja ikiaikaiset metsät - Queenstownia ympäröivä luonto on yksi kauneimmista paikoista missä voi vain käydä. Matka Queenstowniin on siis takuuvarmasti myös silmiähivelevä kokemus!

Queenstownista on helppo kiertää lähialueiden nähtävyyksiä. Lumihuippuiset vuoret ja jäätiköt ovat vain helikopterikierroksen päässä. Rauhallisempaa toimintaa on kuumailmapallossa kelluminen ja maisemien katselu. Siristä silmiäsi, niin voit melkein nähdä Frodon sormuksineen!

Laskettelua eteläisillä Alpeilla

The Remarkables ja Coronet Peak ovat kaksi Queenstownin hiihtokeskusta. Molemmat ovat vain 20 minuutin ajomatkan päässä Queenstownin keskustasta. Hiihtokausi alkaa Uudessa-Seelannissa suunnilleen kesäkuun puolessa välissä ja jatkuu aina syyskuulle asti. Parhaimmat hiihtokelit yleisimmin ovat heinä-elokuussa.

Bussit kulkevat molempiin hiihtokeskuksiin Queenstownin keskustasta, ja hissit puolestaan kuljettavat laskijoita keskuksesta toiseen. Eikä Queenstown olisi Queenstown, ellei hiihtokokemusta voisi viedä äärimmilleen: heli-ski sopii tosin paksumpikukkaroisille ja kokeneemmille skimbaajille. Monoja sovittelevat aloittelijat voivat jäädä helpompiin rinteisiin kartuttamaan kokemusta.

 

 

Queenstown kartalla

Syvällä Uuden-Seelannin Eteläsaaren eteläisimmissä osissa on eräs maan suosituimmista kohteista: Queenstown. Pienehkö paikka, Queenstown huokuu paljon suuremman kaupungin energiaa. Queenstownia ympäröi äärimmäisen monimuotoinen luonto. Queenstown on pesiytynyt Wakitipu-järven rannoille, keskelle jylhiä vuoria ja vehreitä metsiä. Queenstownissa matkailijaa työntää eteenpäin aina uuden seikkailun rikas tuulahdus.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Queenstownissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.