{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matkat Ilha Grandelle - KILROY
Matkat Ilha Grandelle - KILROY

Matkat Ilha Grandelle

Ilha Grande on Brasilian suurimpia saaria ja yksinkertaisen täydellinen paikka rentoutumiseen rinkka selässä reissaamisen jälkeen. Heittäydy hiekkarannalle auringon lämitettäväksi ja nauti rauhasta oman pousadan verannalla.

Rantaelämää Ilha Grandella

Laivat ja lautat saapuvat satamakylään Vila do Abraãoon, joka on saaren pienistä kylistä se vilkkain. Vila do Abraãossa on hyviä majoitusvaihtoja, muutamia ravintoloita, kauppoja sekä pari baaria. Parin tunnin trekkauksen päässä odottaa yli 100 autiota, valkohiekkaista rantaa, joten niistä vain valitsemaan se oma paratiisi. Erityisesti Lopes Mendes ja Dois Rios ovat suositeltavia.

Sukellusta ja surffausta Ilha Grandella

Rannalla löhöilyn lisäksi saarella voi ryhtyä aktiiviseksi lomailijaksi. Vaellus on suosittu ajanviete, sillä saaren rannat kohoavat kohti metsäisiä rinteitä aina kilometrin korkeuteen Bico do Papagaiolle. Vaelluksille kannattaa varautua aina ison vesipullon kanssa, sillä syrjäisillä rannoilla ei luonnollisestikaan ole pullon täyttömahdollisuutta.

Voit myös vuokrata kajakin tai surffilaudan, tai vaikka purjehtia yhdelle lähistöllä sijaitsevista 360 saaresta. Snorklaajille ja sukeltajille on tarjolla hienoja vedenalaisia maisemia. Ylipäätänsä vesille lähtö on enemmän kuin suositeltavaa: liity toisten reissajien kanssa laivareissulle tai vuokraa paatti oman porukan käyttöön. Erilaisia retkiä on tarjolla saaren satamakylässä, ja niitä lähtee päivittäin useita varsinkin hyvällä säällä.

Liikkuminen ja majoitus Ilha Grandella

Matka mantereelta, Angra dos Reisistä, Ilha Grandelle vie noin 1,5 tuntia laivalla. Laivoja menee rajoitetusti, joten kannattaa joko järjestää matka etukäteen tai varautumaan yöpymiseen mantereen puolella. Rio de Janeiro sijaitsee vain 150 kilometrin päässä, ja matka Angraan taittuu kätevästi bussilla.

Ilha Grandella voit valita majoituksen pienestä, perheen ylläpitämästä pousadasta, hostellista tai rinteillä, viidakon keskellä sijaitsevista mökeistä, jos kaipaat totaalista rauhaa. Majoitusta on yleensä helposti saatavilla, paitsi kuumimman sesongin aikaan. Myös muina vuodenaikoina kannattaa viikonloppureissuille varata majoitus etukäteen. On ylipäätään suositeltavaa varata muutaman ensimmäisen yön majoitus, sillä et välttämättä pääse enää saman päivän aikana takaisin mantereelle, jos majapaikat ovatkin jo täynnä.

Ilha Granden ympäristössä

Ilha Granden jälkeen on aika suunnata Rion kaupunkielämään, kiivetä Serra dos Órgãosin huipulle tai vierailla historiallisessa Petrópolisin kaupungissa. Myöskään Sao Paolo ei ole kovinkaan kaukana, ja itse asiassa paulistanos-nimellä tunnetut saopaulolaiset tulevatkin usein viettämään rentouttavaa viikonloppua Ilhalle. Elämän pieniä nautintoja on kellua lämpimässä rantavedessä ja mietiskellä.

Aktiviteetteja Ilha Grandella

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.