Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Christchurchiin - KILROY

Matka Christchurchiin

Uuden-Seelannin Eteläsaarella sijaitseva Christchurch on ehdottomasti yksi Oseanian alueen hurmaavimmista kaupungeista. Matka Christchurchiin on sekoitus shoppailua, kulttuuria ja erilaisia luontokokemuksia.

Kysy Christchurchin matkoista

Christchurch - Englantiakin englantilaisempi kaupunki

Christchurchiin matkaava ymmärtää pian, miksi kaupunkia kutsutaan maailman englantilaisimmaksi kaupungiksi Englannin rajojen ulkopuolella. Paikalliset ovat ylpeitä Britti-traditioistaan, jotka uudisasuttajat toivat mukanaan. Tämä tunnelma näkyy ja tuntuu Christchurchin monissa puutarhoissa, puistoissa ja vanhoissa goottilaistyylisissä rakennuksissa, kuten myös paikallisten poikkeuksellisessa ystävällisyydessä ja vieraanvaraisuudessa.

Christchurchin sydän

Christchurch on yliopistokaupunki täynnä puistoja ja vihreitä vyöhykkeitä. Paikallisille kaupungin sydämen virkaa hoitaa Christchurchin tuomiokirkko, jonka tunnusomainen torni kohosi 60 metriin ennen kuin maanjäristykset tuhosivat sen. Valitettavasti kirkon yhä käynnissä olevien korjaustöiden takia katedraaliin on vierailijoilta pääsy kielletty. Vieraile kuitenkin katedraalin väliaikaiseksi korvaajaksi rakennetussa pahvikirkossa – kyllä, korvaava kirkko on rakennettu luovasti pahvista!

Taiteesta kiinnostuneet ottavat suunnaksi Arts Centren, joka näyttelyt ovat omaa luokkaansa. Taidekeskus muutti maanjäristysten takia Canterburyn yliopiston vanhoihin tiloihin, mutta alkuperäiset tilat alkavat olla valmiit ja avautuvat portaittain vuosien 2016 ja 2017 aikana.

Vapauta sisäinen lapsesi

Keskustassa pyörimällä saat tuntumaa siihen, millainen Christchurch oli ennen maanjäristyksiä – samalla kuitenkin aistien muutoksen tuulet. Monet rakennukset ovat yhä tyhjillään, mutta kaupunki on täynnä rakennusprojekteja. Joulukuussa 2015 valmistui esimerkiksi Maragert Mahy Playground, jonka sanotaan olevan eteläisen pallonpuoliskon suurin leikkikenttä! Koko korttelia dominoiva leikkikenttä on valtava niin kokonsa kuin viihdeominaisuuksiensa osalta. Päästä sisäisen lapsesi vauhtiin ja testaa ilmalentotaitojasi trampoliinilla. Milloin viimeksi laskit liukumäkeä?

Venetsian tyyliä Christchurhissä

Avon-joki virtaa läpi kauniiden puistojen ja ympäri kaupungin rakennusten. Koe henkäys Venetsiaa Christchurchin matkallasi ja parkkeeraa itsesi ruuheen (eng. punt), gondolaa muistuttavaan avonaiseen veneeseen, ja nauti ympäristön levollisuudesta. Jos et ole käynyt Venetsiassa, Christchurchin ruuhet voivat hyvinkin olla se toiseksi paras vaihtoehto.

Shoppailu ja yöelämä

Shoppailusta diggaavat hukuttavat itsensä tunneiksi Christchurchin erilaisiin kauppoihin ja trendikkäisiin putiikkeihin. Useimmat kaupat ja kahvilat sijaitsevat kaupungin kävelykaduilla, joista New Regent Street lienee suosituin. Illalla sama alue vilkastuu, kun baarit ja yökerhot avaavat ovensa. Matka Christchurchiin tarjoaa kokemuksia kaupunkielämästä sekä päivällä että yöllä!

Näe Christchurch yläilmoista

Korkeampaa näkökulmaa kaupunkiin saat toisenlaisen gondolan kyydistä. Christchurch näyttäytyy erityisen kauniina 500 metrin korkeudessa sijaitsevalta näköalapaikalta, jonne sinut kyydittää lähes kilometrin mittainen Christchurch Gondola köysirata-ajelu. Korkeanpaikankammoisia köysiratakyyti saattaa hirvittää, joten vaihtoehtoisesti ajelu vanhanaikaisella ratikalla ympäri kaupunkia saattaa olla parempi vaihtoehto.

Panimoita & yötaivaan kauneutta

Vietä päivää hilpeissä tunnelmissa Eteläsaaren kuuluisissa panimoissa. Osallistu erinäisille kierroksille ja maistelusessioihin, joissa tunnelma on kohdillaan ja joiden opeilla brassailet helposti Suomeen jääneille kavereillesi. Toisenlaisia siistejä hetkiä voi lähteä metsästämään Christchurchin ulkopuolella West Meltonissa sijaitsevasta observatoriosta, jossa pääsee ihastelemaan linnunrataa ja yötaivaan kauneutta. Matka Christchurchiin on täydellinen sekoitus kiinnostavaa kaupunkikulttuuria ja luonnon kauneutta!

 

Christchurch kartalla

Uuden-Seelannin Eteläsaari on ylipäätään tunnettu uskomattomista tähtitaivaastaan, jota ei valosaaste pilaa. Tähtiharrastajat ja muuten vain luonnon kauneudesta nauttivat yksilöt matkustavat pitkiäkin matkoja kokeakseen Uuden-Seelannin öiden tähtiloisteen. Parhaat olosuhteet taivastähyilyyn löytyvät läheltä Mount Cookia ja Tekapo-järveä, joka sijaitsee noin 3 tunnin ajomatkan päässä Christchurchistä.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Christchurchissä

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.