Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Japanin kiertomatkaKoe Japani katukeittiössä - Japanin kiertomatka
japanin matka kartalla

Matkareitti

🚄 Tokio - Takayama - Kioto

Liity osaksi pientä matkaporukkaa, joita kaikkia yhdistää halu nähdä ja kokea Japanin parhaat palat. Vedä henkeä ja heittäydy monipuolisen Japanin syövereihin: tutustu kerrokselliseen kulttuuriin ja opi asia jos toinenkin turistipintaa syvemmältä. Ihmettele Tokion pilvenpiirtäjiä, ime energiaa Takayaman vanhan maailman ilmapiiristä ja lumoudu viehkän ja hengellisen Kioton pauloissa. 

Viikko ei todellakaan ole tarpeeksi koko komean Japanin näkemiseen, mutta tämä kiertomatka on kuitenkin enemmän kuin hyvä aloitus!

Aloita Japanin kiertomatkasi häkellyttävästä Japanista - KILROY

Tokio Päivät 1&2

Yksinkertaisesti sanottuna Tokio on aivan omaa luokkaansa. Tokio on metropoli sanan todellisessa merkityksessä ja kaupunki, jonne seikkailija eksyy mielellään vaikka viikoiksi! Ahmi näkymiä, makuja ja kokemuksia minkä ehdit - voimme luvata, että saavuitpa paikan päälle sitten kuinka monta päivää ennen varsinaisen kiertomatkan alkua, et ehdi tylsistyä Tokioon. Sitä paitsi Tokiossa kannattaa ihan vain myös käppäillä kaduilla ja aistia kaupugin tunnelmaa ihmisvilinän keskellä. Itse matkaohjelma starttaa päivän #2 kohdalta, jolloin koko matkaporukkanne on ehtinyt paikan päälle ja toivottavasti nukkunut pois pahimmat aikaeroväsymykset. Varsinainen reissu alkaa orientaatiolla, jonka avulla saat paremman kokonaiskäsityksen Tokiosta. Vaikka rehe...

Takayama on idyllinen kaupunki, joka tekee takuulla vaikutuksen - KILROY

Takayama Päivä 3

Takayama on vanha vuoristokaupunki, jota todellakin kuvaa sanonta postikorttimaisemista. Takayama tekee jotakuinkin varamasti vaikutuksen vierailijoihinsa: täällä näet, miltä elämä on näyttänyt Edo-ajan Japanissa. Kaupungin viehättävä vanhan ajan tunnelma lumoaa jotenkin huomaamattaan - tosin osansa asiaan saattaa olla myös paikallisten sake-tislaamojen tarjonnalla. Heti saavuttuanne pääsette oppaan matkassa kierrokselle. Kysy vinkit omien suunnitelmiesi mukaiseen loppupäivän viettoon ja lähde harhailemaan joko yksin tai uusien tuttavuuksiesi kanssa Takayaman viehättäville kaduille. Takayamassa opit asian jos toisenkin Hida no Saton ulkoilmamuseossa ja lepuutat uuden tiedolla rasittunutta mieltäsi kuumissa lähteissä. Jos taas kaipaat ast...

Kioto kuuluu ehdottomasti Japanin kiertomatkan parhaimmistoon - KILROY

Kioto Päivät 4, 5 &6

Kioto on yksi niistä paikoista, jotka tekevät vaikutuksen hetkessä ja varastavat sydämesi ikiajoiksi. Kaupunki on vain niin käsittämättömän vetovoimainen, ainutlaatuinen ja aistikas. Tällä reissulla Kioto on ohjelmassa reissupäivänä #4, jolloin reissuporukkanne saapuu kaupunkiin juna-aseman kautta. Loppupäivä onkin sitten varattu kaupunkiin tutustumiselle. Listalla on upeita puutarhoja, kotoisia, rauhallisia pikkukujia ja yltäkylläinen baarivalikoima - tästä tulee hyvä ilta! Kioton tunnelmaa kannattaa aistia usean päivän ajan, ja siksi matkaohjelmaan on varattu useampi päivä täällä. Tutustu rauhassa kaupungin rikkaaseen kulttuurihistoriaan. Suosittelemme kävelyä tai vaihtoehtoisesti pyörän vuokraamista, jotta näet mahdollisimman paljon ja...

