{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Portugali

Portugalin matkat - KILROY
Portugalin matkat - KILROY

Portugalin matkat

Matka Portugaliin tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää: kulttuuria ja aktiviteetteja, aitoa maalaiselämää sekä viihtyisiä kyliä ja kaupunkeja. Kuuntele kiireettömästi Fadoa, paikallista kansallismusiikkia, joka kertoo riipaisevan kauniisti elämän tuskasta ja rakkauden voimasta. Portugalin idylliset maisemat ja monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet kutsuvat reissaajia vuosi toisensa jälkeen: lisää siis ihmeessä sinäkin Portugalin matka toivelistallesi! 

Pääkaupunki Lissabon

Useimmat Portugaliin matkustavat starttaavat reissunsa pääkaupunki Lissabonista, jossa Portugalin muinainen historia näkyy täydessä loistossaan. Kaupunki on kieltämättä yksi Euroopan kauneimpia, täynnä monia vanhoja palatseja sekä mielenkiintoisia, omalaatusia kaupunkikortteleita. Lissabon on rakennettu vuoristoiseen maaperään, mikä vain lisää sen omaleimaisuutta. Kaapeliautot, ratikat ja hissit auttavat liikkumisessa ja säästävät hieman voimiasi kaupunkikierroksillasi.

Portugalin helmiä

Niin upea kuin Lissabon onkin, älä jämähdä vain sinne, vaan hanki pyörät alle ja suuntaa etelään, häkellyttävän kauniille Algarven rannikolle. Saatat ehkä tunnistaa alueen seuramatkojen ja golf-kenttien luvattuna leikkikenttänä, mutta alueella on paljon muutakin tarjottavaan: karun kauniita luolastoja, huikeita hiekkarantoja, jylhiä laavamuodostumia ja viehättäviä kaupunkeja. Niin ja jos golf on sinun juttusi, muista varata aika kentälle hyvissä ajoin – lomagolfarit pitävät kentät kiireisinä. 

Viini on aina ollut merkittävässä osassa portugalilaisessa kulttuurissa. Monet isoimmista viinitiloista ja viinintuottajista sijaitsevat juuri eteläisessä Lissabonissa, vaikkakin kyllä koko maa on tulvillaan viiniköynnöksiä. Vaikket olisikaan viinin suurkuluttaja, kannattaa lisätä viinitilavierailu reissuohjelmaan: viiniteollisuus on mielenkiintoinen maailma, viinillä on tärkeä merkitys portugalialaisille ja viinitarhat tarjoilevat vierailijoille hulppeita maisemia.

Aktiviteetteja Portugalin matkalla

Portugali on täydellinen kombo rentoa oloa ja aktiivista menoa. Jos vain niin haluat, Portugalin matkasi on täynnä tekemistä: vietä rauhallisia päiviä auringossa, ihaile kauniita hiekkarantoja, pelaa golfia tai tennistä, ja liity surffi- tai leijalautailukurssille.

Yksi Portugalin parhaista puolista on sen huikeat surffimahdollisuudet. Testaa taitojasi ja hurahda surffauksen maailmaan. Portugalin Ericeira on ehdottomasti Euroopan paras surffauspaikka, jossa tarjolla on unohtumattomia surffileirejä samanhenkisten reissaajien kanssa. Ja sen lisäksi, että kokeneet aaltojen taiturit löytävät Portugalista unelmaspotteja, sopivat täkäläiset kuohut myös aloittelijoille. Lue lisää surffauksesta Portugalissa täältä.

Jos haluat adrenaliiniryöppyjen lisäksi löytää myös oman sisäisen zenisi, surffaukseen voi kätevästi yhdistää joogan: vietä päivät surffaten, ja rentouta kehosi sen jälkeen joogan avulla.

Vapaaehtoistöiden tekeminen Portugalissa on myös kasvattamassa suosiotaan. Voit osallistua esimerkiksi susien suojeluprojektiin tai yhteisprojektiin, jonka tarkoituksena on tukea Portugalin vähäosaisia ihmisiä. Lue lisää vapaaehtoistöiden tekemisestä Portugalissa täältä.

Portugalilainen ruokakulttuuri

Portugalin ruokaperinteisiin on vaikuttanut sen laajalle levinnyt kolonialistinen historia. Selvimmin tämän huomaa tulisten mausteiden käytössä, joka ei ole tyypillistä Eurooppalaisille. Pippuri, curry, sahrami, kaneli ja inkivääri ovat tavallisimpia mausteita Portugalissa. Kolmen ruokalajin päivällinen syödään myöhään, noin kello kahdeksan aikaan illalla. Syömingin jälkeen ainoa oikea vaihtoehto sulattelujuomaksi on lasillinen portviiniä! Matka Portugaliin ei ainakaan jätä ketään nälkäiseksi...

Vuokraa matkapaku ja lähde road tripille Portugaliin

Portugali on kuuluisa kauniista rannikostaan ja maisemistaan, joten miksi et lähtisi tutustumaan maan upeaan tarjontaan omatoimisesta matkapakun kyydissä?

Tutustu road trip -reittiesimerkkiin täältä.

Miten päästä paikan päälle?

Portugaliin pääsee kätevästi lentämällä, sillä lentokenttiä on niin Lissabonissa, Farossa kuin Portossakin. 

Toinen vaihtoehto on matkustaminen paikan päälle junalla. Matka on pitkä, tästä ei ole epäilystäkään, mutta junamatkan tarjoamat kokemukset ovat jotain aivan toisenlaista kuin lentomatkustaminen. Lue lisää Interrailista täältä.

Portugali kartalla

Portugali sijaitsee Iberian niemimaan lounaisosassa. Sijainti aivan Atlantin kyljessä tarjoaa upeat puitteet surffaukseen ja leijalautailuun!

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Portugalissa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.