{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

KILROY x MyClimate

Me uskomme matkustamisen voimaan. Uskomme myös, että matkustamisen voima pääsee parhaiten oikeuksiinsa silloin, kun jokainen reissaaja toimii vastuullisesti matkoillaan.

 

Yrityksenä pyrimme luomaan matkailulle kestävämpää tulevaisuutta, mutta emme voi sivuuttaa sitä faktaa, etteikö erityisesti lentomatkailulla olisi merkittävä vaikutus omaan hiilijalanjälkeemme. Sen sijaan, että lopettaisimme pitkien lentojen tarjoamisen, panostamme mieluummin hiilidioksidipäästöjen kompensointiin. Tavoitteidemme saavuttamiseksi teemme yhteistyötä MyClimate-järjestön kanssa, jotta pystymme seuraamaan tukemiemme hankkeiden vaikutuksia ja varmistaaksemme, että päästökompensointiin käytetyt rahat päätyvät oikeaan paikkaan. 

 

Tältä sivulta voit lukea lisää KILROYn ja MyClimaten yhteistyöstä. 

Kyläläiset työskentelemässä metsien istuttamisen parissa
Lue lisää

Yhteistyöprojekti

Metsien palauttaminen

Nicaragua
Kyläläiset työskentelemässä metsien istuttamisen parissa

Jaettu vastuu

Matkailun muuttaminen kestäväksi ei ole yhden henkilön tai yrityksen vastuulla, vaan kyseessä on tiimityö meidän, yhteistyökumppaniemme, kilpailijoidemme ja asiakkaidemme kanssa. Me haluamme olla mukana tukemassa aloitteita, joiden tavoitteena on tehdä maailmasta parempi paikka tuleville sukupolville.

 

Uskomme todella siihen, että matkustaminen on äärimmäisen hyvä tapa rikkoa rajoja ja innostaa muutokseen, mutta emme voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, etteikö matkailulla olisi suuri vaikutus kasvihuonekaasujen, erityisesti hiilidioksidin, vapautumiseen. Siksi tavoitteenamme on pystyä tarjoamaan läpinäkyvä ja tavoitteellinen kompensointivaihtoehto, joka tuo selkeästi esille, mihin päästökompensaatio käytetään. 

 

Yhteistyö MyClimaten kanssa tarjoaa juuri tällaisen vaihtoehdon hiilidioksidipäästöjen kompensoinnille omilla ja asiakkaidemme matkoilla. Tuemme kahta erityistä hanketta Nicaraguassa ja Madagaskarilla, joiden kautta voimme selvästi nähdä ja seurata lahjoituksiemme tuloksia sekä sitä, kuinka hiilidioksidin kompensointimaksuja käytetään. Molemmat näistä projekteista ovat laadukkaita yhteisöpohjaisia ​​hankkeita, jotka eivät pelkästään kompensoi kasvihuonekaasuja, vaan samalla parantavat tuhansien ihmisten elämää paikallisissa yhteisöissä. 

Yhteistyöprojektimme

Vastuullinen matkailu?

Kyseessä on aihealue, josta opimme jatkuvasti lisää ja jonka saralla meillä on paljon tehtävää. Haluamme kuitenkin sitoutua toimimaan mahdollisimman vastuullisesti ja pyydämme myös sinua mukaan tälle matkalle. Lue alta lisää ajatuksistamme vastuullisuuden ja kestävämmän matkailun osalta, ja tutustu tarkemmin yhteistyöhömme MyClimaten kanssa.

KILROY x MyClimate pähkinänkuoressa

Useimmat lentoyhtiöt ja monet muut matkailuyritykset tarjoavat mahdollisuuden hiilidioksidipäästöjen kompensoinnille, mutta näiden kompensointiohjelmien laatu vaihtelee suuresti. Halusimme, että tarjoamamme kompensointivaihtoehto on mahdollisimman realistinen ja että sen vaikutuksia pystytään seuraamaan konkreettisesti. 

 

Siksi pyysimme kansainvälistä asiantuntijapaneelia neuvomaan meitä sopivien kriteerien määrittämisessä. Näiden kriteerien perusteella yhteistyökumppaniksi valittiin MyClimate, jonka toiminta perustuu päästökompensointiin paikallisten aloitteiden kautta. Yhteistyökumppania valitessa meille kaksi tärkeintä prioriteettia olivat: 

 

  1. Päästökompensointimalli, joka neutralisoi lennosta aiheutuvat päästöt 1:1.

  2. Läpinäkyvyys, jotta asiakkaamme tietävät mihin projektiin ja tarkoitukseen heidän rahansa menevät.

 

Lue lisätietoa päästökompensoinnin laskemisesta täältä.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.