{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Nairobin matkat - KILROYlta
Nairobin matkat - KILROYlta

Nairobin matkat

Nairobi on kiinnostava ja monimuotoinen kaupunki, joka on suosittu kohde Afrikan-matkaajien listoilla. Keskustan modernit klubit, baarit ja ravintolat sekä pilvenpiirtäjät jäävät nopeasti taakse kun pyrähdät kaupungin ulkopuolelle kiikaroimaan villiä luontoa. Kaikelle modernille löytyy myös vastakohtansa. Matkalla Nairobiin koet Kenian monet kasvot!

Matka Nairobiin 

Nairobi on lähes päiväntasaajalla, mikä voisi tarkoittaa kuumaa ja kosteaa ilmanalaa. Kaupunki sijaitsee kuitenkin lähes 2000 metrin korkeudessa, joten lämpötilat nousevat harvoin yli 25 asteen - Nairobi on täydellinen hengausmesta, jossa yöt ovat raikkaan viileitä. Kaupungin vaihteleva profiili ja selkeä keskusta tekee siitä miellyttävän tutkimuskohteen.

Historia ja kulttuuri

Haluatko ymmärtää maan kulttuuria paremmin? Kiinnostavatko siitortomaa-ajan alkuvaiheet? Käytä päivä historian tutkimiseen, ja käy esimerkiksi Norfolk Hotelissa, Karen Blixen -museossa, joka muistuttaa elokuvasta Minun Afrikkani - Out of Africa ja Kenian kansallismuseossa, Kenya National Museumissa.

Jos perinteinen kenialainen kulttuuri kiinnostaa enemmän, käy kenialaisessa heimokylässä, Bomas of Kenyassa. Kylä on toteutettu turisteja varten, mutta siellä voit nähdä mm. perinteistä heimotanssia. Jos sinulla on enemmän aikaa, kannattaa tutustua enemmänkin kenialaiseen kulttuuriin ja heimokylien elämään seikkailumatkallamme.

Luonnossa kiikarin kanssa

Kauempana keskustan kaupunkimaisesta pörinästä löydät hyviä mahdollisuuksia luonnon tutkailemiseen. Paras lähistöllä sijaitseva kohde on Nairobi National Park. Se kirjaimellisesti alkaa sieltä mihin kaupunki päättyy. Kansallispuistossa voit bongata villieläinten kuninkaita eli "Big Five". Ainut, mitä puistosta et löydä, on täysikasvuinen elefantti. Vieraile myös Langata Giraffe Centressä, Ngong Road Forest Sanctuaryssa, sekä sarvikuonojen ja elefanttien orpokodissa.
Hankkiudu päiväretkelle, jolla pääset katsomaan henkeäsalpaavia näkymiä Nairobin Ngong Hillseiltä, 25 kilometriä kaupungista. 

Tunnelmia Nairobin ulkopuolelta 

Pyörittyäsi kaupungin keskustassa tarpeeksi, ota matatu eli jaettu taksi ulos kaupungista. Kiireiseltä vaikuttavan keskustan jälkeen on mukavaa päästä rauhallisempaan elämänmenoon. Valitse paikallinen ravintola, ja tilaa Nyama chomaa. Puoli tuntia myöhemmin saat suussasulavaa vuohibarbequeta. Tilaa kyytipojaksi Tusker-olutta ja elämä alkaa soljua rauhaisasti samalla kun tutustut paikallisiin. Haasta heidät vaikka fudis- tai biljardipeliin - saat takuulla uusia kavereita!

Ja sitten varoituksen sana: Nairobi on ajoittain saanut palstatilaa korkeilla rikosluvuillaan, joten pidä huoli itsestäsi ja tavaroistasi, erityisesti jos liikut kaupungilla pimeällä. Yksin pimeällä liikkumista tulisi kuitenkin välttää.

 

Narirobi kartalla

Nairobi on erinomainen aloituspiste suunnatessasi pidemmälle Keniaan.  Paikan päältä voit järjestää reissuja ympäriinsä, jos et ole jo etukäteen hommannut safariretkeä, trekkausreissua Kilimanjarolle tai Mount Kenyalle. Rantaelämää kaipaavat suunnittelevat retken Mombasan rannoille. 

Suosittelemme varaamaan retket etukäteen, silloin saat varmasti turvallisen ja luotettavaksi havaitun järjestäjän, jonka varusteet ovat kunnossa ja matkojen taso reppureissaajalle sopiva. Matka Nairobiin alkaa tästä!

Aktiviteetteja Nairobissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.