{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Uuden-Seelannin Pohjoissaarelle - KILROY
Matka Uuden-Seelannin Pohjoissaarelle - KILROY

Matka Uuden-Seelannin Pohjoissaarelle

Matka melkeinpä maailman äärissä sijaitsevaan Uuteen-Seelantiin on taatusti mieleenpainuva. Maan Pohjoissaaren päänähtävyydet ennättää koluta 8-10 päivässä, mutta aikaa kannattaa silti varata runsaasti, jotta pulssisi ehtii tasoittua kaikkien action- ja seikkailuaktiviteettien jälkeen.

Esimerkiksi tulivuoritrekkailua voit kokeilla White Islandin saarella, erinomaisia vaelluksia on puolestaan tarjolla Mt Egmontin ja Mt Tongariron rinteillä. Kunhan olet kylpenyt Rotoruan kuumissa lähteissä ja testannut mutahoidot, voit jatkaa rentoutumista Wairarapa-alueen viinitiloilla erinomaista chardonnaytä verkkaiseen tahtiin siemaillen. Pohjoissaaren pohjoisimmassa kärjessä, Cape Reingassa, jossa Tasmanian ja Tyynenmeren pärskeet kohtaavat, olo on kuin maailman laidalla.

Kysy Pohjoissaaren matkoista

Vauhtia ja aktiviteetteja Uuden-Seelannin Pohjoissaarella

Jos reissutyyliisi kuuluvat seikkailuhenkiset aktiviteetit, Matka Uuden-Seelannin Pohjoissaarelle on juuri oikea reissu sinulle! Surffaajalla on Uudessa-Seelannissa kaikkiaan 14 000 kilometriä rantaviivaa testattavanaan, joten nappaa allesi surffilauta ja uskaltaudu aalloille. Ellet ole jo kokenut tasapainoilemaan meren kuohuissa, voit startata uuden harrastuksesi surffikurssilla pätevien elämäntapasurffareiden johdolla. Jos sinua kiehtoo vedenalainen valtakunta, sukelluskursseja löytyy sekä aloitteleville että kokeneemmillekin sukeltajille.

Purjehdusintoilijoiden ja melontaa harrastavien kannattaa suunnata Pahiaan sekä Bay of Islandsille. Täällä voit myös uida delfiinien kanssa! Vaikka Uudessa-Seelannissa suhtaudutaankin vesiurheilulajeihin suurella intohimolla, voi myös kuivalla maalla harrastaa paljon. Esimerkiksi kansallispuistojen vaellusreittien kirjo on hengästyttävä. Patikkareittejä löytyy eri pituisia, joten voit itse valita sopivan reitin muutaman tunnin kierroksesta useamman päivän trekkiin. Tongariron kansallispuiston Tongariro Crossing -vaellusreittiä sanotaan yhdeksi maailman kauneimmista.

Jos adrenaliininmakuiset aktiviteetit luonnonpuistojen jälkeen yhä kutkuttavat, voit esimerkiksi heittäytyä Aucklandin Sky Towerista base-hyppyköydet jalkoihisi kiedottuna. Toisaalta perinteisempi benjihyppy on useille Uuden-Seelannin matkalaisille yksi reissun ehdottomista elämyksistä. Pohjoissaarelta löytyykin useita hyppypaikkoja, jotka on tyypillisesti rakennettu kanjonimaisen joen ylittävälle sillalle.

Pohjoissaaren maorikulttuuri

Maorikulttuuri kukoistaa Uuden-Seelannin Pohjoissaarella, jossa voit tutustua maorien perinteisiin ja tarinoihin. Taupossa, Pohjoissaaren maorikulttuurikeskuksessa, kuulet polynesialaisten alkuperäisasukkaiden elämästä ennen ja nyt, ja jossa voit viettää iltaa mukavasti perinneruokia maistellen ja maoritansseja opetellen. Jos olet haka oppimaan uutta, voit myös pian osallistua 'hakaan', maorien sotatanssiin, jolla myös maan kansallinen rugbyjoukkue All Blacks starttaa jokaisen ottelunsa vastustajaa pelotellakseen.

Auckland ja Wellington - shoppailua ja yöelämää

Matka Uuden-Seelannin Pohjoissaarelle tarjoaa myös kiihkeää kaupunkikulttuuria. Kun kaipaat kaupungin sykkeeseen ja shoppailemaan, suuntaa Aucklandiin. Kaupunkia ympäröivät sademetsien peittämät tuliperäiset kukkulat ja läheisille pikkusaarille voi tehdä leppoisia retkiä. Lisäksi purjehdusmahdollisuudet ovat huikeat ja paikallispubeissa riittää meininkiä illoiksi. Sky Towerin näköalatasanteelta tarkasteltuna Auckland on näyttävä sekä päivänvalossa että iltavalaistuksessa. Maan pääkaupunki Wellington sijaitsee Victoria-vuoren ja Tyynen valtameren välissä hulppeissa maisemissa. Kaupungin keskusta on kompakti ja helposti käveltävissä. Museoita, gallerioita, shoppailuapajia, erinomaisia ravintoloita ja baarielämää on tässä kaupungissa riittämiin. Kulttuuritapahtumia voi bongata netistä jo ennen reissua. Wellingtonin mukavassa atmosfäärissä viihtyy helposti parikin päivää.

Uuden-Seelannin Pohjoissaarella reissaaminen ja majoittuminen

Pohjoissaarella reissaaja voi vaivattomasti valita mieleisensä ja budjettiinsa sopivan majapaikan, sillä hotelli-, hostelli- ja motellivaihtoehtoja on riittämiin. Toisaalta jos haluat, että majoitus kulkee näppärästi koko ajan mukana, voit vuokrata asuntoauton, jolloin voit pysähtyä yöpymään minne tahansa matkareittisi varrella. Toinen erinomainen ja joustava vaihtoehto reissata ympäri Uutta-Seelantia on hop-on-hop-off-bussipassi, jolloin voit antaa kuskin huolehtia ajamisesta. Tällöin voit itse rupatella muiden reppureissaajien kanssa tai keskittyä ihailemaan ikkunasta vilahtelevia maisemia. Voit hypätä bussiin ja bussista missä vain haluat ja matkojen aikana kuskioppaat jakavat parhaat nähtävyys- ja menovinkkinsä. Kuski auttaa myös mielellään varaamaan majoituksia tai aktiviteetteja, usein jopa hyvin alennuksin. Helppoa, hauskaa ja huoletonta!

Pohjoissaari kartalla

Uuden-Seelannin Pohjoissaareen mahtuu valtavasti nähtävää: kaunis saaristoalue Bay of Islands, Rotoruan kupliva muta ja kuumat lähteet, dynaaminen Auckland, mielenkiintoinen maorikulttuuri, kulttuurikeskus Wellington sekä paljon, paljon muuta.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Pohjoissaarella

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.