Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Zimbabwen matka - KILROY
Zimbabwen matka - KILROY

Matka Zimbabween

Luontomatkaajalle Zimbabwen luonnonpuistoissa on paljon löydettävää ja Victorian ylväiden putousten pauhun kuuleminen siintää monen unelmissa. Vaikeuksista huolimatta maa elää ja hengittää, eivätkä kulttuurin rikkaudet katoa. Matka Zimbabween alkaa tästä!

Zimbabwe

Zimbabwea pidetään yhtenä eteläisen Afrikan kauneimmista maista sen ainutlaatuisen luonnon vuoksi. Maa tarjoaa matkalaiselle niin hienoja nähtävyyksiä, ettei vastaavia löydy muualta. Zimbabwe sijaitsee sisämaassa rajanaapureinaan Sambia, Botswana, Mosambik ja Etelä-Afrikka. Maassa asuu 13 miljoonaa ihmistä ja tiheimmin asutut alueet ovat suurimpien kaupunkien, Bulawayon ja pääkaupunki Hararen, ympärillä.

Victorian putoukset

Zimbabwen matkan tärkein nähtävyys, Victorian putoukset, pauhaavat Afrikan Sambesi-joessa, Sambian ja Zimbabwen rajalla. Löytöretkeilijä Livingstone löysi tämän luonnonihmeen 1855 ja nimesi ne Skotlannin kuningatar Viktorian mukaan. Joidenkin mittauksien mukaan putoukset ovat maailman suurimmat ja siellä on monipuolisin ja helpoiten nähtävissä oleva eläinlajisto.

Ylä-Sambesissa on paljon virtahepoja ja krokotiilejä. Lisäksi norsuja, puhveleita ja antilooppeja voi usein nähdä joen varrella juomassa. Putoukset itsessään on häkellyttävä näky kaikessa massiivisuudessaan! Leveyttä putouksilla on 1,7 kilometriä ja korkeutta huimat 108 metriä. Sadekauden aikana putouksista nousevan sauhun voi nähdä kilometrien päähän. Keskimääräinen virtausnopeus on hämmästyttävät 1088 m³/s. Putousten alla kävely on jännä kokemus, kuin kävelisi rankkasateessa, jonka pauhu valtaa korvat - kastut takuuvarmasti!

Kansallispuistot ja Victorian putous


Victoria Falls National Park on yksi kahdeksasta pääkansallispuistoista Zimbabwessa, mutta suurin puisto on Hwange National Park. Kansallispuistojen alueella ja niiden ympärillä elää yhteensä yli 105 nisäkäslajia.  Hwange on ainut suojeltu alue, josta löytyy kohtuullisesti beisoja ja ruskeahyeenoja. Hwangen kansallispuistossa asuvien, melkein sukupuuttoon kuolleiden,  savannikoirien kantaa pidetään yhtenä suurimmasta koko Afrikassa. Norsut ovat myös pärjänneet täällä erinomaisesti ja matkalainen voi nähdä suurien laumojen kulkevan ohitseen. Hwangessa käy paljon vähemmän matkailijoita, kuin Victoria Fallsin kansallispuistossa, mutta koska Hwange ei ole kaukana Victorian putouksilta, se on helppo matkakohde.

Paikalliset ihmiset

Suurimmat paikalliset etniset ryhmät ovat shonat ja nbelet. Vaikka Zimbabwen kansa on kokenut enemmän vastoinkäymisiä kuin kuvitella saattaa, monista huokuu myönteisyys ja matkalaista kohdellaan ystävällisesti. Maan vaikeat konfliktit ovat kuitenkin jättäneet jälkensä taloudellisena tiukkuutena. Paikalliset elävät suurimmaksi osaksi turismista, joka tuo maahan tasaista tulovirtaa vuosittain. 

Täkäläisten puutyöt ovat maailman kuuluja ja yhtä hienoihin tuskin törmäätkään muualla. Kaupat syntyvät ilman rahaakin, sillä voit ehkä vaihtaa sandaalisi hienotöiseen jättimäiseen puusarvikuonoon. Suosittelemme tekemään ostosten kanssa vastuullisia valintoja ja jättämään ebenpuusta ja norsunluusta valmistetut tuotteet ostamatta.

Zimbabwen ilmasto

Vaikka Zimbabwe sijaitsee tropiikissa, on ilmasto leuto ympäri vuoden. Kuuma ja kuiva kausi ulottuu elokuusta lokakuulle ja sadekausi marraskuusta maaliskuulle. Paras matkustusaika on huhti-toukokuu sekä elo-syyskuu. 

Liikkuminen Zimbabwessa

Zimbabwe on maa, jossa ei kannata säästää jättämällä järjestetyt ryhmäreissut käyttämättä. Itsenäisesti liikkuminen ei nimittäin ole täällä kovinkaan helppoa. Meiltä saat parhaat tiedot turvallisista ja parhaisiin nähtävyyksiin vievistä seikkailumatkoista.

Matkavinkkimme Zimbabween

Vaikka Zimbabwessa on paljon hyvää, on matkalaisen syytä muistaa muutama elintärkeä vinkki, joista ensimmäinen koskee turvallisuutta: tarkista netistä maan turvallisuustilanne. Älä myöskään ikinä käytä luottokorttia Zimbabwen matkalla vaan ota käteistä mukaan koko reissun ajaksi.

Zimbabwe kartalla

Jos kuumuus ja tropiikki ei pelota ja uit Afrikan mantereen ilmastossa kuin kala vedessä, niin suuntaa seuraava seikkailumatkasi Afrikan eteläosaan Botsawanan ja Mosambikin välissä sijaitsevaan Zimbabween.  

Kertomuksia Zimbabwesta

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Tekemistä Zimbabwessa

Vieraile Zimbabwen lukuisissa luonnonpuistoissa, bongaile sademetsän eläimiä ja käy kuuntelemassa mahtavana humisevaa Victorian putousta. 

Selaa kaikkia aktiviteetteja

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Suunnitelmissa Afrikan matka?

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun suunnittelee matkaa Afrikkaan? Mikä on paras vuodenaika safareille ja, mitkä ovat ne matkakohteet, joita ei ainakaan kannata jättää välistä? Afrikka on valtava manner, joten kun kannattaa kysyä apuja asiantuntijoilta. Me räätälöimmme matkat aina yksilöllisesti: soita, chattaa, lähetä sähköpostia tai tule käymään – ajanvarauksella tai ilman!

Kysy pois!

Aktiviteetteja Zimbabwessa

Rajaa ja suodata
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Valitse kuukausi

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
50000+
{{absoluteMinPrice}}

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetti, lajiteltu

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetit, lajiteltu

{{ currentSortLabel }}
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
Lisää aktiviteetteja ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.