{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Sansibarin matkat - KILROY
Sansibarin matkat - KILROY

Sansibarin matkat

Heittäydy Sansibarin vietäväksi - valkoisena hohtavaa rantahiekkaa, houkuttelevia koralliriuttoja sekä rentoa afrikkalaista elämänmenoa. Innostu ja inspiroidu paikallisista herkuista pirteästi pörisivillä markkinakojuilla. Mainio loma rauhaa ja rentoutumista kaipaaville, mutta jos huomaat tarvitsevasi lisämeininkiä, suuntaa täyden kuun rantabileisiin, opettele sukeltamaan tai nouse leijalaudalle tuulen vietäväksi. Sansibarin matkat on kaikkea, mistä olet aina haaveillut!

Matka maustesaarelle 

Sansibarin lempinimi "maustesaaret" juontaa juurensa pitkälle historiaan ulottuvista maustekaupan traditioista. Opi maustetuotannon saloista maistellen saaren tuotoksia aina meriheinästä sahramiin ja lakritsiin – tämä jos mikä on täydellinen paikka vetää syvään henkeä ja tutustuttaa aistit tuoksujen lumoavaan maailmaan! Tässä myös mainio tuliainen ruoanlaitosta kiinnostuneille. Ja tietysti myös loistava tapa jatkaa Sansibarin lomaa omassa kotikeittiössä! 

Markkinoita historiallisilla kujilla

Kiertele pääkaupunki Zanzibar Cityn kapeillä ja kiemurtelevilla kujilla, jonne kätkeytyy historiallista perintöä vuosisatojen ajalta. Kulje vailla päämäärää, pidä silmät ja korvat auki, ja eläydy valloittajista ja arabien kaupankäynnistä kertoviin tarinoihin. Tiesitkö esimerkiksi, että kaupungin vanha osa, The Stone Town, kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin? Erityisesti historiasta kiinnostuneille riittää tekemistä: tutustu merkittäviin rakennuksiin, kuten The House of Wondersiin ja The Arab Fortiin, tai lukaise muutama rivi kiehtovasta Orjatorista, joka muistuttaa kaupungin menneistä ajoista.

Vältä turistien suosimia Kenyattan sekä Shangani -teiden varsia ja sukella sen sijaan vaikkapa Forodhani Gardensin ruokamarkkinoille. Eksoottiset tuoksut hurmaavat varmasti joka ikisen! Vielä kun uskallat kokeilla paikallisten perinneruokia, varmistat, että matkastasi tulee ikimuistoinen. Aivan ruokakojujen lähellä on myös tavaratori, jolta löydät kiehtovia tuliaiset kotiväelle hyvään hintaan. Mutta muista tinkiä!

Hiekkarannoilta koralliriutojen kautta metsään

Sansibarin matkalla upotat jalkasi valkoiseen hiekkaan suosituilla Ungujan itäisillä hiekkarannoilla. Mikäli sukellus innostaa, olet oikeassa paikassa: hait, kilpikonnat ja sateenkaaren väreissä liihottelevat riuttakalat lumoavat yhtä lailla aloittelevat kuin kokeneemmatkin sukeltajat. Must do -listalle kannattaa lisätä käväisy Pemba-saarella, joka tarjoaa vierailleen sekä huippuunsa viritetyn otolliset olosuhteet laiskotteluun että adrenaliinia vaativille jännitäviä ja haastavia sukelluskohteita.

Kaunis Kendwan ranta Ungujan luoteisosassa on baarien ja ravintoloiden reunustama. Jos tanssijalka vipattaa, suuntaa siis sinne. Kendwan rannalla järjestetään myös perinteiset Täyden kuun bileet, jotka täyttävät hiekan tanssijoilla aina täyttä kuuta edeltävänä lauantaina. Valmistaudu riekkumaan läpi yön!

Eläinrakkaille riittää ihmettelemistä uhanalaisista Red Colobus -apinoista, joita ihastelet Jozani-luonnonsuojelualueen metsäpoluilla, joissa vallitsee ainutlaatuinen tunnelma, joka kannattaa säilöä talteen kaikkia niitä tulevia arkielämän hektisiä hetkiä varten. Ime enrgiaa vehreydestä ja ihastele koskematonta luontoa.

Liikkuminen Sansibarilla

Varaudu siihen, että autoilu Sansibarilla vaatii hyviä hermoja. Paras tapa kulkea paikasta toiseen on vesiteitse. Hyppää pikaveneen tai katamaraanin kyytiin Sansibarilta ja valitse lukuisista kohteista mm. Dar es Salaam, Pemba, Tanga ja Mtwara. Laivat kulkevat hitaammin, mutta hinta on vastaavasti budjettiystävällisempi. Saarella kulkee toki myös paikallisia versioita busseista, jotka ovat varsin käteviä saaren sisällä liikkumiseen – kunhan muistat jättää kunnolla pelivaraa aikatauluihisi!

Huom. Jätäthän simpukoista ja koralleista tehdyt matkamuistot ostamatta. Panosta sen sijaan valokuviin, kokemuksiin ja muistoihin. Näin osallistut myös saaren suojeluun ja edistät kestävämpien tulonlähteiden voimistumista.

Sansibar kartalla

Sansibar koostuu Intian Valtameren trooppisista saarista, jotka sijaitsevat Tansanian itärannikolla. Pemba ja Unguja ovat saariryhmän suosituimmat matkakohteet. Usein Sansibarista puhuttaessa tarkoitetaan Ungujaa, joka on Pembaa suurempi hienojen hiekkarantojen reunustama saari. Sansibaria pidetään yhtenä Afrikan kauneimmista matkakohteista!

Kertomuksia Sansibarilta

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Sansibarilla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.