{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Perthiin - KILROYlta
Matka Perthiin - KILROYlta

Matka Perthiin

Australian länsirannikon helmi Perth edustaa rentoa suurkaupunkielämää. Shoppailua pilvenpiirtäjien keskellä – ja siitä suoraan biitsille. Kaupungin ulkopuolella pääsee tutustumaan Aussien parhaisiin viinitiloihin. Matka Perthiin on kokemisen arvoinen reissu!

Perth - kylä vai kaupunki?

Perth on Länsi-Australian osavaltion pääkaupunki ja Australian neljänneksi suurin kaupunki itärannikon Sydneyn, Brisbanen ja Melbournen jälkeen. Koska välimatkaa muihin suurkaupunkeihin on melkoisesti, Perth on säilynyt massiivisilta turistitsunameilta. Perth on silti taatun leppoisa aussikaupunki, josta huokuu suurkaupunkeja kylämäisempi välitön tunnelma, mikä johtuu osittain alhaisesta 1,5 miljoonan asukasluvusta. Matkalaiset muistavatkin Perthin sen tunnelmasta. Kaupungin vihreät puistot ja avarat biitsit Intian valtameren rannalla ovat omiaan piknik-eväiden nautiskeluun.

Perthin parhaita paloja - Swan River, Kings Park ja Hay Street

Perthin läpi virtaa Swan River -joki, joka on nimetty alueella asustavien mustien joutsenten mukaan. Lähellä joen rantaa on useita loikoilemaan kutsuvia puistoja. Kaupungin kuuluisin puisto, Kings Park, joka sijaitsee kaupungin läntisellä puolella lähellä Business District -aluetta, on sekin täydellinen relauspaikka. Keskustaa halkovat Hay Street ja Murray Street tarjoavat hyvät shoppailumahdollisuudet ja monenlaista ajanvietettä. Mukavia baareja, kahviloita ja ravintoloita löydät runsain mitoin tältä alueelta, jossa vipinää riittää yölläkin.

Vesi viiniksi

Kaupungin oivallinen sijainti Intian valtameren vierellä mahdollistaa todella rennon suurkaupunkikokemuksen, sillä kaupungissa voi pörrätä ensin puolet päivästä ja lepuutella jalkoja rantahiekassa aurinkohatun alla toisen puolikkaan. Parhaat rannat löytyvät ehdottomasti kaupungin reunamilta: Fremantlen satamassa ja etenkin Rottnest-saarella.
Vielä kauempana etelässä rannat ovat vielä parempia - esimerkiksi Margaret-joen ympärillä. Perthistä sinne on yli 300 kilometriä, mutta matka on taatusti vaivan arvoinen. Eikä vain rantojen ja meriveden takia, vaan etenkin hyvän viinin takia, sillä Australian parhaat viinitarhat löytyvät täältä: koko lounaisrannikko on Australian omaa viinitarhaa. Lähempänä Perthiä sijaitsevasta Swan Valleystä löytyy myös paljon upeita viinitarhoja. Houghtonin viinit ovat Ausseissa jo klassikoita.

Vierailu merieläinten maailmaan ja taiteen saloihin

Perthissä vetonauloista ensimmäinen on Länsi-Australian akvaario Hillarys Boat Harbourissa. Vaikuttavan rakennuksen erikoisuus on "meren alla kävelyn" mahdollistava 98 metrinen lasitunneli. Tunnelia ympäröivät Intian valtameren asukit: hait, merikilpikonnat, keihäsrauskut ja lukemattomat kirjavat kalat. Akvaario on ehdottomasti parhaimpia tapoja tutustua mereneläviin ilman sukellusvehkeitä.

Jacques Cousteau -henkisen retken päätteeksi voi suunnata Länsi-Australian taidegalleriaan kulttuurielämyksiä kokemaan. Gallerian erikoisuutena muiden hienouksien joukossa on aboriginaalien oma taidekokoelma.

Perth kartalla

Perth on Australian länsirannikolla, joten ajomatkaa kertyy, jos tälle puolelle itärannikolta haluat - mikäpä siis sen suurempi seikkailu! Ota yhteyttä meihin, niin autamme järjestämään Perthin osaksi matkaasi mahdollisimman mukavalla tavalla.

alt

Suunnittele Australian matka

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Perthissä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.