{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Salar de Uyuni - KILROY
Salar de Uyuni - KILROY

Salar de Uyuni

Salar de Uyuni, maailman korkeimmalla sijaitseva suola-aavikko, on satumainen ilmestys. Erivärisillä pikkujärvillä kymmenettuhannet flamingot venyttelevät siipiään ja matkalainen voi rentoutua kuumissa lähteissä. Bolivian Salar de Uyuni on ihme, joka on pakko kokea!

Pienet vikunja-laumat ovat tavallinen näky Salar de Uyunissa, mutta jos olet onnekas, saatat nähdä uhanalaisen Etelä-Amerikan kamelin. Tässä kohteessa ei hämmästyttävät asiat lopu! Salar de Uyuni on pitkään kiehtonut tutkijoita, kaivosyrityksiä ja matkalaisia. Arvioiden mukaan alueella on jopa käsittämättömät 10 miljardia tonnia suolaa. Silmänkantamattomiin jatkuva valkeus häikäisee aurinkoisella säällä ja näky ei himmene muistissa vuosikymmenienkään kulutuksella!

Suolan alkulähteillä

Pienen Colchanin kylän asukkaat tuottavat aavikon suolaa ruokapöytiin kelpaavaksi jodisuolaksi. Prosessi tehdään suurelta osin käsin. Suolasta tehdään lisäksi laattoja, joita käytetään rakennuksissa ja tietysti suolasta tehdään myös matkamuistoja. Salar De Uyunin erikoisuus on suolahotelli, joka on tehty kalusteita myöten suolasta.

Salar de Uyunin suolajärvet

Salar de Uyunissa on useita pieniä järviä. Pysähdy lounaalle vaikka Chiar Kota -järvelle tai suuntaa kohti Eduardo Avaroan suojelualuetta ja Laguna Coloradalle, jonka rantoja kansoittavat vaaleanpunaiset flamingot. Kolmen flamingolajin edustajien, Andien-, chileläisten- ja James-flamingojen pesimäaika on marraskuussa. Järvi kattaa noin 60 neliökilometriä 4270 metrin korkeudessa. Mineraalit ja jonkinlainen levä tekevät laguunin punertavaksi.

Höyryäviä kuumia lähteitä ja eriskummallisia kivimuodostelmia

Sol de Mañana on mahtava tuliperäinen alue, jonka kuumat lähteet, luonnon muovaamat altaat, kiehuva muta ja rikkipitoisia kaasuja suihkuttavat lähteentapaiset ovat aivan ainutlaatuinen kokemus. Alueella leijuu sankka sumu ja ilma on purevan kylmää, joten lämpimät varusteet on syytä pakata mukaan. Geotermisten voimien muovaamissa luonnon altaissa on taivaallista lämmitellä kuumassa mineraalirikkaassa vedessä.

Salar de Uyunissa seisovat erikoiset kivimuodostelmat ja tuhansia vuosia vanhat kalliomaalaukset ovat mystinen näky. Arbol de Piedra on sormimainen kivi, joka sijaitsee Valle de las Rocasissa (Kivilaaksossa).

Milloin mennä?

Salar de Uyunin suola-aavikko voi olla osittain veden peitossa tammikuussa ja helmikuussa, mutta siitä seuraava erikoinen peiliefekti on jotain todella hienoa; vuorten huiput peilautuvat veden pinnalta näyttäen melkein leijuvilta. Tässäpä tärppi!

Liikkuminen Salar de Uyunissa

Reissaajat bookkaavat yleensä Potosísta tai Uyunin kylästä kolmen-neljän päivän pienryhmäretken, jossa kulkupelinä toimii jeeppi. Retken aikana yövytään pikkukylissä ja tutustutaan reissukavereihin oluen ja pelikorttipelien lomassa.

Salar De Uyunin maisemat ovat ainutlaatuisia ja välillä pääset rentoutumaan kuumiin lähteisiin. Paripäiväisten retkien hintoihin kuuluu yleensä yöpymiset ja ainakin osa aterioista. Lisää matkavinkkejä saat ottamalla yhteyttä unelmanikkareihimme!

Salar de Uyuni kartalla

Yksi Bolivian ja koko planeettamme ihmeellisimmistä paikoista on Salar de Uyunin jopa 10 000 neliökilometriä kattava suola-aavikko. Se sijaitsee noin 3700 metrin korkeudessa Bolivian Altiplanolla. Aavikolle pääsee Uyunin kylästä Potosín ja Oruron maakunnista läheltä Andeja noin 40 minuutissa.

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Salar de Uyunissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.