{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Brisbaneen - KILROY
Matka Brisbaneen - KILROY

Matka Brisbaneen

Suurkaupungit eivät aina ole tylyjä. Kauniin Brisbanen rennon ilmapiirin aistii heti. Täällä vietät helposti useammankin viikon eläinpuistoja ja uimarantoja kierrellen. Aurinko porottaa Brisbanessa suurimman osan vuodesta, joten valoa riittää. Matka Brisbaneen varastaa sydämesi!

Brisbane tunnetaan lempeänä suurkaupunkina, jossa on helppo liikkua paikasta toiseen vaikkapa vuokra-autolla. Tämä pätee myös lähistön kohteisiin, joten käy ihmeessä Gold Coastilla ja Surfers Paradisessa. Brisbane onki yksi parhaimmista surffauskohteista Australiassa, joten surffikurssin käyminen Brisbanessa on erinomainen idea. Kulkupeli kannattaa pitää pidemmän aikaa, Australiassa kun on nähtävää vaikka kuinka.

Ranta kaupungissa ja muita Brisbanen nähtävyyksiä

Riippuen matkasi pituudesta aika kannattaa jakaa huolellisesti. Seuraavassa muutamia vinkkejä heti kärkeen! South Banks on hyvä paikka aloittaa kaupunkikierros. Pääset nauttimaan Brisbanen rennosta ilmapiiristä Australian ainoalla ihmisen kaupunkiin rakentamalla rannalla; voit herkutella ravintoloissa ja kahviloissa tai kävellä kiireettä pitkin rantatietä. South Banksissa pidetään vuosittain useita erilaisia tapahtumia ja festareita, joten tutki South Bankin omilta sivuilta, mitä menoa on luvassa. Upeimmat näköalat löytyvät Coot-tha-vuorelta. Kamera mukaan siis!

Reissuvinkkimme Brisbaneen

Hyvä paikka tavata paikallisia Brisbanessa on Brunswick Street Mall, joka sijaitsee Fortitude Valleyn sydämessä. Toinen paikka on West End, jossa vallitsee korkealuokkainen boheemitunnelma.

Stradbroke Island, paikallisten keskuudessa "Straddie", on tunnin kestävän ajomatkan arvoinen. Valkoinen hiekka + sinivihreä vesi = postikorttimaisema! Muuallakin Brisbanessa saa nauttia rannikkomaisemasta, tyynistä sisämaan järvistä ja koskemattomista rannoista sekä näkymästä Moreton Bayn yli.

Brisbane kartalla

Eukalyptusmetsät ja kauniit puistot Brisbane-joen varrella eivät ole ainut syy viettää tässä todella kauniissa kaupungissa ja sen ympäristössä pitempiäkin aikoja. Queenslandin osavaltion pääkaupungissa aurinko paistaa 250 päivää vuodessa. Kaupungit ja kylät pohjoisen Noosa Headsin ja eteläisen Tweed Headsin välillä ovat kasvaneet lähes yhteen ja tästä Brisbane onkin saanut toisen lempinimensä - 200 kilometrin kaupunki.

alt

Suunnittele Australian matka

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Brisbanessa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.