Lue kaikki kerralla

Reissun kesto

6 päivää

Startti

Tokio

Päätepiste

Kioto

Hintaan sisältyy

Majoitukset & paikalliset kuljetukset

Alk. hinta*
934 EUR
Tämä kiertomatka on sinulle, joka haluat nähdä paljon lyhyessä ajassa. Valmistaudu hämmentävään viikkoon, joka alkaa aistien ylikuormituksella neonvalojen ympäröimänä Tokiossa, jatkuu Takayaman maaseudun seesteisyydessä ja päättyy lopulta Kioton historiallisiin, kauniisiin maisemiin.

Helpoin tapa aloittaa matkasuunnittelu on ottaa yhteyttä ja kysyä kaikki mietityttävät kysymykset alta pois. Kerro, milloin haluat lähteä reissuun, niin pystymme tarkistamaan heti esim. tarkat lentohinnat haluamillesi päiville ja voimme hoitaa varaukset heti kuntoon. Kysyminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Kysy & saat vastauksia

Joustavat muutosehdot

Muutimme ehtojamme, jotta sinä voisit tehdä reissuvarauksia luottavaisin mielin.

Haluamme edelleen auttaa reissukansaa unelmien seikkailujen toteutuksessa, ja siksi yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa ympäri maailman muutimme väliaikaisesti peruutusehtoja, jotta ne joustaisivat mahdollisesti muuttuvien suunnitelmiesi kanssa. Lue lisää täältä.

 

Mitä matkaan sisältyy?
 • 6 päivän kiertomatka: Tokio - Takayama - Kioto
 • Majoitukset: 4 yötä hostellista (jaettu huone), 1 yö perinteisessä majatalossa (jaettu kylpyhuone)

Saat meiltä myös lennot Japaniin sekä muut reissusi aktiviteetit, jos viikko ei riitä tyydyttämään seikkailunnälkääsi! Autamme myös esim. juna- ja lentolippujen kanssa Kiotosta takaisin Tokioon, jos päädyt hankkimaan menopaluu-lennot Helsingistä Tokioon.

Kysy & saat vastauksia

Pakettiin ei sisälly
 • Ateriat: Varaa n. 250-350e ruokailuihin 
 • Matkavakuutus
 • Juna kiertomatkan päätteeksi: Kioto - Tokio
 • Lentokenttäkuljetus: Kyyti lentokentältä majapaikkaan ei sisälly tähän pakettiin, mutta toki järjestämme sen sinulle, jos haluat.

Autamme kaikissa muissakin matkajärjestelyissä, joten sen kuin vain kerrot, mitä kaipaat reissultasi, niin suunnitellaan yhdessä!

Kysy & saat vastauksia

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Matkaohjelma


Reissu alkaa vilkkaasta Tokiosta, jossa todistat omakohtaisesti japanilaisten järjestäytyneisyyttä: miljoonia ihmisiä ja autoja eikä siltikään kaaosta missään! Ihmismassat vain soljuvat toistensa ohi - sivusta katsottuna kaupungin vilinä on varsin hypnoottista seurattavaa, aivan kuin katsoisi virtaavaa jokea, joka ei koskaan pysähdy. Jos ihmisvilinän ihmettelyltä maltat, astu ihmeessä sisään peliluoliin ja karaokebaareihin, nouki vinkit talteen paikallisesta muodista ja hörpi ramen-annoksia sivukujan ahtaissa katuravintoloissa. Valitse suosikkisi pilvenpiirtäjien joukosta ja nouse korkeuksiin ihailemaan Fuji-vuoren komeutta. Ota torihälinän hulluus vastaan avosylin ja vetäydy tarvittaessa rauhottumaan kaupunkipuistojen rauhaan. Tokio on täydellinen paketti kaikkea.


Kiertomatkan toinen etappi on pieni vuoristokaupunki, Takayama, joka on tunnettu erityisesti perinteisistä puutöistä, taitavista puusepistään sekä värikkäistä festivaaleistaan. Täällä elämä näyttää historiankirjojen kuvitukselta ja ilma on täynnä vuoriston raikkautta. Heittäydy sekaan, opi historiasta, ihaile komeita maisemia ja maistele sakea Takayaman monissa tislaamoissa. 


