{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Punta Arenasiin - KILROY
Matka Punta Arenasiin - KILROY

Matka Punta Arenasiin

Chilen Patagonia, Punta Arenas, on koettava kerran elämässä. Yhden maailman eteläisimmän kaupungin kaduilla kohtaavat kalastajat, liikemiehet, lampaankasvattajat ja ulkoilusta innostuneet matkailijat. Silmä lepää jäisen Antarktiksen ja Chilen vuonojen maisemissa. Matka Punta Arenasiin kruunaa Chilen matkasi!

Punta Arenasia on kutsuttu punaisten kattojen kaupungiksi, sillä aikoinaan ruosteenväriset katot leimasivat sitä niin voimakkaasti. Nykyisin Punta Arenas on paljon värikkäämpi yleisilmeeltään. Chilen tärkeimmän sataman Museum Naval y Marítimossa voi sukeltaa merenkulun historian syvyyksiin. Plaza de Armas, joka myös tunnetaan nimellä Plaza Muñoz Gamero, on Punta Arenasin sydän, josta löytyvät majapaikat, parhaat pihvit ja chileläiset herkut kuten centolla - kuningasrapua ja tuoretta kalaa. Maista myös loimutettua nuorta karitsaa.

Punta Arenas - areena ennen Etelämannerta

Monet pysähtyvät Punta Arenasiin muutamaksi päiväksi matkallaan Antarktiksen karuihin maastoihin. Paikallisissa pubeissa kuulee muiden seikkailijoiden jännittäviä tarinoita jäisten maisemien takaa. Ei ole lainkaan tavatonta, että pian löytää itsensä tsekkailemasta Etelämantereen vaellusretkiä.

Mirador Cerro de la Cruz ei ole kovinkaan kaukana keskustasta. Näköalat kaupunkiin ovat upeat ja kaukana horisontissa siintää Tulimaa, Mount Sarmiento ja Brunswickin niemimaa. Pingviiniyhdyskunnat Monumento Natural Los Pingüinos on yli 50 000:n pingviinipariskunnan pesimäaluetta! Suurenmoinen näky avautuu silmiesi edessä Magdalena-saarella, Magellan salmella, jonne pääsee lautalla. Toinen pinkkujen spottauspaikka on Seno de Otwayssä, joka sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Punta Arenasista.

Alberto De Agostinin kansallispuisto

Alberto De Agostinin kansallispuisto on yksi maan suurimmista. Puisto kattaa Darwinin vuorijonon ja Beagle-kanavan jäätiköineen ja vuonoineen. Veneretki jäisten lahdelmien kirkkaissa maisemissa on mieleenpainuva kokemus.

Pampa Guanachon luonnonpuisto

Kalastusolosuhteet ovat huippuluokkaa Pampa Guanacon puistossa, jonka villieläinasukeissa riittää katseltavaa. Kiikaroi merileijonien ja saukkojen kisailua kanelipuiden reunustamien jyrkkien rinteiden alla. Aktiivireissaajalle Punta Reserva Forestal Magallanes on retkeilijän unelma. Vaelluspolkuja ja pyöräreittejä on mistä valita.

Voit patikoida vaikka Cerro Miradorille, joka tunnetaan myös nimellä Mt Fenton. Vuorelle pääsee myös kabinilla tai ratsastaen. Hevosella matka taittuu mukavasti, vaikket olisikaan aiemmin ollut pollen selässä. Chileläinen lammasfarmi on myös mahtava kokemus, jossa voi kokeilla ratsastustaitojaan.

Torres del Paine

Seikkailija löytää paljon kokeiltavaa Punta Arenasista ja sen ympäriltä. Yksi reissureitti kulkee Puerto Natalesin kautta Torres del Painen ihmeellisen hienoon kansallispuistoon, jossa haasteita tarjoaa jäätikkövaellus. Jylhät unenomaiset maisemat lämmittävät hyisessä ilmassa kulkijaa. Jäävaelluksen aikana kiipeät jäähakkuiden ja jäärautojen avulla peilikirkkailla kirskuvilla jääseinämillä.

Torres del Painen vaellusreittien verkosto on kattava. Pidemmille retkille tuodaan teltta ja ruuat mukana. Reittien varrella näkee usein Andien peuramaisia guanacoja. Torres del Painen luonnonpuisto itsessään on UNESCOn maailmanperintökohteiden listalla.

Liikkuminen

Punta Arenasin kiertäminen jalan on miellyttävä ja helppo kokemus. Takseilla kulkeminen maksaa hieman busseja enemmän, mutta matka taittuu vastaavasti nopeammalla tempolla. Vuokra-autolla pääsee liikkumaan miten haluaa.

Kaupungissa ei ole mitään erityistä pääbussiasemaa, vaan kaikilla bussifirmoilla on omat terminaalinsa. Kumirenkailla pääsee El Calafateen, Coyhaiqueen (päivän matka-aika), Puerto Monttiin (yli vuorokauden matka-aika), Río Gallegosiin, Puerto Natalesiin, Ushuaiaan ja Río Grandeen.

Santiagon ja Punta Arenasin välin voi myös halutessaan lentää. Koneen siivillä pääsee myös Falklandin saarille, Porveniriin, Puerto Williamsiin, Ushuaiaan ja Río Grandeen. Matkanteon huippukokemuksen saa purjehtimalla tulimaahan eli Tierra del Fuegoon ja Porveniriin.

Punta Arenas kartalla

Brunswickin niemimaalla sijaitseva Punta Arenas on Magellanin salmen ja Chilen Antarktiksen alueiden merkittävin kaupunki. Kaupunki ulottuu pohjoisen Painen vuoristosta etelän Cape Horniin. Magellanin alue tunnetaan Chilen Patagoniana, jonka luonnonolot ovat varsin ainutlaatuiset. Punta Arenas sijaitsee noin 1418 kilometrin päässä Etelämantereesta, jonne järjestetään venematkoja. Jään kirskuntaa sinisissä hetkissä ja arktisia auringonlaskuja; syvällisempää elämystä tuskin löytyy mistään!

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.