{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Uuden-Seelannin Eteläsaarelle - KILROY
Matka Uuden-Seelannin Eteläsaarelle - KILROY

Matka Uuden-Seelannin Eteläsaarelle

Uuden-Seelannin Eteläsaari houkuttaa seikkailunnälkäisiä reppureissaajia vuoden ympäri. Voitkin valita mieleisesi aktiviteetit värikkäästä vaihtoehtojen kirjosta: kokeile koskenlaskua, melontaa, benji- tai laskuvarjohyppyä, ratsastusta, laskettelua, jäätikkökiipeilyä tai trekkailua luonnonpuistoissa. Matka Uuden-Seelannin Eteläsaarelle on täynnä toimintaa ja huikeita maisemia!

Kysy Eteläsaaren matkoista

Queenstown - adrenaliinimekka

Eteläsaaren status Uuden-Seelannin action-mekkana huipentuu Queenstownin kaupunkiin. Queenstown on vuosien kuluessa kasvanut suosituksi reppureissaajien keskukseksi, jossa on valinnanvaraa hostelleista, ravintoloista ja pubeista. Mutta tätäkin paremmin tämä Wakatipu-järven rannalla sijaitseva kaupunki tunnetaan adventure-matkailun kehtona, jossa voi testata uskallustaan mitä mielikuvituksellisimmissa lajeissa. Queenstown on ympäri maailmaa tulevien reppureissaajien suosikki, joten uusia matkakavereita on helppo löytää.

Eteläsaaren kaupunkikohteet

Eteläsaaren tutkimusretki on näppärä aloittaa Christchurchista, josta löytyy myös kansainvälinen lentokenttä. Christchurchissa on viktoriaanista arkkitehtuuria sekä useita viehättäviä puistoja ja hyvin hoidettuja puutarhoja. Kunhan olet kolunnut tämän pikku-Englanniksi kutsutun kaupungin, voit ottaa suunnan kohti Tekapo-järveä tai läheistä Mount Cookia. Christchurchista starttaa myös yksi maailman kauneimmista junareiteistä, Trans Alpine Railway Greymouthiin, jonka kupeessa sijaitsee Fox Glacierin jäätikkö. Dunedinin opiskelijakaupunki puolestaan tunnetaan runsaan baaritarjonnan ja villin asiakaskunnan takia.

Uuden-Seelannin Eteläsaarella reissaaminen

Mitä liikkumiseen tulee, voit kulkea vapaasti omia teitäsi vuokraamalla auton, mikä on paras tapa kokea Uuden-Seelannin rikas luonto omaan tahtiin. Matkailuauton ratissa ei tosin kannata hoppuilla, joten suunnittele reissuaikataulusi väljästi; vuoristotiet kun saattavat haukata melkoisen palan matka-ajasta.

Jos campervanilla huristelu ei innosta, hop-on-hop-off-bussipassi antaa sinulle vapauden keskittyä pelkästään ikkunasta vilahtelevien maisemien ihasteluun sekä vieruskaverin kanssa jutusteluun. Bussipassi onkin oivallinen vaihtoehto joustavuutta arvostavalle reppureissaajalle. Voit hypätä bussiin ja bussista missä vain haluat ja matkojen aikana kuskioppaat jakavat parhaat nähtävyys- ja menovinkkinsä. Matka Uuden-Seelannin Eteläsaarelle tarjoaa hulppeat puitteet timanttiselle road tripille!

Eteläsaari kartalla

Vuoristoja, vuonoja ja jäätiköitä - Uuden-Seelannin Eteläsaari tarjoaa upeat puitteet seikkailulajeja harrastavalle. Trekkaile luonnonpuistoissa, kokeile melontaa vuonoilla, kiipeile jäätiköillä ja tunne puuterilumen tuisku laskettelurinteillä. Queenstownin extremelajit saavat adrenaliinisi kuohumaan ja Christchurchissa voit puolestaan viettää leppoisia iltapäiviä kahviloissa ja puistoissa.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Eteläsaarella

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.