{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Aasian parhaat matkakohteet

Aasian parhaat matkakohteet - KILROY

Aasia kutsuu

Aasia on täynnä värikkäitä, herkullisia, lämpimiä, hiekkaisia ja jännittäviä reissukohteita. Tällä suunnalla maailmaa todellakin riittää kohteita ja aktiviteetteja, joista valita. Valinnanvaikeus on aina todellinen haaste, joten tässä muutama ehdotus tuota päätöksentekoa helpottamaan.

Tokio, Singapore ja Bangkok ovat elämää pursuavia, aisteille ilotulistusta tarjoavia kohteita jo itsessään, mutta nämä kohteet ovat myös huippuvalintoja useamman kohteet Aasian reissun starttipaikoiksi: helpot, suorat lennot ja kaupungit täynnä monipuolista tekemistä.

Kysy Aasian reissuista

Viikko ei todellakaan ole tarpeeksi koko komean Japanin näkemiseen, mutta tämä kiertomatka on kuitenkin enemmän kuin hyvä aloitus!
Japanin kiertomatka

Junalla Japanissa

Japani on huikea kokemus, joka tarjoilee reissukansalle mielettömiä äänimaisemia, neonvalojen täyttämiä näkymiä ja huikeita makuelämyksiä. Tämä kiertomatka on siis sinulle, joka haluat nähdä paljon lyhyessä ajassa.

Valmistaudu hämmentävään viikkoon, joka alkaa aistien ylikuormituksella neonvalojen ympäröimänä Tokiossa, jatkuu Takayaman maaseudun seesteisyydessä ja päättyy lopulta Kioton historiallisiin, kauniisiin maisemiin.

Kuusi päivää, kolme kaupunkia ja kasa mielettömiä kokemuksia ja kaverit kateelliseksi saavia valokuvia! Ahmi näkymiä, makuja ja kokemuksia minkä ehdit – tervemenoa Japaniin!

Tämä on omatoimisen seikkailijan valinta: mukana ei kulje opasta ja valitset itse matkan varrella yöpymispaikat sen hetkisen fiiliksen mukaan.
Singaporesta Thaimaahan

Herkuttelua Singaporesta Bangkokiin

Kun kiertomatkan etappeihin kuuluu Singapore, Malesia ja Thaimaa, ei hyvästä ruoasta ainakaan tule pula! Toki makuasioista voi teoriassa aina kiistellä, mutta se, joka on tästä eri mieltä, on yksinkertaisesti väärässä. 

Luvassa on jännittäviä makuyhdistelmiä, tulista ihanuutta, täyteläisiä makuja, mausteiden ilotulitusta ja tuoreita raaka-aineita. Ja kaikki ruokaelämykset ovat vielä astetta parempia, kun niihin yhdistetään aasialaiseen tapaan ruokailun sosiaalisuus. 

Tähän pakettiin sisältyy kaupunkiseikkailuja, katu- ja kotiruokaa sekä rantaparatiiseja, snorklausta ja hiekkarannalla ihailtuja auringonlaskuja. Varsin houkutteleva pakkaus siis! Kaiken lisäksi tämän reissun juju on sen joustavuus. Tällä kiertomatkalla et matkaa osana ryhmää, vaan kuljet oman aikataulusi mukaisesti hop-on hop-off -bussipassin turvin. 

 

Nautit yhtä lailla Thaimaan lämmöstä, herkullisesta ruoasta ja kauniista luonnosta, mutta nyt myös annat jotakin takaisin paikallisyhteisölle.
Vapaaehtoistyö Thaimaassa

Vapaaehtoistöitä Thaimaassa

Vapaaehtoistyö on täydellinen vaihtoehto, jos haluat tehdä matkastasi hieman merkityksellisemmän. Ja jos erityisesti työ eläinten parissa kiinnostaa, tämä voi hyvinkin olla seuraava reissusi: kahden eri suojelukeskuksen paketti Thaimaassa, ruohonjuuritason töitä pelastettujen eläinten hyvinvoinnin eteen.

Molemmissa suojeluohjelmissa (Elephnat Rescue ja Wildlife Rescue) ensisijainen tavoite on kuntouttaa eläimet takaisin luontoon. 

Iso osa vapaaehtoisten ajasta kuluu erilaisissa ruoanvalmistus ja -jakelutehtävissä sekä siivoushommissa. Vapaaehtoiset koulutetaan ja ohjeistetaan tehtäviin, joten et tarvitse varsinaista ennakko-osaamista: reipas asenne ja eläinten kunnioitus ovat ne tärkeimmät ominaisuudet!

Matka suunnitteilla?

Jos suunnittelet reissua Aasiaan – tai minne tahansa muualle – ota yhteyttä, niin pistetään vauhtia toteutukseen!

Kerro, minkälaisia kokemuksia haluat matkaltasi, milloin olet suunnitellut lähteväsi ja kuinka kauan aiot viipyä. Kerro, oletko lähdössä yksin, kaksin voi isommalla porukalla ja minkälaisella budjetilla olet(te) liikenteessä.

Mitä enemmän osaat kertoa toiveistasi, sitä osuvammin osaamme ehdottaa sopivia vaihtoehtoja.

Apua matkasuunnitteluun

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.