{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
valkoinen vene valkealla hiekkarannalla sansibarilla
paikallisia purjehtijoita purjeveneessä turkoosinsinisessä merivedessä

Sansibar, Tansania

Toisin kuin monet luulevat, Sansibar on kohde, joka sopii useimmille matkustajatyypeille - myös reppureissaajille. Sansibarilla on tietenkin tarjolla uimarantoja ja aurinkoa, mutta myös jännittävää historiaa, kulttuuria ja fantastista ruokaa.

Heittäydy siis Sansibarin vietäväksi - valkoisena hohtavat rantahiekat, houkuttelevat koralliriutat, rento elämänmeno sekä pirteät paikallistorit odottavat!

Kysy Sansibarin matkoista

MATKA SANSIBARIN MAUSTESAARELLE 

Sansibarin lempinimi "maustesaaret" juontaa juurensa pitkälle historiaan ulottuvista maustekaupan traditioista. Opi maustetuotannon saloista maistellen saaren tuotoksia aina meriheinästä sahramiin ja lakritsiin – tämä jos mikä on täydellinen paikka vetää syvään henkeä ja tutustuttaa aistit tuoksujen lumoavaan maailmaan! Tässä myös mainio tuliainen ruoanlaitosta kiinnostuneille. Ja tietysti myös loistava tapa jatkaa Sansibarin lomaa omassa kotikeittiössä.

ZANZIBAR CITY JA STONE TOWN

Kiertele pääkaupunki Zanzibar Cityn kapeillä ja kiemurtelevilla kujilla, jonne kätkeytyy historiallista perintöä vuosisatojen ajalta. Kulje vailla päämäärää, pidä silmät ja korvat auki. Tiesitkö esimerkiksi, että kaupungin vanha osa, The Stone Town, kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin? Erityisesti historiasta kiinnostuneille riittää Stone Townissa tekemistä: tutustu merkittäviin rakennuksiin, kuten The House of Wondersiin ja The Arab Fortiin, tai lukaise muutama rivi kiehtovasta Orjatorista, joka muistuttaa kaupungin menneistä ajoista. Stone Townin historia orja-, mauste- ja silkkikaupan keskuksena on

Vältä turistien suosimia Kenyattan sekä Shangani -teiden varsia ja sukella sen sijaan vaikkapa Forodhani Gardensin ruokamarkkinoille. Eksoottiset tuoksut hurmaavat varmasti joka ikisen! Vielä kun uskallat kokeilla paikallisten perinneruokia, varmistat, että matkastasi tulee ikimuistoinen. Aivan ruokakojujen lähellä on myös tavaratori, jolta löydät kiehtovia tuliaiset kotiväelle hyvään hintaan.

HIEKKARANNOILTA KORALLIRIUTOJEN KAUTTA METSÄÄN

Sansibarin matkalla upotat jalkasi valkoiseen hiekkaan suosituilla Ungujan itäisillä hiekkarannoilla. Mikäli sukellus innostaa, olet oikeassa paikassa: hait, kilpikonnat ja sateenkaaren väreissä liihottelevat riuttakalat lumoavat yhtä lailla aloittelevat kuin kokeneemmatkin sukeltajat. Must do -listalle kannattaa lisätä käväisy Pemba-saarella, joka tarjoaa vierailleen sekä huippuunsa viritetyn otolliset olosuhteet laiskotteluun että adrenaliinia vaativille jännitäviä ja haastavia sukelluskohteita.

Lue lisää Sansibarin sukelluksista

Kaunis Kendwan ranta Ungujan luoteisosassa on baarien ja ravintoloiden reunustama. Jos tanssijalka vipattaa, suuntaa siis sinne. Kendwan rannalla järjestetään myös perinteiset Täyden kuun bileet, jotka täyttävät hiekan tanssijoilla aina täyttä kuuta edeltävänä lauantaina. Valmistaudu riekkumaan läpi yön!

Eläinrakkaille riittää ihmettelemistä uhanalaisista Red Colobus -apinoista, joita ihastelet Jozani-luonnonsuojelualueen metsäpoluilla, joissa vallitsee ainutlaatuinen tunnelma. Ime enrgiaa vehreydestä ja ihastele koskematonta luontoa.

YHDISTÄ SANSIBAR TANSANIAN MATKAAN

Sansibarilla reissaaminen on helppo yhdistää osaksi isompaa Tansanian matkakokonaisuutta. Tansania on mahtava vierailukohde, mikäli haaveilet henkeäsalpaavista maisemista ja upeiden villieläinten bongaamisesta safarilla. Tansania tunnetaan myös Afrikan korkeimman vuoren, Kilimanjaron, kotina, jonka huipulle vaeltaminen on monen bucket listalla.

Jos olet kiinnostunut safareiden ja/tai Kilimanjaron vaelluksen yhdistämisestä osaksi omaa Sansibarin matkaasi, voit harkita pidemmälle kiertomatkalle liittymistä. Näin pääset kokemaan Tansanian monipuolisuuden kattavasti ja voit huipentaa reissun rentoutumalla Sansibarilla.

LIIKKUMINEN SANSIBARILLA

Varaudu siihen, että autoilu Sansibarilla vaatii hyviä hermoja. Paras tapa kulkea paikasta toiseen on vesiteitse. Hyppää pikaveneen tai katamaraanin kyytiin Sansibarilta ja valitse lukuisista kohteista mm. Dar es Salaam, Pemba, Tanga ja Mtwara. Laivat kulkevat hitaammin, mutta hinta on vastaavasti budjettiystävällisempi. Saarella kulkee toki myös paikallisia versioita busseista, jotka ovat varsin käteviä saaren sisällä liikkumiseen – kunhan muistat jättää kunnolla pelivaraa aikatauluihisi!

Huom. Jätäthän simpukoista ja koralleista tehdyt matkamuistot ostamatta. Panosta sen sijaan valokuviin, kokemuksiin ja muistoihin. Näin osallistut myös saaren suojeluun ja edistät kestävämpien tulonlähteiden voimistumista.

HOUKUTTELEEKO SANSIBAR TAI MUU TANSANIA?

Oletko reissun tarpeessa ja mielessäsi pyörii ajatus Sansibarin matkasta? Mietitkö reissun mahdollista hintaa ja sisältöä tai kaipaatko inspiraatiota oman matkareittisi laatimiseen? Valikoimastamme löytyy esimerkiksi joukko erilaisia sukelluskursseja ja vapaaehtoisprojekteja, joiden joukosta voimme poimia omiin toiveisiisi sopivat vaihtoehdot. Lisäksi saat varattua kauttamme lennot, majoitukset ja pidemmät Tansanian kiertomatkat.

Jos haaveilet Sansibarin matkasta ja kaipaat apua unelmiesi reissun toteuttamiseen, varaa aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun. Matkasuunnittelu on aina maksutonta eikä sido sinua mihinkään - tapaamisen aikana kartoitamme toiveitasi ja saat lisätietoa erilaisista mahdollisuuksista.

Varaa maksuton tapaamisaika

Sansibar kartalla

Sansibar koostuu Intian Valtameren trooppisista saarista, jotka sijaitsevat Tansanian itärannikolla. Pemba ja Unguja ovat saariryhmän suosituimmat matkakohteet. Usein Sansibarista puhuttaessa tarkoitetaan Ungujaa, joka on Pembaa suurempi hienojen hiekkarantojen reunustama saari. Sansibaria pidetään yhtenä Afrikan kauneimmista matkakohteista!

Kertomuksia Sansibarilta

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Sansibarilla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.