Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Victorian putoukset

Matka Viktorian putouksille - KILROY
Matka Viktorian putouksille  - KILROY

Matka Viktorian putouksille

Victorian putousten äärellä ei voi kuin ihmetellä tätä käsittämätöntä luonnonihmettä. Valtavien vesimassojen pauhatessa alas vieressä,  mielen valtaa kunnioitus, jota on vaikea sanoin kuvailla. Monet vain haaveilevat putouksille pääsystä, vaikka voisivat toteuttaa sen! Me autamme tekemään haaveista totta!

Victoria Fallsin siirtomaatyylinen kaupunki poikkeaa paljon muusta Zimbabwesta ja se tunnetaan luonnonihmeestään, Victorian pauhaavista putouksista, jonne kävelee kymmenessä minuutissa kaupungin keskustasta. Kaupungissa on paljon hotelleja, ravintoloita ja matkamuistomyymälöitä. Käväise paikallisella käsityötorilla, josta voit ostaa Afrikan hienoimpia käsintehtyjä taide-esineitä.

Victorian putoukset kartalla

Victorian putoukset sijaitsevat Sambesi-joessa, Sambian ja Zimbabwen rajalla ja se on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista. Putouksille pääsee joko Livingstonesta Sambiasta tai Victoria Fallsin kaupungista Zimbabwesta. Putoukset on nimetty skotlantilaisen tutkimusmatkailijan David Livingstonen toimesta. Putouksilla on myös alkuperäinen vanhempi nimi Mosi-oa-Tunya, mikä tarkoittaa savu, joka jyrisee ja se on putouksien virallinen nimi Sambiassa.

Vaikka putoukset eivät ole korkeimmat tai leveimmät maailmassa, niitä silti väitetään suurimmiksi. Puistossa voit kävellä 1,7 kilometriä pitkää päällystettyä tietä, mikä on tehty rotkon kärkeen ja josta on mahtavat näkymät putouksille. Sadekauden aikana on kuin kävelisi rankassa sademyrskyssä, kun vesi kuohuu satoja metrejä maan yläpuolella ja jyrisee vain 60 metrin päässä.

Seikkailut Victorian putouksilla

Voit järjestää itsellesi helikopterikyydin putouksien ylle. Muista ottaa kamera mukaan, sillä tässä on elämäsi tilaisuus napsia parhaat maisemakuvat koskaan! Victorian putoukset tunnetaan kauneutensa ohella paikkana, josta hurjapää saa todellisen adrenaliinipistoksen. Laajasta aktiviteettien valikoimasta voit valita muun muassa benjihyppyä, rotkokeinuntaa ja koskenlaskua. Putouksilla turvallisuus on hyvin huomioitu, joten jänishousukin uskaltaa järkeillä itsensä kokeilemaan kaikkea uutta ja jännittävää.

Paikallisilta järjestäjiltä saat hyviä aktiviteettipaketteja ja mitä enemmän aktiviteetteja valitset sitä alemmaksi hinta tippuu. Voit myös bongailla eläimiä Victoria Falls National Parkissa tai osallistua retkelle Chobe National Parkiin, Botswanaan. Booze cruise Sambesi-joella on hyvin suosittu ja samalla pääset melko lähelle putouksia. Auringonlasku joella on sydäntä hivelevän kaunis. Hyvällä onnella voit nähdä sekä krokoja että suuria virtahepolaumoja.

Liikkuminen Victorian putouksilla

Taksit ovat edullisia ja helppoja napata. Useimmat nähtävyydet ovat kävelyetäisyyden päässä toisistaan, jos asut kaupungin keskustassa tai sen lähettyvillä. Emme kuitenkaan suosittele kävelemistä pimeän tultua. Villieläimet kulkevat vapaasti etkä varmasti halua törmätä pimeällä kadulla puhveliin tai sarvikuonoon.

Reissuvinkkimme Victorian putouksille

Suunnatessasi putouksille, ole varuillasi, sillä matkan varrella voit törmätä mihin tahansa elefanteista puhveleihin! Kaupungissa kannattaa käydä huippuravintolassa nauttimassa hyvää riistaa ja grilliruokaa. Sinut puetaan upeisiin perinteisiin zimbabwelaisiin vaatteisiin, mikä on melkein pakollista, jos aiot päästä herkuttelemaan mitä vain. Jos uskallat, voit maistaa mopani-toukkia. Meiltä saat edulliset lennot ja majoituksen, sekä kosolti hyviä vinkkejä Afrikan safareista ja seikkailumatkoista. 

Viktorian putoukset kartalla

Majesteettiset Viktorian putoukset sijaitsevat kahden maan Sambian ja Zimbabwen rajalla. Matka Viktorian putouksille on loistava elämys luontoa ja valokuvausta rakastaville tai aktiviteetteja kahmiville reissaajille. Lähde kokemaan todellinen seikkailu keskelle Afrikkaa! 

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Viktorian putouksilla

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.