{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Windhoekiin - KILROY
Matka Windhoekiin - KILROY

Matka Windhoekiin

Matkaa Namibian auringontäyteiseen pääkaupunkiin Windhoekiin, joka oli ennen kuuluisa kuumista lähteistään, mutta tänä päivänä on moderni kaupunki, jossa voit tehdä melkein mitä haluat. Käy linnassa ja markkinoilla, sekä ihaile saksalaista arkkitehtuuria kolonialismin aikakaudelta. Moikkaa kadulla yhtä monista Martti Ahtisaaren mukaan nimetyistä Marteista, ja nauti korkealaatuisesta liharuoasta ja paikallisista juomista. Windhoek yllättää positiivisesti!

Saksalaiset vaikutteet

Namibia oli Saksan siirtomaa vuodesta 1884 aina ensimmäiseen maailmansotaan asti, ja saksan kieli sekä kulttuuri pitävät yhä vankkaa jalansijaa Windhoekissa. Näet monia katuja saksalaisilla nimikylteillä varustettuina, ja ehkä nautit lounaan yhdessä monista kaupungin saksalaisista ravintoloista. On myös saksalaisia leipomoita, saksalaista kaljaa ja joka vuosi juhlitaan saksalaisia karnevaaleja. Vaikka englanti on maan virallinen kieli, ymmärretään saksaa monin paikoin.

Independence Avenue, Windhoekin keskusta, on saksalaistyylisten rakennusten valtaama. Varhaiset rakennukset kuten Alte Feste, Namibian vanhin rakennus, sekä luterilainen Christchurch ovat visiitin arvoisia kohteita. Alte Festessä on myös Namibian kansallismuseo. Vieraile Tintenpalastissa, Namibian parlamentissa, jonka huikeista puutarhoista näet koko kaupungin.

Tekemistä Windhoekissa

Kansainvälinen lentokenttä on noin 45:n kilometrin päässä kaupungin ulkopuolella, ja paras keino päästä sieltä kaupunkiin on ottaa taksi tai vuokrata auto. Useimmat hotellit ja hostellit löytyvät ihan keskustasta, joten kaupat, ravintolat, klubit ja nähtävyydet ovat kaikki kävelymatkan päässä! 

Löydät keskustasta pieniä ostoskeskuksia sekä useita arkadeja, joista suosituin on Independence Avenue. Saat kaupoista, putiikeista, matkamuistomyymälöistä, ravintoloista ja kahviloista mitä ikinä tarvitset. Suurin ostoskeskus on kaupungin eteläosan Maerua Mall, jonne pääset parhaiten taksilla. Post Street Mall'issa kaupungin keskustassa on käsityömarkkinat, joilta löydät kalliita tuotteita. Halvemmalla pääset suuntaamalla Okahanjan käsityömarkkinoille noin tunnin matkan pohjoiseen Windhoekista. Voit liftata tai ottaa sinne taksin.

Windhoekissa on paljon ravintolatarjontaa, jokaiselle maulle ollen tarjolla oma ravintolansa. Vaikka saksalaisella keittiöllä on dominointiasema, on mukaan heitetty myös namibialaisia vaikutteita. Huomaat sen mm. lihan määrästä ja laadusta. Kasvissyöjät varokoon: Namibia on todellisten lihansyöjien maa. 

Oikeaa yöelämää Namibiassa harjoitetaan pääasiassa isojen kaupunkien ulkopuolella. Alueet kuten Khomasdal Kata ja Tura tunnetaan elävästä yöskenestään monine baareineen ja pubeineen; niiden viikonloppujuhlat eivät koskaan näytä loppuvan! Windhoekissa suosituin viihdemuoto on Che N'Temba. Löydät kaupungista paikallista kulttuuria ja saat kaiken irti heittäytymällä paikallisen musiikin rytmeihin.

Jos kaipaat reissultasi shoppailua enemmän, harkitse ihmeessä vapaaehtoistöitä. Namibiassa vapaaehtoistöitä on tarjolla villieläinten suojelun parissa. Ota ihmeessä yhteyttä, niin kerromme lisää vapaaehtoistyömahdollisuuksista Windhoekissa ja muualla Namibiassa.

Majoitus

Windhoekissa ei tarvitse huolestua majoituspaikkojen niukkuudesta, sillä kaupungissa on monia yöpymispaikkoja. Voit valita hostelleista, bed & breakfasteista ja vierastaloista aina luksushotelleihin. Matkailu on kukoistanut kaupungissa aina vuoden 1990 itsenäisyydestä lähtien, mikä näkyy majoituksen tasossa. Suosittelemme varaamaan yösijan etukäteen.

Windhoek kartalla

Windhoek on Namibian suurin kaupunki, ja se lepää 1650:n metrin korkeudessa huikaisevan kauniissa laaksossa. Afrikkalaiseksi kaupungiksi Windhoek on erinomaisen siisti ja hieman maalaismainen, ja se onkin kuuluisa lampaannahan kauppapaikkana. 

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Windhoekissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.