{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Pantanaliin - KILROY
Matka Pantanaliin - KILROY

Matka Pantanaliin

Brasilian Pantanal on maan luoteispuolella sijaitseva eksoottinen korvike Amazonasille. Mahtavissa maailman suurimmissa kosteikoissa lymyää alligaattoreita, jaguaareja, puumia, apinoita, anakondia ja monia muitakin eläimiä, joista näet hyvällä tuurilla useampia. Matka Brasilian Pantanaliin alkaa tästä!

Pantanalin villieläimet

Pantanal on rikas eläimistöltään, johon kuuluu alligaattoreita, apinoita, papukaijoja, puumia, jaguaareja, anakondia, tapiireja sekä vähemmän kiehtovia asukkaita kuten tarantelloja, eksoottisia hyönteisiä ja värikkäitä myrkkysammakoita. Retkellä suolle yön pimeimpinä tunteina voit nähdä vaikka alligaattoreita ja jaguaareja. Maastossa nukkuminen, suojana vain hyttysverkko, on hieno kokemus huumaavan äänimaailman vuoksi.

Matkustaminen ja majoitus Pantanalissa

Paras majoitusvaihtoehto lienee tyypillinen eteläamerikkalainen maatalo, fazenda. Saat autenttisen elämyksen, sillä fazendat kuuluvat oikeiden cowboyden omistukseen. Missään muualla et saa samanlaista tuntumaa paikallisesta elämänmenosta. Tunnelma on kuin aidossa länkkärielokuvassa paitsi, että kaikki tapahtuu eteläamerikkalaisittain.

Pantanaliin on kolme sisäänpääsyreittiä: Campo Grande etelässä, Cuiabá pohjoisessa ja Corumbá lännessä. Varsinkin kaksi ensimmäistä ovat suositeltavia - Cambo Grandesta tullessasi kuljet paratiisimaisen Boniton kaupungin läpi ja Cuiabásta astellessasi näet Chapada dos Guimarãesin vuoret. Näistä kahdesta Bonito on erityisen hieno, sillä pienestä kaupungista löytyy jokia ja luonnollisia uima-altaita, joiden vesissä on paljon kalsiumia, mikä tekee vesimassoista lähes läpinäkyviä. Täällä voit snorklata ja katsella värikkäitä kaloja kuin hienoimmassa jättiakvaariossa. 

Aktiviteetteja Pantanalissa

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.