{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Surfers Paradise

Surfers Paradise - KILROY
Surfers Paradise - KILROY

Surfers Paradise

Surfers Paradise on rantaelämää ja kreisibailausta arvostavan reissaajan unelma: upeita aaltoja, villejä öitä, kaunista rantaviivaa ja paljon uusia ystäviä. Surfers Paradisessa ranta- ja kaupunkielämä sekoittuvat meheväksi drinkiksi. Täällä pilvenpiirtäjien huiput vakuuttavat aivan yhtä paljon kuin hiekkarannat. Rantojen ja pilvenpiirtäjien maailmoja jakaa kaupungin rantabulevardi, jota reunustavat leppoisat kahvilat ja laadukkaat ravintolat.

Surfers Paradise - shoppailijoidenkin paratiisi

Surfers Paradisen kaduilta löytyy useita pieniä putiikkeja koluttavaksi. Kaupungin liiketoiminnan sydän sykkii Cavill Mall -ostoskeskuksen tahtiin. Cavill Mall kulkee koko Surfers Paradisen shoppailualueen läpi. Cavill Avenue (jolla ostoskeskus sijaitsee) on Surfers Paradisen ostos- ja viihdekeskus, joka täyttyy usein katu- ja sirkustaiteilijoista.

Surfers Paradisen yöelämä

Klubit ja baarit avaavat ovensa hämärän laskeuduttua paljastaen kaupungista uuden puolen. Auringon vaalentamat tukat viuhuvat elävän musiikin biitin tahtiin aivan yhtä hanakasti kuin ne hyppivät aalloille vain muutamia tunteja aikaisemmin. Etenkin pidemmän aikaa, vaikka Working Holiday -viisumilla reissaavat jäävät Surfers Paradiseen töihin päivärytmin pyöriessä ympäri duuni-bailaus-akselia. Alueen suurin yökerhokeskittymä sijaitsee Orchid Avenuella. Useat baareista antavat reppureissaajille alennuksia drinkeistä ja sisäänpääsystä.

Adrenaliinijunkiena aalloilla

Anna Surfers Paradisen aaltojen saatella sinut seikkailuun! Päärannalta voi vuokrata vesiurheiluvälineistöä kuten wake boardeja, body boardeja, surffilautoja ja jet skin. Jos biitsilentis kiinnostaa, peliseuraa löytyy rannoilta ja erityisesti Central Surfers Paradise Beachin maisemista. Adrenaliinia ilmassa pääsee kokemaan vaikkapa benjin hyppäämällä. Surfers Paradisen erikoisuus ovat öiset benji-hypyt.

Ei kuitenkaan pelkkää surffausta

Surfers Paradisen lähettyvillä sijaitsee useita Queenslandin huvipuistoja, joissa viihtyy helposti parikin päivää. Jos et tosin juuri sillä hetkellä tunne oloasi niin leikkimieliseksi, hieman sofistikoituneempaa ajanvietettä hakeva voi suunnata kulkunsa Surfers Paradisen taidegallerioihin, jotka esittelevät paikallisten taiteilijoiden töitä. Käväise esimerkiksi Gold Coast Art Galleryssä.

Lähestulkoon rantaviivalla sijaitseva Q1 Observation Deck on 'the' paikka huokauksia aiheuttavien maisemien katseluun. Ensin luodinnopealla hissillä 322 metrin korkeuteen, ja sitten ei kun romantisoitumaan. Puolessa välissä rakennusjättiläistä on leffateatteri ja pakollinen näköalabaari. Jalkautuessasi surffaajien Olympukselta takaisin kuolevaisten pariin, voi iltoja kuluttaa nauttien Surfers Paradisen teatterikattauksesta ja ravintoloiden kabaree-esityksistä.

Surfers Paradise osana reissuasi

Itärannikon Surfers Paradise on luonnollinen osa mitä tahansa Australian itärannikon road trippiä. Vuokraa siis auto ja lähde tien päälle! Kysy meiltä lisää Australian road tripeistä.  

Surfers Paradise kartalla

Surfers Paradisen alue sijaitsee Australian Queenslandin osavaltiossa Gold Coastilla, noin 70-kilometrin pituisella rantaviivalla, joka tuntuu jatkuvan silmänkantamattomiin. Noin 80 kilometriä Brisbanesta eteläänpäin sijaitseva Surfers Paradise on yksi maan suosituimmista reissukohteista.

alt

Suunnittele Australian matka

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.