{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Madagaskar

Myclimate Mobile Van In Parcnational Ankarafantsika

Päästöttömät aurinkokeittimet Madagaskarilla

Madagaskarin hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi ja kiihtyvään metsäkatoon puuttumiseksi MyClimate tukee ilmastoystävällisten aurinkokeittimien valmistusta ja jakelua. Jokaista myytyä keitintä kohti MyClimate istuttaa myös yhden puuntaimen. Projektiin sisältyy myös tiedonjakoa oppilaille liittyen ympäristönsuojelun ja ilmastoystävällisen ruoanlaiton tärkeyteen.

Myclimate Madagascar Initiative Parabolic Cookstove Training Cover
Lyhyesti projektista
Kyseinen projekti sijaitsee Madagaskarilla ja projektin toiminnan myötä 269 621 tonnia hiilidioksidia vähenee ilmakehästä vuosittain.

Aurinkoenergialla toimivat päästöttömät keittimet

MyClimate on tehnyt yhteistyötä sveitsiläismadagaskarilaisen järjestön ADES (Association pour le Développement de l'Energy Solaire) kanssa. ADES on valmistanut aurinkoenergialla toimivia keittimiä Madagaskarissa vuodesta 2002 alkaen ja myynyt niitä alennettuun hintaan paikallisille kotitalouksille. Vuodesta 2010 lähtien projekti on laajentanut toimintaansa koko saarelle ja sisällyttänyt siihen myös tehokkaita liesimalleja, jotka täydentävät aurinkoenergialla toimivien keittimien käyttöä silloin, kun aurinko ei paista.

Nykyään ADES tarjoaa yhdeksän erilaista aurinkoenergialla toimivaa liesimallia kotitalouksille sekä kaupallisille ja yritysasiakkaille, kuten kouluille, lastenkodeille ja sairaaloille. Projekti operoi liesien tuotanto- ja jakelukeskuksia ympäri saarta palvellakseen asiakkaita Madagaskarissa. 

Ympäristönsuojelu ja tiedon lisääminen

ADES järjestää parhaillaan erilaisia tapahtumia lisätäkseen väestön tietoisuutta ympäristönsuojelusta, terveellisestä ruokavaliosta sekä polttoainetaloudellisesta ruoanlaitosta. Innovatiivisen ympäristökasvatusohjelman avulla ADES tuo koululaiset ja heidän opettajansa lähemmäksi kotiseutunsa kasvistoa ja eläimistöä ja motivoi heitä toimimaan ympäristöystävällisellä tavalla.

Aurinkokeittimet säästävät jopa 50 prosenttia hiilen tai polttopuiden kulutuksesta, mikä tuo arvokkaita taloudellisia säästöjä kotitalouksien budjettiin ja vähentää tarvetta polttopuiden keräämiselle. Erityisesti naiset ja lapset hyötyvät aurinkoenergialla toimivista keittimistä, sillä savulle altistuminen ruoanlaiton aikana vähenee.

Aurinkokeittimien levittäminen on tehokas keino torjua nopeasti etenevää metsien häviämistä Madagaskarissa ja vähentää ei-uusiutuvan biomassan käytöstä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi ADES rahoittaa yhden puun istuttamisen jokaisen myydyn keittimen yhteydessä tapahtuvaa metsänistutusta varten.

Tämä projekti tukee useaa kestävän kehityksen tavoitetta
Lue lisää projektista ja kestävän kehityksen tavoitteista täältä:
Lue lisää

"Isoäitini mukaan Madagaskar oli aiemmin vihreä saari. Nykyään se on punainen saari."

Eléonore, projektin työntekijän vaimo.

Jatkuvaa teknistä kehitystä

Aurinkokeittimet ovat ihanteellisia perinteisen madagaskarilaisen ruoan valmistukseen, kuten riisin, maissin, maniokin, lihakeiton tai kanan kypsentämiseen. Keittimien käyttö vaatii kuitenkin muutoksia ruoanlaittotottumuksiin, jota varten ADES järjestää erilaisia koulutustilaisuuksia varmistaakseen keittimien asianmukaisen käytön.

the cookstove in action in madagascar

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.