Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Budjettimatka

Budjettimatka - KILROY

Kuinka matkustaa pienellä budjetilla?

Mieli halajaa reissuun, mutta miten saada rahat riittämään maailmalla? Harvalla meistä on suuria summia tilillä odottamassa seuraavaa matkaa, mutta tämä ei ole este eikä mikään maailmalle suuntaamiseen.

Hyvällä suunnittelulla ja fiksulla rahankäytöllä pääset jo pitkälle, ja hiljalleen säästyvät pennoset voit sitten käyttää unohtumattomiin kokemuksiin kuten vaikka surffikurssiin tai rekkareissuun. Lue tärpit onnistuneeseen budjettimatkailuun.

1. Pakkaa kevyesti

Monet lentoyhtiöt vaativat nykyään maksamaan extraa ruumaan menevistä matkatavaroista. Pakkaa siis mukaan vain kaikkein tarpeellisin, sillä voit ostaa paljon tarvitsemiasi tavaroita ja vaatteita myös maailmalta luultavasti huomattavasti halvemmalla. Vältyt myös maksamasta ylikiloista.

Kevyesti pakkaaminen ei siis säästä vain selkäparkaasi, mutta myös kukkaroasi. Ennen matkaa onkin hyvä kerrata pakkausvinkkejä.

Budjettimatka - KILROY

2. Asu hostellissa

Rahaa säästyy paljon, kun valitset hostellimajoituksen hotellin sijaan. Ennakkoluulot hostelleista meluisina ja haisevina örveltäjien bilemestoina ei pidä paikkaansa, sillä maailmalta löytyy todella siistejä ja tasokkaita, mutta silti edullisia, hostelleja.

Edullisinta on varata sänky makuusaleista, jotka on usein jaettu naisten ja miesten saleihin. Monissa hostelleissa saa tosin myös yksityisiä huoneita. Yksi hostellin parhaista puolista rahan säästämisen lisäksi on uusien ihmisten tapaaminen. Samanhenkiset travellerit voivat osoittautua niin upeiksi tyypeiksi, että saat uutta matkaseuraa.

Budjettimatkailu - KILROY

3. Reissaa off-sesonkina

Suurimmilla osalla matkakohteista on ajankohtia, jolloin turistit ja muut matkaajat reissaavat kohteeseen, eli toisin sanoen ruuhkasesonki. Fiksuna tarkan euron reissaajana kannattaa siis suunnata matkakohteisiin niiden off-sesonkina, jolloin hinnat ovat huomattavasti alhaisempia kuin silloin vuoden kaikkein suosituimpina kuukausina.

4. Syö kuin paikalliset

Tiukalla budjetilla kannattaa välttää jatkuvaa ravintoloissa syömistä ja sen sijaan valmistaa itse ruokaa. Hinnat ovat yleensä alhaisia paikallisten suosimilla toreilla ja kaupoissa, joten ota muita reissaajia messiin, jakakaa kustannukset ja kokatkaa yhdessä aterioita. Osta myös halpoja välipaloja mukaan otettavaksi päivän seikkailuihin, jottei nälkä pääse yllättämään ja viemään sinua ylihintaiseen kuppilaan.

Budjettimatka - KILROY

5. Matkusta kaverin kanssa

Kaverien ottaminen mukaan reissuun ei vain takaa hauskaa matkaseuraa, vaan on myös kannattavaa taloudellisista syistä. Voitte nimittäin jakaa monet kustannukset maailmalla, kuten esimerkiksi autonvuokrauksen USA:ssa ja matkapakun hinnan Uudessa-Seelannissa, majoituskulut Sydeneyssä ja ja ruokakulut Tokiossa. Ja tietenkin mitä enemmän porukkaa sitä hauskempaa - ja halvempaa!

