{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip Portugalissa


nauti vapaudesta portugalin road tripillä
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

10 päivää

Kilometrejä

400 km

Pysäkkien määrä

4

Hintaan sisältyy

Lennot, matkapakun vuokra viikoksi, 3 yötä Lissabonissa

Kysy & saat vastauksia
Houkuttelevatko upeat rannikkomaisemat, surffaus, herkullinen ruoka ja mielenkiintoiset kulttuurinähtävyydet? Siinä tapauksessa kannattaa ottaa harkintaan road trip Portugalissa! Aloita maantieseikkailu Lissabonista ja jatka matkaa pohjoiseen halki maan kauniin rannikon. Matkan varrelle mahtuu pysähdyksiä ihastuttavissa rantakaupungeissa.

Jos haluat reissata autolla Portugalissa, aloita suunnittelu tästä. Varaa suunnitteluaika ja pääset eteenpäin haaveidesi muuttamisessa toteutukseksi. Kerro samalla alustava aikataulusi, niin saat tarjouksen vuokra-autolle. Muuta kysyttäävä? Kysy pois! Henkilökohtainen matkasuunnittelu on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Hintaan sisältyy
 • Lennot: Helsinki - Lissabon // Porto - Helsinki
 • 3 hostelliyötä Lissabonissa
 • Matkapakun vuokraus viikoksi korkeintaan 4 hengelle
  • Perus autovakuutus
  • 1 ylimääräinen kuljettaja
  • 1050 km ajokilometriä
  • Yhdensuuntainen autonvuokra (mikäli ajat vuokra-auton takaisin Lissaboniin säästät 168 EUR)
  • Pakollinen siivousmaksu

Kysy Portugalin road tripistä

Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus
 • Leirintäalueiden maksut
 • Tiemaksut

Kysy Portugalin road tripistä

alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Matkareitti

🚘 Lissabon - Peniche - Coimbra - Porto

Tämä road trip -reitti on loistava tapa päästä nauttimaan Portugalin upeasta rannikosta. Aloita seikkailu maan pääkaupungista Lissabonista, jossa vietät 3 yötä majoittuen hostellissa kaupungin keskustassa. Tämän jälkeen nappaat vuokra-auton allesi ja lähdet kruisailemaan kohti surffareiden paratiisia, rantakaupunki Penicheä. Täältä jatkat matkaa Coimbraan, joka tunnetaan mm. Portugalin vanhimmasta yliopistosta sekä edelleen kauniiseen Portoon, jossa suosittelemme viettämään muutaman päivän.

Huomioithan, että kyseessä on vain yksi reittiehdotus, josta voit muokata melkeinpä minkä näköisen tahansa.

Lissabon

Aloita reissusi viettämällä pari päivää Lissabonissa, jossa majoittuminen tapahtuu hostellissa aivan kaupungin sydämessä. Portugalin pääkaupunki on erittäin kaunis reissukohde, jossa riittää ihmeteltävää ja tarjolla on myös esimerkiksi erinomaista ruokakulttuuria.

Lissabonissa liikut kätevästi paikasta toiseen joko jalan tai raitiovaunuilla.

Peniche

Lissabonista matka jatkuu viihtyisään rantakaupunkiin, Penicheen - kaupunkiin, joka vetää puoleensa etenkin surffaajia sekä viinin ja hyvän ruoan ystäviä. Loikoile rannalla, kuljeskele pitkin kapeita kujia ja haasta itsesi surffilaudalle. Luvassa rentoa meininkiä!

Penichestä vierailet helposti esimerkiksi Óbidoksen linnoitetussa pikkukaupungissa, Balealin saarella tai Praia da Consolacaon rannalla.

Heritage Route

Penichestä matka jatkuu Coimbraan. Tälle välimatkalle osuu liuta upeita vanhoja luostareita, jotka kuuluvat UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle. Varaa siis riittävästi aikaa Alcobacassa, Batalhassa ja Tamorissa vierailuun!

Coimbra

Seuraavaksi luvassa on taas hiukan isomman kaupungin tunnelmaa saapuessasi Mondego-joen varrella sijaitsevaan Coimbran kaupunkiin. Coimbra on kaunis kaupunki, josta löytyy esimerkiksi Portugalin vanhin yliopisto. Nuorekkaan opiskelijayhteisön lisäksi kaupungissa on tarjolla useita kulttuurinähtävyyksiä ja kaunista arkkitehtuuria.

Porto

Viimeinen pysäkki tällä reitillä on portviinin kotipaikka Porto. Kaupungin kahtia jakavan Duoro-joen varrelta löytyy lukuisia viihtyisiä sopukoita, jossa nautiskella aamukahvit tai iltapäivädrinkit. Lähde myös kiertelemään kaupungin moniin taidegallerioihin tai tanssahtelemaan sykkivään yöelämään.

Voit palauttaa matkapakusi Portoon, tai jos haluat välttyä yhdensuuntaisen autonvuokran lisämaksulta, voit myös ajaa auton takaisin Lissaboniin.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.