{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Serengetiin - KILROY
Matka Serengetiin - KILROY

Matka Serengetiin

Safari Serengetissä on koettava kerran elämässä. Puisto on todellinen paratiisi villieläinten bongaajalle. Serengetin kansallispuisto sijaitsee Tansanian pohjoisosassa lähellä Arushan kaupunkia. Kansallispuisto on yksi maailman merkittävimmistä suojelualueista ja se kuuluu myös Unescon maailmanperintökohteisiin.

Kansallispuiston luonto on hyvin monimuotoinen ja eläimistö laaja, koska puisto koostuu ylängöistä, savanneista ja tasangoista. Tästä syystä matkailijoilla hemmotellaan hyvin laajalla kirjolla eläimiä ympäri vuoden. 

Milloin matkustaa Serengetiin?

Gnuut, gasellit ja seeprat vaeltavat joka vuosi kansallispuistoa ympäri käyden läpi useita eri kohteita. Siksi matkustusajalla ei sinänsä ole väliä, mutta parhaimpia  aikoja varata matka Serengetiin ja kiikaroida eri eläinlajien muuttovaellusta on loka-marraskuussa sekä huhti-kesäkuussa. 

Muutto alkaa kohti pohjoista tammikuussa ja eläimet saapuvat Masai Maraan heinä-elokuun aikaan. Ne palaavat takaisin Tansaniaan lokakuussa. Suunnittele reissusi niin, että jätät pelivaraa ajan suhteen jotta voit olla paikan päällä kun tapahtuu. 

Liikkuminen ja majoitus Serengetissä

Liiku Serengetin kansallispuistossa kätevästi opastetulla safarikierroksella tai ihan itse vuokra-autolla. Voit myös halutessasi vuokrata oman potkurikoneen ja hakea aivan uutta perspepktiiviä kansallispuiston ihasteluun. Toinen suosittu vaihtoehto on kuumailmapallokyyti puiston laidalta toiselle. Matkan varrella pääset seuraamaan eri eläinten käytöstapoja, liikkeitä ja tapoja ilmasta käsin. Vain korkeuksista käsittää savannin laajuuden.

Toinen erikoinen, mutta hyvinkin kätevä vaihtoehto on hankkia mökki juomapaikan läheisyydestä. Matkailijoille on rakennettu alueelle lodge-tyylisiä majataloja, mökkejä ja telttamajoituksia. Mökit ja majatalot on sijoitettu kansallispuiston alueelle siten, että majoitustiloista matkailija näkee mahdollisimman paljon luontoa ympärillään ja pystyy halutessaan seuraamaan savannin monipuolista elämää vuorokauden ympäri. 

Serengeti kartalla

Yksi suurimmista kansallispuistoista, Serengeti sijaitsee Tansanian pohjoisosassa Victoria järven ja Kenian rajan välissä. Kansallispuistojen todellinen helmi on matkailijan paratiisi, jos haluaa bongailla erilaisia eläimiä aina sarvikuonoista leijoniin.

Kertomuksia Serengetistä

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Serengetissä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.