6. Pidä kirjaa kuluista

Erityisesti jos sinulla on taipumusta spontaaniin rahankäyttöön, pidä kirjaa menoistasi. Rahaa kuluu reissussa helposti ihan huomaamatta, joten kirjoita muistiin jokainen ostos, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä reissun loppuvaiheilla. Nettipankin appi on hyvä löytyä puhelimesta, jotta voit helposti tarkistaa rahatilanteen ja tarvittaessa kiristää rahapussin nyörejä.

Omaan rahankäyttöön kannattaa kiinnittää huomiota jo ennen reissuun lähtöä. Näin huomaat nopeasti, mihin oikeastaan rahasi kuluvat ja saatat löytää varsin helppojakin säästökohtia, jolla kartutat matkakassaasi. Samalla huomaat, mistä et ole arjessasi valmis tinkimään: tämä on hyvä viite myös siihen, mihin kannattaa budjetoida rahaa myös matkalla.

9. Lähde syrjäseuduille

Yritä välttää rahan käyttöä suosittujen matkakohteiden turistiloukoissa, joissa hinnat kapuavat usein pilviin. Esimerkiksi älä syö lounasta Pariisissa Eiffel-tornin tai muiden huippusuosittujen turistimagneettien nurkilla, vaan sukella paikallisten suosimille alueille. Sieltä löydät paitsi edullisempaa ruokaa, mutta näet myös palan paikallisten elämää, joka on reissaamisen parasta antia.

Budjettimatkailu - KILROY

10. Laita vakuutusasiat kuntoon jo kotona

Vakuutusasiat kalskahtavat aika tylsiltä eikä niiden ajatteluun aina jakseta uhrata paljonkaan aikaa. Vakuutus on kuitenkin oltava kunnossa, jos haluat varmasti välttyä kilometrien pituiselta laskulta kotiin palatessa.

Tarkista siis vakuutuksesi ja päivitä ne tarvittaessa. Ole erityisen tarkkana, jos kaipaat reissuillesi adrenaliinia esimerkiksi laskuvarjohyppyjen tai sukeltamisen muodossa, sillä ne eivät aina sisälly ns. tavallisiin matkavakuutuksiin. Ole myös valppaana, jos vuokraat auton tai ostat muita vakuutusta kaipaavia palveluja maailmalla, sillä vakuutusasiat ovat usein vaikeaselkoisia.

11. Älä matkusta viikonloppuisin

Lennot ovat yleensä edullisimmillaan tiistaina, keskiviikkona ja torstaina, sillä ihmiset matkustavat eniten viikonloppuisin. Varaa lentosi siis viikon keskivaiheille ja säästät parhaassa tapauksessa kymmeniä ellet satoja euroja.

Viikonpäivistä kannattaa olla perillä myös reissun aikana. Jos aikataulussasi on joustovaraa, auto kannattaa vuokrata road trippiä varten keskellä viikkoa viikonlpun sijaan. Samoin kun siirryt paikasta toiseen, erityisesti jos liikut isoissa kaupngeissa, näkyy viikonloppu usein myös majoituksien hinnoissa.

12. Hanki kansainvälinen ISIC-opiskelijakortti

Opiskelijana säästät rahaa reissussa, kun muistat hommata kansainvälisen ISIC-opiskelijakortin. ISIC-kortti on ainoa virallinen kansainvälinen opiskelijatodistus, ja se oikeuttaa yli 150 000 etuun yli 130 maassa. Kortilla saat alennuksen esimerkiksi museoissa, ravintoloissa, hotelleissa, nähtävyyksissä ja matkalippujen hinnoista.

Tilaa kortti ennen reissua ja tsekkaa matkakohteesi parhaimmat edut.

 

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Suunnitteluapua budjettimatkaan?

Jos kaipaat vinkkejä pienellä budjetilla matkustamiseen tai haluat tarkistaa, vastaavatko haaveesi matkabudjettiasi, ota yhteyttä. Me räätälöimmme matkat aina yksilöllisesti juuri sinun toiveidesi ja budjettisi mukaan: soita, chattaa, lähetä sähköpostia tai tule käymään – ajanvarauksella tai ilman!

Kysy pois!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.