{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Surffaus Portugalissa

Surffaus Portugalissa - KILROY
Surffaus Portugalissa - KILROY

Surffaus Portugalissa

Tervetuloa yksille Euroopan kiistatta parhaimmille surffirannoille. Portugalin länsirannikon pieni Ericeira on vanha kalastajakylä, joka tunnetaan nykyään surffimekkana. Ericeiran aallot eivät häviä muun maailman surffispoteille ja ne tarjoavat yhtä lailla sopivasti haastetta niin kokeneille surffareille kuin aloittelijoillekin. Surffaus Portugalissa on erittäin suosittua, eikä mikään ihme. Olisi suorastaan rikollista jättää tälläiset puitteet hyödyntämättä!  

Jos kaipaat apuja kurssivalintaan tai muihin surffireissusi matkasuunnitelmiin, laita meille viestiä. Yhteydenotto ei tietenkään sido sinua mihinkään. Kerromme vaihtoehdoistasi ja teet sitten omat päätöksesi.

Kysy lisäinfoa

Surffikurssit Portugalissa

Olitpa sitten testaamassa taitojasi lainelaudalla ensimmäistä tai tuhannetta kertaa, Portugali tarjoaa loistavat puitteet ikimuistoiselle surffilomalle. Ja kun vielä matkustuskin paikan päälle käy käden käänteessä, ei ole epäilystäkään, etteikö surffiloma Portugalissa olisi nappivalinta.

Portugalin surffikurssit räätälöidään osallistujien mukaan, ja koska ohjaajat ovat huippuluokkaa, saat parasta mahdollista opetusta tasosi mukaan. Surffileirin sijainti, tunnelma ja puitteet ovat spot on, eli hyvä meno aamusta iltaan on taattu!

Surffileirille voit hyvin lähteä yksinkin, sillä leiri on täynnä muita samanhenkisiä nuoria, joiden kanssa harjoittaa surffitaitoja vedessä ja rentouttaa kolottavia lihaksia baarissa. Eikun märkäpuku päälle ja aaltojen sekaan – vaikka toki ensin harjoitellaan kuivalla maalla. Liity surffareiden sekalaiseen, leppoisaan ja iloiseen joukkoon Portugalissa!

Kuinka päästä paikan päälle?

Ericeira sijaitsee n. 50 km Lissabonista. Osaan surffileireistämme sisältyy kuljetus lentokentältä. Voit tietenkin myös vuokrata auton ja taittaa matkan omatoimisesti – ei hullumpi vaihtoehto, jos haluat toteuttaa samalla road tripin Portugalissa.  

Houkutteleeko surffaus Portugalissa?

Helpoiten pääset alkuun matkasuunnittelussa, kun buukkaat kalenteristasi ajan puhelinkeskustelulle tai tulet paikan päälle joko Helsingin tai Turun toimistollemme. Kerro meille, mitä haluat reissultasi ja milloin haluat lähteä, niin kerromme vaihtoehdoistasi ja vastaamme kysymyksiisi. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miksi surffaamaan Portugaliin KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Mitä sinä haluat matkaltasi?

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Suunnittele oma matkasi

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.