{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Krugerin kansallispuisto

Matka Kruger parkiin - KILROY
Krugerin kansallispuisto - KILROY

Krugerin kansallispuisto

Etelä-Afrikan Kruger Parkin safarilla paatuneinkin cityeläjä löytää itsestään luontoihmisen, sillä savannin eläimet - norsut, kirahvit, virtahevot ja seeprat - ovat ihmeellistä nähtävää, ja nukahtaminen savannin äänien ympäröimän teltan suojassa hakee kokemuksena vertaistaan. 

Kruger kansallispuisto

Valmistaudu häkeltymään, hämmentymään ja ihastumaan. Ota kamera valmiiksi ja nauti menosta. Krugerin kansallispuistossa pääset bongaamaan villieläimiä heti matkan alusta asti, sillä alue suorastaan vilistää antilooppeja, seeproja ja kirahveja, norsuista puhumattakaan. Kameran ja älypuhelimen muisti täyttyy ennätysvauhtia safarin edetessä, ja suurempi objektiivi menee ostoslistalle viimeistään lammikossa haukottelevan virtahevon kohdalla –  tästä on saatava lähikuva!

Kruger kansallispuistosta löydät itsestäsi sisäisen tutkimusmatkailijan, kun ammattitaitoinen opas kertoo, miten erottaa naaras- ja uroskirahvin korvatupsujen perusteella, mitä norsun jättämä kasa kertoo sen ruokavaliosta ja miljoona muuta mielenkiintoista asiaa Etelä-Aafrikan luonnosta.

Illalla yrittäessäsi saada unenpäästä kiinni teltan suojassa, leijonan komea karjahtelu tuntuu kuuluvan jostakin hyvin läheltä... Todellisuudessa peto lönkyttelee kilometrin päässä leiristä, mutta se fiilis! Savannin yön äänien kuuntelu on kokemus, jota ei hetkessä unohda: joka puolella rapisee, murisee ja sirittää aamunsarastukseen saakka.

Safarit päivällä ja yöllä

Iltapäivän helteessä juomapaikalla käy kuhina, kun apinat ja villisiat pörräävät lätäkön ympärillä ja tekevät tilaa vasta, kun iso norsu saapuu paikalle korviaan heiluttaen. Illan hämärtyessä puisto muuttuu jännitysnäyttämöksi, kun kaikkien odottama yösafari alkaa. Jeepin nokalla istuva opas valaisee pusikkoa isolla taskulampulla, ja joka puolella näkyy kiiluvia silmäpareja. Ylhäällä puussa vilahtaa gepardi ja mielikuvituksesi täyttää kuvilla kaikki ne lukuisat äänet, joita kuulet ympärillä.

Liikkuminen Krugerin kansallispuistossa

Sinulla on periaatteessa kaksi vaihtoehtoa Krugerin kansallispuistoreissullesi. Jos olet valmis käyttämään reilusti aikaa reissun suunnitteluun ja olet rohkea, voit harkita auton vuokraamista. Johannesburgista ajomatka Krugerin kansallispuistoon kestää autolla noin 4 tuntia, joten älä yritäkään tehdä päiväreissua puistoon. Puistossa voit majoittua leiriytymispaikoilla, joista löytyy sekä teltta- että mökkipaikkoja.

Lähtiessäsi safarille omin päin, huomioi, ettei eläimiä välttämättä olekaan ihan helppo bongata. Oppaan ammattitaidon avulla safarista saa yleensä enemmän irti. Osaavat oppaat tietävät, missä eläimet liikkuvat, ja he osaavat myös kertoa eläimistä ja niiden tavoista paljon. Oppaat myös osaavat antaa eläimille niiden tarvitseman tilan ja kunnioittavat puiston sääntöjä. Jos lähdet omatoimiselle safarille, varmista etukäteen, että tiedät toimintatavat ja noudatat ohjeistuksia.

Järjestettyihin reissuihin kuuluu useimmiten myös majoitukset sekä ruoat, joten sinun tarvitsee vain tuoda itsesi ja kamerasi mukaan. Järjestetyillä reissuilla voit luottaa autojen turvallisuuteen.

Krugerin kansallispuisto kartalla

Krugerin kansallispuisto sijaitsee 4 tunnin ajomatkan päässä Johannesburgista itään. Kansallispuisto on jakautunut alueellisesti Etelä-Afrikan ja Mosambikin rajojen molemmille puolille. Lähde tutustumaan Krugerin kansallispuistoon ja ahmi itsesi täyteen seikkailuita ja kokemuksia. 

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Krugerin kansallispuistossa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.