{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Boliviaan - KILROY
Matka Boliviaan - KILROY

Matka Boliviaan – Andien huikeisiin maisemiin

Vuoristoinen Bolivia on Etelä-Amerikan helmi huimia maisemia etsivälle. Rikas alkuperäiskulttuuri ja erikoinen maantieteellinen sijainti tarjoavat reppureissaajalle paljon koettavaa. Ilmasto- ja korkeuserot ovat suuret trooppisen kosteuden vaihtuessa Andien kylmyyteen. Edullinen hintataso ja upea luonto, joka tarjoaa uskomattomia vaellusreittejä, ovat hyvä syy matkata maahan. Ei muuta kuin reissuun Boliviaan!

La Paz – Bolivian vilkas pääkaupunki

Andien ympäröimä La Paz on maailman korkeimmalla sijaitseva pääkaupunki. Sen viehätys piilee kapeissa kujissa, plazoissa ja mukavissa pikkukahviloissa. Värikkäisiin asuihin pukeutuneet intiaaninaiset myyvät yrttejä ja käsitöitä La Pazin elämää sykkivillä katumarkkinoilla, joista shoppaat parhaat alpakanvillasta kudotut villapaidat ja ponchot.

Potosín kaivoskaupunki

Satoja vuosia sitten perustettu Potosí on yksi UNESCO:n maailmanperintökohteista. Se oli aikoinaan vauras hopeakaivosten kuningaskaupunki. Vaikka entisestä loistosta ei ole paljoa jäljellä, siellä kannattaa silti käydä. Potosín markkinoilla käy kuhina ja kaivoskierros kertoo alueen historiasta.

Potosísta käsin pääset maailman korkeimmalle suola-aavikolle Salar de Uyunin, joka on monen reissaajan mielestä myös maailman kaunein. Useamman päivän jeeppireissulla näet kuumia geysereitä, alpakoita, laamoja, vicuñoita ja upeita pinkkien flamingojen asuttamia laguuneja. Kuva Salar De Uyunin suola-aavikolla kruunaa reissualbumin!

Legendojen järvi

Maailman korkein järvi Titicaca on vetänyt jo vuosikymmenien ajan reppureissaajia puoleensa. Sen rannoilla elää alkuperäiskansojen lisäksi lukematon määrä ikivanhoja intiaanitaruja. Titicaca ja sen 36 saarta sijaitsevat Bolivian ja Perun välissä, joten rajanylitys onnistuu veneellä. Kiertele Copacabanan ja Soratan kaupungeissa ja seilaa kulttuurihistoriallisesti merkittävälle Aurinkosaarelle.

Aktiviteetteja Boliviassa

Kuoleman tie fillarilla: Hurjapäälle sopiva retki on alamäkiajo fillarilla pitkin kuuluisaa El Camino de la Muertea, "kuoleman tietä" La Cumbre-solan reunalla. Maisemat ja vaihtuvat ilmastot ovat upea kokemus. Mutkittelevalla ja kapealla tiellä on syytä jarrutella, jos haluat selvitä Coroican kylään asti.

Kiipeilyä jäätävissä korkeuksissa: Kiipeilijälle löytyy Boliviassa huippuseinämiä. Suosituin huippu on Huayana Potosi yli 6000 metrin korkeudessa. Varaa itsellesi useamman päivän paketin, joka sisältää akklimatisoinnin, jääkiipeilyn perusteiden harjoittelun ja kiipeämispäivät. 

Vaeltajan apajat: Vaeltajalla on valittavanaan runsaasti eri reittejä esim. Cordillera Real -vuorijonolta. Yhtenä maailman hienoimpana reittinä pidetty Choro Trekin maisemat muistuttavat Taru sormusten herrasta -elokuvan näkymiä. Trekillä tulee vastaan paimenia laamoineen ja patikoija tuntee nahoissaan, miten ylängön karu luonto muuttuu trooppisen sademetsämäiseksi kolibrien ja perhosten lennellessä ohitsesi. 

Tien päällä

Matkanteko pakettiautoilla tai rekan lavalla on halpaa ja paikallisten menoon sulautuvaa, muttei läheskään yhtä mukavaa ja turvallista kuin reissaaminen kunnon yöbusseilla. Junayhteydet eivät toimi kehuttavasti ja kulkeminen rautateitse on hidasta. Hanki siis hyvää luettavaa ja ota mukava asento bussin penkiltä.

Reissuvinkit Boliviaan

Kaikki sujuu helpommin, jos hablaat edes vähän espanjaa, sillä paikallisten englannintaidoissa ei ole takeita. Matkavakuutuksesta: tarkistathan, että matkavakuutuksesi kattaa matkat näin korkealle vuoristoon.

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Boliviassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.