{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Quitoon - KILROY
Matka Quitoon - KILROY

Matka Quitoon

Korkealla komeissa maisemissa sijaitseva Quito on Etelä-Amerikan kaupungeista leppoisimpien joukossa. Historiallisten rakennusten keskeltä pääset lisäksi kätevästi upeille Galapagossaarille – mutta vaikka siirtyminen kiehtoville Galapagossaarille onkin helppoa Quitosta käsin, varaa ihmeessä myös jokunen päivä tälle maalaukselliseksi kuvatulle kaupungille. Erityisesti Quiton torit, ruokatarjonta ja näköalapaikat ovat kiertely, kaartelun ja kuljeskelun arvoisia.

Jo kaupunkiin saapuminen tuntuu erityiseltä, sillä Quito on Bolivian La Pazin jälkeen Etelä-Amerikan korkeimmalla sijaitseva kaupunki. Erityisesti sen vanha osa on kaunista nähtävää pullollaan, ja historiallinen keskusta on onneksi säästynyt voimakkaista uudistuksista huolimatta. Quiton historiallisesta keskustasta löydät monipuolisen kattauksen hotelleja, ravintoloita, kahviloita, teattereita ja klubeja. Matka Quitoon alkaa tästä!

Liikkuminen Quitossa

Quitossa on helppo suunnistaa ympäriinsä, sillä tulivuori Guagua Pichincha toimii oivana maamerkkinä. Paikallinen liikenne muodostuu raitiovaunuista, sadoista paikallisista takseista ja bussireiteistä. Näiden ansiosta liikkuminen paikasta toiseen onnistuu mutkitta.

Terminaali Terreste sijaitsee etelässä Plaza Santo Domingossa. Täältä voit ottaa pitkän matkan bussin esimerkiksi Guayaquiliin, Mantaan ja Esmeraldesiin sekä myös Perun Limaan ja Kolumbian Bogotáan. Terresten terminaali ei kuitenkaan ole turvallisen maineessa ja siksi suosittelemmekin, että pidät matkatavaroitasi visusti silmällä. Jos lennät Quitoon, saavut Mariscal Sucren kansainväliselle lentoasemalle.

 

Quito kartalla

Ecuadorin pääkaupungilla, Quitolla, on hieno sijainti Andien vuorijonon ja tulivuori Guagua Pichinchan läntisten rinteiden välissä. Matkalaisen kannalta Quito on yksi Etelä-Amerikan houkuttelevimmista kaupunkikohteista, josta pääsee kätevästi jatkamaan Darwinin luontoihmeen, Galapagossaarten, maisemiin. Ecuadorin sisämaassa taas nautit kukoistavasta sademetsän vehreydestä.

Kertomuksia Quitosta

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Quitossa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.