{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Sydneyn matkat - KILROY
Sydneyn matkat - KILROY

Sydneyn matkat

Sydney valloittaa suvaitsevalla ilmapiirillä ja loputtomalla aktiviteettitarjonnalla. Monet yhdistävät Sydneyn matkaansa maailman ympäri, eikä ihme, sille tässä kaupungissa jos missä riittää tekemistä! 

Ihana, ihana Sydney

Sydneyn karisma tempaa mukaansa heti. Nähtävyyksiä on järkyttävä määrä ja Sydneyn luonnonsatama on kerrassaan mieletön. Ensimmäiset huikeat kokemukset saa heti satamasta, jos vain uskaltaa lähteä tasapinoilemaan Harbour Bridgen, Sydneyn satamasillan, päälle. Siinäpä sopivan räväkkä tapa aloittaa Sydneyn matka!

Sydney on sekoitus asiallista bisneskaupunkia ja vaihtoehtokansan katuja, joilla sateenkaariliput liehuvat ja kaduille asti auki olevat baarit houkuttelevat poikkeamaan aussibisselle. Sydney tarjoaa kerralla hauskan läpileikkauksen koko maasta, sillä vain tunnin matkan päässä olet kaukana kaupungin hulinasta ja ihastelet Blue Mountains -vuoria ja villikenguruita. Matka Sydneyhin on mahtava yhdistelmä luontoa ja kaupunkia!

Rantalomalla Sydneyssä - löhöten tai surffaten

Matka Sydneyhin tarkoittaa erottomattomasti myös matkaa rannalle! Sydney sopii myös rantalomakohteeksi, sillä se tarjoaa loistavat biitsit auringonpalvontaan ja tietenkin surffaamiseen. Bondi Beachin elämänmenon kokeminen on ehdoton kaikille Sydneyhin poikkeaville. Rannan isot aallot ja taustalla oleva lähiömaisema luovat Bondille oman erityisen särmänsä.

Lyhyen lauttamatkan päässä Sydneyn satamasta sijaitseva Manly Beach kilpailee suosiosta Bondin kanssa. Manlyn aallot ja pitkä kävelykatu houkuttavat rauhalliseen ajanviettoon, kun taas Bondin sähäkkä tunnelma on täynnä öljyttyjä vartaloita ja viipyileviä katseita.

To-do list: Sydney

Sydney mahdollistaa budjettireissaamisen, koska suurkaupungissa sijaitsee lukemattomia hostelleja. Suosittuja alueita majoittua ovat King's Cross, Bondi Beach ja Darlinghurst. Myös reppureissaajan lompakoille sopivia ravintoloita ja baareja löytyy pilvin pimein, suosituimmat paikat löytyvät Oxford Streetiltä ja King's Crossilta.

  • Näky: Sydneyn oopperatalo
  • Teko: Opettele surffaamaan
  • Ostos: Surffireleet. Varsinkin Oxford, George ja Pitt -kaduilta
  • Ranta: Bondi Beach
  • Maku: Tooheys New -olut

Sydney kartalla

Sydney sijaitsee Australian itärannikolla, joka on ehdottomasti rannikoista se suositumpi reissaajien keskuudessa. Älä kuitenkaan aliarvioi länsirannikkoa ja upeaa, punahiekkaista takamaata Australian keskellä. Sydney on reppureissaajien reittien solmukohta, sillä matkaajat ympäri maailmaa pysähtyvät Sydneyssä ennen reissun jatkumista Aasiaan tai muualle Oseaniaan.

Aktiviteetteja Sydneyssä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.