{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Entebbeen - KILROY
Matka Entebbeen - KILROY

Matka Entebbeen

Kauniin Victorianjärven rannalla sijaitseva Entebben kaupunki on vierailun arvoinen kohde Ugandan matkallasi. Koska maan kansainvälinen lentokenttä on juurikin Entebbessä, myös matkat muihin Ugandan osiin alkavat täältä. Vaikka reissusi jatkuisi toisaalle Afrikkaan, kannattaa Entebbessä stopata hetkeksi. Täällä ilma on puhdasta, kadut turvallisia ja vanhat siirtomaapuutarhat ja puistot luovat omaa tunnelmaansa.

Ugandan pääkaupunki Kampala on vain lyhyen ajomatkan päässä Entebbestä, joten sinun kannattaa vierailla myös tässä vilkkaassa kaupungissa. Täältä on hyvät junayhteydet Keniaan, ja lauttakyydillä pääset kätevästi Victorianjärven yli Tansaniaan.

Puistoja ja villieläimiä

Entebben matkalla kannattaa ehdottomasti poiketa Uganda Wildlife Education Centerissä, jossa asustaa useita eri villieläinlajeja, kuten leijonia, apinoita, niilinkrokotiilejä ja afrikannorsuja. Keskus perustettiin vuonna 1952 sairaille, loukkaantuneille ja hylätyille eläimille. Kuntoutuskeskuksesta kehittyi pikku hiljaa vuosien varrella kokonainen eläintarha. Nykyään se on myös aktiivisesti mukana turvaamassa uhanalaisten lajien tulevaisuutta. 

Suuntaa Entebben visiittisi aikana myös iltapäiväkävelylle kaupungin kasvitieteelliseen puutarhaan. Useiden trooppisten kasvilajien lisäksi puutarha on oiva paikka apinoiden ja eri lintulajien bongaamiselle. 

Häikäisevä Victorianjärvi

Entebbe sijaitsee aivan kuuluisan Victorianjärven kupeessa. Victorianjärvi on Afrikan suurin järvi ja eräs suosituimmista nähtävyyksistä. Tästä osasta Ugandaa löytyvätkin useimmat turisteja kiehtovat aktiviteetit ja majoituspaikat. Kauneutta uhkuva järvi on nimetty vuonna 1858 silloisen Englannin kuningattaren, Queen Victorian mukaan, englantilaisen virkamiehen John Speken toimesta. Hän oli ensimmäinen eurooppalainen, joka saapui Victorianjärven rannalle. Järvi on jaettu Ugandan, Tansanian ja Kenian kesken. Jos haluat ihailla upeita näköaloja ja tutkia ympäristöä tarkemmin, Entebbestä voi lähteä pienelle purjehdusretkelle ympäri Victorianjärveä.

Entebbe kartalla

Entebbe on pääkaupunki Kampalaa rauhallisempi matkakohde, ja se on helppo yhdistää osaksi Ugandan matkaa. Sijainti Victorianjärven rannalla takaa kauniit ja vehreät järvimaisemat sekä hyvät kulkuyhteydet muualle Afrikkaan. 

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Entebbessä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.