{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Buenos Aires matka - KILROY
Buenos Aires matka - KILROY

Buenos Airesin matka

Buenos Aires on yksi Etelä-Amerikan monikulttuurisimmista ja viehättävimmistä kaupungeista. Argentiinan pääkaupungissa paikallisten elämänilo sekä intohimo tangoa, jalkapalloa ja hyvää ruokaa kohtaan tarttuvat äkkiä matkailijaankin. Buenos Airesin matka ei jätä ketään kylmäksi!

Siirtomaa-aika näkyy parhaiten Buenos Airesin barrios-nimellä kutsutuissa kaupunginosissa, joista jokaisessa on oma ainutlaatuinen tunnelmansa. Buenos Airesin mielenkiintoisimmat kohteet pystyy kartoittamaan kävellenkin, mutta voit yhtä hyvin liikkua myös taksilla, mikä ei lohkaise kovin suurta osaa matkabudjetistasi.

Metron kyytiin kannattaa puolestaan hypätä vaikka vain elämyksen vuoksi: osa metrovaunuista on edelleen nostalgisen vanhoja puupenkkeineen ja avoimine ikkunoineen.

Buenos Airesin 'barriokset'

Erilaiset omalaatuiset barriokset ovat mieleenpainuvia nähtävyyksiä Buenos Airesissa. Kaupunki tunnetaan kenties parhaiten intohimoa tihkuvasta tangosta, joka symboloi Argentiinan eleganttia pääkaupunkia. Jos haluat hullaantua tästä tulisesta tanssista ja vaikkapa itsekin harjoitella tangoaskeleita tanssikurssilla, suuntaa San Telmon boheemiseen kaupunginosaan, jonne tullaan nimenomaan tangoamaan. San Telmoa leimaavat lisäksi vilkas kahvilakulttuuri, lukuisat antiikkiliikkeet ja siirtomaa-ajan ihastuttava arkkitehtuuri.

Jos puolestaan pienet erikoisputiikit ja hyvä ruoka vetoavat sinuun, löytyy tähän nopea apu Palermosta. Tässä Buenos Airesin rentotunnelmaisessa kaupunginosassa viihtyy helposti useitakin päiviä, joten on hyvä päätös majoittua Palermossa ainakin muutama yö.

Yksi Buenos Airesin suosituimmista barrioksista on La Boca, jossa on vieri vieressä persoonallisia, värikkäitä taloja. Koska alue on varsin tunnettu, et valitettavasti saa paikkaa ihan täysin itsellesi. Suosiosta huolimatta La Bocan talot ja tunnelma kannattaa silti käydä tsekkaamassa.

Buenos Aires, jalkapallo ja Maradona

Oletko futisdiggari? Hommaa liput katsomaan Argentiinan suosituimpaa joukkuetta Boca Juniorsia, jossa myös jalkapallolegenda Maradona aikoinaan pelasi. Stadionilla matsin seuraaminen on mahtavaa, kun taustalla soivat sekaisin huudot ja laulut, ja kannattajat tanssivat ja hyppivät villisti oman joukkueensa puolesta.

Liput peliin on hyvä varata etukäteen esimerkiksi hostellisi kautta, jolloin saat pilettien lisäksi näppärän ja turvallisen kuljetuksen stadionille ja takaisin. Sitä paitsi taksin löytäminen matsin jälkeen on - no, oikeastaan mahdotonta.

Matkalla Buenos Airesiin muista myös...

... vierailla Eva Perónin haudalla La Recoletan hautausmaalla, kulkea maailman leveimmäksi sanottua bulevardia Avenida 9 de Juliota pitkin sekä käydä tarkistamassa, kuinka nuoret, kauniit ja rohkeat argentiinalaiset nauttivat auringosta ja biitsistä Buenos Airesin läheisessä kylpyläkaupungissa Mar del Platassa.

Kunhan olet lisäksi maistellut tarpeeksi Argentiinan mainioita punaviinejä ja pihvejä, voit piipahtaa Uruguayssa, joka sijaitsee vastapäisellä rannalla. Helppoa, hauskaa eikä liian kallistakaan.

Buenos Aires kartalla

Buenos Aires on oivallinen kaupunki startata matka ympäri Argentiinaa tai Etelä-Amerikkaa. Tässä kaupungissa leppoisa eteläamerikkalainen elämänasenne ja jonkinasteinen kaaos yhdistyvät eurooppalaisperintönä tulleeseen tehokkuuteen.

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Buenos Airesissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.