{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Quitoon - KILROY
Matka Quitoon - KILROY

Matka Quitoon

Korkealla komeissa maisemissa sijaitseva Quito on Etelä-Amerikan kaupungeista leppoisimpien joukossa. Historiallisten rakennusten keskeltä pääset lisäksi kätevästi upeille Galapagossaarille – mutta vaikka siirtyminen kiehtoville Galapagossaarille onkin helppoa Quitosta käsin, varaa ihmeessä myös jokunen päivä tälle maalaukselliseksi kuvatulle kaupungille. Erityisesti Quiton torit, ruokatarjonta ja näköalapaikat ovat kiertely, kaartelun ja kuljeskelun arvoisia.

Jo kaupunkiin saapuminen tuntuu erityiseltä, sillä Quito on Bolivian La Pazin jälkeen Etelä-Amerikan korkeimmalla sijaitseva kaupunki. Erityisesti sen vanha osa on kaunista nähtävää pullollaan, ja historiallinen keskusta on onneksi säästynyt voimakkaista uudistuksista huolimatta. Quiton historiallisesta keskustasta löydät monipuolisen kattauksen hotelleja, ravintoloita, kahviloita, teattereita ja klubeja. Matka Quitoon alkaa tästä!

Liikkuminen Quitossa

Quitossa on helppo suunnistaa ympäriinsä, sillä tulivuori Guagua Pichincha toimii oivana maamerkkinä. Paikallinen liikenne muodostuu raitiovaunuista, sadoista paikallisista takseista ja bussireiteistä. Näiden ansiosta liikkuminen paikasta toiseen onnistuu mutkitta.

Terminaali Terreste sijaitsee etelässä Plaza Santo Domingossa. Täältä voit ottaa pitkän matkan bussin esimerkiksi Guayaquiliin, Mantaan ja Esmeraldesiin sekä myös Perun Limaan ja Kolumbian Bogotáan. Terresten terminaali ei kuitenkaan ole turvallisen maineessa ja siksi suosittelemmekin, että pidät matkatavaroitasi visusti silmällä. Jos lennät Quitoon, saavut Mariscal Sucren kansainväliselle lentoasemalle.

 

Quito kartalla

Ecuadorin pääkaupungilla, Quitolla, on hieno sijainti Andien vuorijonon ja tulivuori Guagua Pichinchan läntisten rinteiden välissä. Matkalaisen kannalta Quito on yksi Etelä-Amerikan houkuttelevimmista kaupunkikohteista, josta pääsee kätevästi jatkamaan Darwinin luontoihmeen, Galapagossaarten, maisemiin. Ecuadorin sisämaassa taas nautit kukoistavasta sademetsän vehreydestä.

Kertomuksia Quitosta

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Quitossa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.