{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Cairnsiin - KILROY
Matka Cairnsiin - KILROY

Matka Cairnsiin

Cairns on Australian Queenslandin trooppinen paratiisi, jossa sijaitsee muiden mausteiden lisäksi kaikkien sukeltajien päiväuni, Iso valliriutta. Adrenaliinista pitävien reppureissaajien suosiossa ovat kaikenlaiset aktiviteetit, kuten kuumailmapallokyydit, koskenlasku ja monet muut hullutukset. Varaa matka Cairnsiin meiltä.

Cairns - reissaajan kaupunki

Cairns on tyypillinen aussikaupunki siinä, ettei se juuri eroa muista tyypillisitä aussikaupungeista - paitsi, että Cairns on eräs reppureissaajan unelmakohteista hyvine hostelleineen, baareineen ja jokailtaisine bileineen. Shoppailemaan pääsee myös, sillä etenkin surffivaruste- ja rantavaateputiikkeja löytyy useita.

Cairnsista pääset vuokra-autolla omaan tahtiin aivan huikeisiin luonnonkohteisiin. Maailman suurin koralliriutta, Iso valliriutta, on aivan vieressä ja kiistatta yksi pallomme upeimpia paikkoja.

Australian Iso valliriutta ja sukelluskurssit

Iso valliriutta kulkee pitkin Australian itärannikkoa, Queenslandin osavaltion rantaviivaa pitkin. Cairnsin lähistöllä sukelluspaikat sijaitsevat lähempänä rannikkoa kuin etelämpänä. Sukellusretkille pääsee usein mukaan myös snorklaamaan. Isoa valliriuttaa ei kannata jättää kokematta, kuuluuhan se Unescon maailmanperintökohteisiin.

Pohjoisen uudet seikkailut odottavat

Kun Cairnsin baarit ja merielämä on koluttu, jatka matkaa naapurikaupunkiin, Port Douglasiin. Voit muuten tehdä sukellusretkiä myös Port Douglasista käsin, joten säästä sukellushaluja sinnekin. Daintree National Park Cape Tribulationissa, 100 kilometrin päässä Cairnsistä, on silmiähivelevän kaunis paikka, jossa sademetsä lähes roikkuu pienten rantojen yllä.

Jos olet päässyt näinkin pohjoiseen, suosittelemme jatkamaan vieläkin pohjoisemmaksi, aivan Australian äärirajalle, Cape Yorkin niemimaalle. Paikka on yksi maailman villeimpiä ja ainoa sinne vievä tie on, kuten asiaan kuuluu, mutkainen, kuoppainen ja huoltamaton. Tien varrelta löytyy sademetsän ympäröimiä vesiputouksia ja uimapaikkoja. Todelliset Indyt lähtevät nelivedolla tien päälle, mutta vähemmän seikkailunhenkiset voivat varata etukäteen järjestetyn reissun.

Cairns kartalla

Ison valliriutan lisäksi Cairnsin ympäristössä kannattaa tutustua myös maaseutuun, erityisesti kaakkoisosan Athertonin Tablelandiin, vesiputousten ja viljelyalueiden täyttämään alueeseen. Läheisessä Undara Volcanic Parkissa on luolamaisia ajan myötä rakentuneita laavamuodostelmia.

alt

Suunnittele Australian matka

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Cairnsissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.