{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Upeaa maisemaa Kapkaupungin yllä
Kolme nuorta istumassa Pöytävuoren huipulla, meren yllä

Matka Kapkaupunkiin

Kaunis Kapkaupunki lumoaa reissaajan sydämen monipuolisuudellaan. Patikkaretki Pöytävuoren huikeisiin korkeuksiin on mahtava aloitus reissullesi, ja sen jälkeen voitkin suunnata surffaamaan, sukeltamaan, safarille, viinitiloille tai townshippeihin. 

Kapkaupungin rannikolla on yksi Etelä-Afrikan tärkeimmistä satamista. Kaupungin keskusta on moderni ja täynnä trendikkäitä sushibaareja, internetkahviloita, pilvenpiirtäjiä ja tyylikkäitä vaateliikkeitä. Vilkas yöelämä on hyviä keikkoja pullollaan.

Kysy Kapkaupungin matkoista

Nouse ylös Pöytävuorelle

Aurinkoisena päivänä kannattaa suunnata kohti kaupungin kupeessa kohoavaa Pöytävuorta. Huipulle pääsee helpoiten vaijerin varassa kabinilla, mutta jos vuoreen todella haluaa tuntumaa, sille voi nousta jalan polkuja pitkin. Matkan varrella voi jo ihailla kauniita näkymiä ja huipulle päästyäsi koet onnistumisen lisäksi henkeäsalpaavan maiseman aina Hyväntoivonniemelle asti. Olo on kuin seisoisi maailman katolla!

Patikkapolku Pöytävuorelle on hyvin merkitty, ja peruslenkkareilla selviää parissa tunnissa ylös asti (riippuen hiukan valitsemastasi reitistä). Säätiedotus kannattaa tarkistaa etukäteen ja kysäistä vielä viimeiset sisäpiirin tiedot paikallisilta ennen vaelluksen aloittamista. Toisaalta vaellus pilvissä ei sekään ole hullumpi kokemus! Upeita rannikkomaisemia löydät myös Chapmans Peak Drivelta ja Cape Pointilta.

Robben Islandin vankilasaari

Kapkaupungin matkaan kuuluu myös olennaisesti pala tärkeää ihmisoikeushistoriaa. Robben Islandin vankilasaari on historiallinen päiväretkikohde. Saarelle pääset helposti lautalla. Saarella toimivat oppaat kertovat paikan menneisyydestä parhaiten, sillä he ovat itse olleet siellä mielipidevankeina. Kapin District Six -museo on myös hyvin toteutettu: museo herättää tunteita ja pistää ajattelemaan. Museon ja koko saaren välityksellä pääset paremmin sisään Kapkaupungin ja koko Etelä-Afrikan historiaan.

Water Frontin shoppailualueella voit viettää rentoa iltaa pimeänkin laskeuduttua, sillä alueella on turvallinen maine. Hyvällä tuurilla kuulet ja näet live-jazzia. Täältä löydät musiikin lisäksi hyviä ja huokeita ravintoloita herkutteluun.

Khayelitshan township on yksi Kapkaupungin monista kaupunginosista. Tänne pääset parhaiten järjestetyllä päiväretkellä, jonka etuna on asiantunteva opas. Häneltä kuulet paikallisista tavoista ja townhipeissa vallitsevasta yhteisöllisyyden kulttuurista Ubuntusta, joka tekee reissaajaan vaikutuksen. Township-retki on avartava kokemus ja hyvä kontrasti Kapkaupungin trendikkäille kaduille ja sushibaareille. Matka Kapkaupunkiin on todellakin täynnä vastakohtia. 

Viinitiloille Kapkaupungista

Matka Kapkaupunkiin on myös tilaisuus viininmaisteluun. Suuntaa Kapkaupungista Paarlin, Stellenboschin ja Franschhoekin alueiden idyllisille viinitiloille. Nämä vuorten ympäröimät mukavan elämän tyyssijat ovat viininystävän taivas. Viinitilat yllättävät usein edullisuudellaan, ja ne avaavat uuden kiehtovan rypälemaailman viineistä tietämättömällekin. 

Kapkaupungin liikenne

Julkista liikennettä ei ole, joten paras tapa liikkua lyhyempiä matkoja on napata taksi tai kävellä. Pimeällä kannattaa erityisesti suosia takseja jalkapelin sijaan. Jos haluat saada reissustasi kaiken irti, kannattaa vuokrata auto. Baz Bus on myös erinomainen kulkupeli, kun kiertelet pitkin Etelä-Afrikkaa. Kiertelevän bussin reitillä on kaikkiaan 180 hostellia ympäri maata!

 

Kapkaupunki kartalla

Voit viettää unohtumattoman lomamatkan vaikka talvella Kapkaupungin lämmössä Etelä-Afrikassa. Täällä voit viettää kaupunki- ja rantalomaa samanaikaisesti. Kapkaupungin yleisfiilis on raikas ja täynnä oivalluksia, jotka saavat reissaajan hymyilemään. Matka Kapkaupunkiin on erinomainen aloitus Etelä-Afrikan valloituksellesi.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Kapkaupungin matkalla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.