{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Nicaragua

Kyläläiset työskentelemässä metsien istuttamisen parissa

Köyhyyden ja ilmastonmuutoksen torjuntaa Nicaraguassa

Metsien hävittämisen torjumiseksi ja hiilidioksidipäästöjen pienentämiseksi Nicaraguassa, MyClimate tukee paikallisia yhteisöjä metsänistutuksella, lisätuloilla ja koulutuksella. Osa hankkeesta keskittyy myös paikalliseen vesihuoltoon alueen viljelijöitä vaivaavien tulvien ja kausittaisen kuivuuden pysäyttämiseksi.

Lue alta lisää projektin toiminnasta.

4032 3024 Max
Lyhyesti projektista
Tämä metsänistutusprojekti sijaitsee Nicaraguassa ja projektin toiminnan myötä 624 216 tonnia hiilidioksidia vähenee ilmakehästä vuosittain.

Maaseutuyhteisöjen tukeminen

Tämä metsänistutusprojekti Nicaraguassa vaikuttaa positiivisesti ympäristöön ja samalla tukee paikallisia maaseutuyhteisöjä. Projekti sijaitsee kriittisellä vesistöalueella, josta virtaa vettä yhteen Nicaraguan tärkeimmistä joista, Estero Realiin. Tämä suisto on myös yksi alueen suurimmista mangrovemetsäalueista ja muuttolintujen pesimisalueista, ja se on tunnustettu Ramsarin yleissopimuksella kansainvälisesti tärkeänä kosteikkoalueena. Alueen uudelleenmetsittäminen on tärkeä osa hydrologisen kierron säätelyä, tarjoten tärkeitä vesi- ja biodiversiteettihyötyjä sekä paikallisesti että kansainvälisesti, samalla parantaen pientilallisviljelijöiden elämänlaatua.

Tämä projekti ei kuitenkaan koske pelkästään puiden istuttamista. Projektiin osallistuvilla on käytettävissään vajaakäytettyä maata, ja heidän on osoitettava, että hankkeeseen osallistuminen ei ole ristiriidassa heidän elinkeinotoimintansa, erityisesti karjanhoidon ja maatalouden, kanssa. Projekti kattaa 86 neliökilometrin alueen ja tukee maaseutuyhteisöjä, jotka tarvitsevat kipeästi tukea ja kannustusta omien resurssiensa haltuunottamiseksi. Nicaragua on läntisen pallonpuoliskon toiseksi köyhin maa, jonka vuotuinen bruttokansantuote henkeä kohti on 1079 dollaria, joten tämä projekti tekee valtavan eron paikallisten perheiden elämässä.

Yksi tärkeä tukitoiminta on maankäytön suunnittelu vesistöalueiden ympärillä. Projekti kattaa yhden kriittisimmistä vesistöalueista San Juan de Limayn kunnassa, joka kärsii kausittaisista vesipulista ja tulvista. Lisääntynyt metsän peittävyys säilyttää vettä kuivana kautena ja vähentää tulvien riskiä sateisena kautena. Lisäksi projekti jakaa yhteisölle savupiipullisia tulisijoja, vähentäen savun määrää talouksissa ja tuottaen terveyshyötyjä erityisesti naisille.

2362 1771 Max
Tämä projekti tukee 10 kestävän kehityksen tavoitetta
Tutustu kestävän kehityksen tavoitteisiin

"Puut parantavat niin maatilan kuin planeettamme lämpötilaa. Ne tarjoavat meille myös halkoja, varjoa ja parantavat maaperää, auttaen samalla eroosion ehkäisemisessä."

Justina Gutierrez Munos, maanviljelijä Mansicosta, Nicaraguasta

Muutakin kuin puiden istuttamista

Nicaraguan projekti käsittelee metsäkatoa aiheuttavia syitä, varmistaa suoran ja jatkuvan yhteisöjen osallistumisen ja teknisen koulutuksen sekä tarjoaa taloudellisia etuja osallistujille koko projektin ajan. Tämä tapahtuu ekosysteemipalveluiden maksujen (PES) ja puun sekä kestävien metsätuotteiden tuomien tulojen kautta. Tämä monipuolinen lähestymistapa vähentää painetta ympäröiviin luonnontilaisiin metsiin ja sitoo samalla ilmakehästä mitattavissa olevia määriä hiilidioksidia.

Lisäksi projekti tuo kestävän tulonlähteen paikallisille perheille ja tarjoaa jatkuvaa koulutusta ja tukea osallistujille.

MyClimate worker checking the growth and health of the trees

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.