{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Aucklandiin - KILROY
Matka Aucklandiin - KILROY

Matka Aucklandiin

Aucklandilaiset ovat hulluina purjehtimiseen, mistä johtuu kaupungin lempinimi "City of Sails". Paikallisten intohimo tätä vesiurheilulajia kohtaan näkyy satamassa, joka on purjehdusveneitä pullollaan. 

Paikalliseksi eläytyminen onnistuukin parhaiten vesillä. Purjeveneellä pääset retkeilemään Aucklandin läheisyydessä oleville saarille, mutta jos vesi ei ole elementtisi, pääset hyvin tunnelmaan jo pelkästään satamahulinaa seuraamalla. Matka Aucklandiin on takuulla matka veden äärelle!

Kysy Aucklandin matkoista

Sky Tower - Auckland lintuvinkkelistä

Auckland on suurkaupunki, jota halkoo muutama pilvenpiirtäjä, mutta jossa kuitenkin on pikkukaupungin kotoisa tunnelma. Näyttävin arkkitehtuurinen monumentti lienee 328 metriä korkea Sky Tower, josta näkymät kaupungin yli ovat melkoiset. Sky Towerin erikoisuus on lasilattia, jonka läpi ihmiset ja liikenteen kuhina näyttävät lilliputtimaisen pieniltä.

Öinen Auckland tarjoaa vaihtoehtoja

Jos haluat nostaa adrenaliinitasojasi jo Aucklandissa, on Sky Jump Sky Towerin huipulta yksi parhaista keinoista siihen. Hyppytasanne on 192 metrin korkeudessa, joten Sky Tower on erinomainen paikka testata korkeiden paikkojen kammoa. Kunhan pulssisi on hypyn jälkeen tasaantunut, voit suunnata vaikkapa Queen Streetille ja muille keskustan ostoskaduille huilimaan viehättäviin kahviloihin. Tämä on oiva startti matkalle Aucklandiin!

Monipuolinen, monikulttuurinen Auckland

Kun kaipaat hengähdystä suurkaupungin vilinästä, ota suunnaksi vaikka Albertin ja Victorian puistot, jotka ovat kaupungin vanhimpia viheralueita. Vulkaaniselle maaperälle rakennetun Aucklandin huipulta löytyy puolestaan One Tree Hill, josta näet koko mahtavan kaupunkipanoraman satamineen ja saarineen.

Parnell Village on suosittu matkailukohde runsaan kilometrin päässä Aucklandin keskustasta: viehättäviä viktoriaanisia taloja, putiikkeja ja taidegallerioita. Voit tehdä ostoksia Newmarket-alueella, josta löytyy myös monia teattereita. Parhaiten tavoitat Parnell Villagen monikulttuurisen tunnelman kävelemällä K-kadun läpi, joka sijoittuu keskustasta hieman etelään. K-kadulta löydät monia etnisiä ravintoloita sekä kaupungin parhaat klubit.

Auckland kartalla

Auckland on Uuden-Seelannin pohjoisrannikon tiheimmin asutettu urbaani alue. Tästä 1,2 miljoonan asukkaan kaupungista useimmat reppureissaajatkin päättävät aloittaa Uuden-Seelannin tutkimusmatkansa.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Aucklandissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.