{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kilimanjaro

kilimanjaro-tanzania-mountain-sunset-cover
kilimanjaro-tanzania-mountain-savannah-sidebar

Kilimanjaron matka - Matka tulivuorelle

Oletko seikkailijaluonne, joka ei kaihda haasteita? Siinä tapauksessa kannattaa rantalöhöilyn sijaan käppäillä ylös Afrikan korkeimman vuoren eli Kilimanjaron huipulle. Hikiset ponnistelut palkitaan täydellisellä tyytyväisyyden tunteella ja huimilla maisemilla, jotka avautuvat silmiesi eteen Uhuru Peakilla, Vapauden huipulla. Matka Kilimanjarolle alkaa tästä!

Jos matka Kilimanjarolle kiinnostaa, mutta kaipaat neuvoja reissun toteutusta varten, varaa henkilökohtainen aika matkasuunnitteluun asiantuntijoidemme juttusille. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kohti Kilimanjaron huippua

Swahiliksi Kilimanjaro tarkoittaa "kimaltavaa vuorta", ja sitä se todellakin on – monellakin tapa. Korkeutta tällä kaunottarella on 5 895 metriä, ja vaellus Kilimanjarolle kestää viidestä päivästä pariin viikkoon riippuen valitusta reitistä. Oli valintasi mikä tahansa, tärkeintä on varustautua reippaalla asenteella. Huipulle pääseminen ei vaadi mitään erityistä treeniohjelmaa – Kilimanjaron voi valloittaa kuka tahansa normaalikuntoinen reissaaja, jota huippu vetää tarpeeksi puoleensa.

Reitin valinta

Matka Kilimanjarolle alkaa vaellusreitin valinnasta. Helpommalla pääset, kun teet vertailut ja varaat paikkasi vaellusporukasta jo etukäteen. Samalla varmistat, että oppaasi toimivat vastuullisesti kansallispuistossa. Valitsemme yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan paikallisia yrityksiä, jotka maksavat mukana kulkeville kokeille ja tavaroiden kantajille kunnon korvauksen.

Reitissä Kilimanjaron huipulle ei ole kyse yhdestä itsestään selvästä väylästä, vaan polkuja huipulle on monia. Viidessä päivässä vaellettava Marangu Route, lempinimeltään Coca Cola -reitti, on helpoin ja suosituin reittivaihtoehdoista. Pidä kuitenkin mielessä, että syrjäisimmillä reiteillä muita reissaajia on harvemmassa, ja saat vaeltaa omassa rauhassa.

Vähemmän ruuhkainen, mutta hiukan haastavampi, reitti on Machame Route. Syystä tai toisesta sen lempinimi on Whiskey route. Sitä pitkin vaeltaminen kestää päivän tai pari pidempään, mutta et varmasti tule katumaan ylimääräistä korkeaan ilmanalaan totutteluun käytettyä aikaa. Lisähaasteita kaipaavien kannattaa harkita myös Lemosho Routea. Päätös on loppupeleissä tietenkin sinun, mutta jos kaipaat apuja valintaan, reissuasiantuntijamme ohjeistavat ja kertovat reittien eroista. 

Valitsitpa sitten minkä tahansa reiteistä, toivottavasti olet yksi niistä voittajista, jotka pääsevät kuvaamaan itsensä lähes 6000 metriä merenpinnan yläpuolella Uhuru Peakilla. Mutta muista, että matka Kilimanjarolle on upea ja palkitseva kokemus joka tapauksessa, vaikket aivan huipulle asti kiipeäisikään!

Vuoristotauti

Vuoristotautia ei kannata pelätä, mutta siihen kannattaa suhtautua vakavasti. Vuoristotauti johtuu korkean ilmanalan vähäisestä hapen määrästä. Et varsinaisesti voi itse vaikuttaa siihen, saatko vuoristotaudin vai et, mutta paras tapa ennaltaehkäisyyn on seurata oppaiden ohjeita. Voit aina luottaa, että he tietävät, mikä on normaalia ja mihin pitää reagoida. Paras keino vuoristotautia vastaan on antaa keholle tarpeeksi aikaa sopeutua uusiin korkeuksiin, eli matkaa suunnitellessasi mieti tarkkaan, voisitko lisätä reissuun yhden ylimääräisen päivän. Jopa vain yksi päivä saattaa olla erona huipulle pääsyn ja ala-osille jäämisen välillä!

Aloita Kilimanjaron matkan suunnittelu selaamalla vaihtoehtoja. Ota sitten yhteyttä niin laitetaan unelmat toteutumaan!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kilimanjaro kartalla

Kilimajaron kansallispuisto ja itse kuuluisa tulivuori sijaitsevat aivan Kenian rajan tuntumassa. Moni seikkailija pitää majaa Moshissa ennen vaellusurakan aloittamista, mutta myös Arusha, joka on huomattavasti isompi keskittymä, on varteenotettava vaihtoehto välipysähdykseksi Kilimanjarolle halaville.  

Kertomuksia Kilimanjarolta

Aktiviteetteja Kilimanjarolla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.