{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Manaus Amazonia - KILROY
Manaus Amazonia - KILROY

Manaus Amazonia

Brasiliassa Rio Negron ja Rio Solimõesin yhtymäkohdassa Amazon-joen varrella sijaitsee alueen suurin kaupunki Manaus. Täältä pääset seikkailulle Amazonian sademetsään tai jokilaivalla Amazon-joelle. Kiikaroi metsän eläimiä, kuten krokotiilejä ja jokidelfiineitä. Eksoottinen äänimaisema kruunaa kokemuksesi. Aloita matkasi Manaus Amazoniaan tästä!

Majoittuminen - Teatro Amazonas

Hanki majapaikka kauniin oopperatalon, Teatro Amazonaksen läheltä. Alueelta löydät kaiken tarvittavan ja voit ihmetellä vilkasta katuelämää. Älä kuitenkaan odota liikoja majoituksen tason suhteen. Illaksi voit varata liput teatterinäytökseen, ja nauttia paikallisesta yöelämästä kulttuuriannoksesi jälkeen. Jos haluat maistella illallista joen äärellä, hankkiudu Ponta Negraan kaupungin ulkopuolelle.

Manauksen ympäristö

Ota varaslähtö viidakkoseikkailuihin ja tutustu metsän eläinasukkaisiin jo ennen kuin samoilet sademetsän siimeksessä. Vieraile matkalla Museu de Ciências Naturais da Amazôniassa, joka esittelee Amazonian moninaista eläinkirjoa, kuten kaloja, perhosia, hämähäkkejä sekä jopa hämmentävän suuria koppakuoriaisia.

Voit myös lähteä päiväretkelle Encontro das Águasiin, paikkaan, jossa eriväriset vedet kohtaavat mielenkiintoisella tavalla. Eriväriset Rio Negro ja Rio Solimões kohtaavat Encontro das Águasissa, ja pysyttelevät omilla puolillaan muutaman kilometrin ennen yhdistymistään Amazoniksi. Ihmeellinen näky!

Viidakkovaellus Amazonian alueella

Manaukseen asti päästyäsi haluat varmasti mennä katsomaan, miltä elämä viidakossa näyttää ja kuulostaa. Vaihtoehtoja erilaisille patikkaretkille on valtavasti, ja kannattaakin jo etukäteen tutkailla, mikä itselle sopii ja mitä eniten toivoisit kokevasi. Jos haluat aktiivireissuun, varaa itsellesi viidakkovaellus, piraijoiden kalastusreissu, kävelyretki viidakossa tai melontaretki rämeellä (paras matkustusaika ulottuu maaliskuusta heinäkuuhun). Jos seikkailumielesi on villeimmillään, on muutaman yön leiriytyminen viidakossa ja metsän ihmeellisiin ääniin nukahtaminen unohtumaton kokemus ja ehdottomasti vaivan väärti.

Varaudu luontoseikkailuihin asianmukaisin varustein ja pakkaa mukaan kunnon vaelluskengät, pitkät housut, pitkät sukat ja pitkähihainen paita sekä paaaljon ötökkämyrkkyjä tärkeitä matkaajan peruslääkkeitä unohtamatta.

Aktiviteetteja Manauksessa

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.