Matkan viimeinen pysähdys on kauniiden puutarhojen ja keisarillisten temppeleiden Kioto. Vieraile shinto-pyhätöissä ja buddha-temppeleissä (joita on muuten yli 1000!), käppäile Gion-kaupunginosassa geishojen seassa ja käy hämmästelemässä keisarillisen palatsin ja Arashiyama-bambumetsän komeutta. Kioto on myös herkuttelijan paratiisi, eli varaa aikaa nähtävyyksien lisäksi ravintoloille.


Kysy meiltä

Takaisin ylös

Houkutteleeko Japani?

Helpoin tapa aloittaa suunnittelu, on kysyä kaikki mietityttävät asiat alta pois. Kerro samalla, mitä haluat reissultasi ja milloin haluat lähteä, niin saat vastauksien lisäksi reissuehdotuksia.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Kaupunkilomat

Lisää Japanista

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Matkareitti

japanin matka kartalla

🚄 Tokio - Takayama - Kioto

Liity osaksi pientä matkaporukkaa, joita kaikkia yhdistää halu nähdä ja kokea Japanin parhaat palat. Vedä henkeä ja heittäydy monipuolisen Japanin syövereihin: tutustu kerrokselliseen kulttuuriin ja opi asia jos toinenkin turistipintaa syvemmältä. Ihmettele Tokion pilvenpiirtäjiä, ime energiaa Takayaman vanhan maailman ilmapiiristä ja lumoudu viehkän ja hengellisen Kioton pauloissa. 

Viikko ei todellakaan ole tarpeeksi koko komean Japanin näkemiseen, mutta tämä kiertomatka on kuitenkin enemmän kuin hyvä aloitus!

Tokio Päivät 1&2

Aloita Japanin kiertomatkasi häkellyttävästä Japanista - KILROY

Yksinkertaisesti sanottuna Tokio on aivan omaa luokkaansa. Tokio on metropoli sanan todellisessa merkityksessä ja kaupunki, jonne seikkailija eksyy mielellään vaikka viikoiksi!

Ahmi näkymiä, makuja ja kokemuksia minkä ehdit - voimme luvata, että saavuitpa paikan päälle sitten kuinka monta päivää ennen varsinaisen kiertomatkan alkua, et ehdi tylsistyä Tokioon. Sitä paitsi Tokiossa kannattaa ihan vain myös käppäillä kaduilla ja aistia kaupugin tunnelmaa ihmisvilinän keskellä. Itse matkaohjelma starttaa päivän #2 kohdalta, jolloin koko matkaporukkanne on ehtinyt paikan päälle ja toivottavasti nukkunut pois pahimmat aikaeroväsymykset.

Varsinainen reissu alkaa orientaatiolla, jonka avulla saat paremman kokonaiskäsityksen Tokiosta. Vaikka rehellisyyden nimissä on kyllä pakko todeta, että Tokio on sen verran iso, ettet mitenkään voi nimittää itseäsi kaupungin asiantuntijaksi vielä päivän - tai edes vuoden - jälkeen. Mutta älä turhaan anna tämän lannistaa seikkailuintoasi, sen kuin vain heittäydyt virran vietäväksi ja pidät aistit avoinna kaikelle mahdolliselle!

Hyppää metron kyytiin Yamanote-linjalle ja käväise Uenossa, Shibuyassa, Shinjukussa ja Akihabarassa. Koukkaa Harajukun kaupunginosassa, pysähdy Yoyogi-puistossa, pörrää Asakusan temppelialueella ja katsasta Shibuyan kuuluisa tienristeys. jos aikataulusi suinkin joustaa, varaa aikaa myös kahviloissa istuskeluun ja kaiken nähdyn ja kuullun omaksumiseen - Tokio kun on todellinen 360 asteen kokemus.

Takayama Päivä 3

Takayama on idyllinen kaupunki, joka tekee takuulla vaikutuksen - KILROY

Takayama on vanha vuoristokaupunki, jota todellakin kuvaa sanonta postikorttimaisemista. Takayama tekee jotakuinkin varamasti vaikutuksen vierailijoihinsa: täällä näet, miltä elämä on näyttänyt Edo-ajan Japanissa. Kaupungin viehättävä vanhan ajan tunnelma lumoaa jotenkin huomaamattaan - tosin osansa asiaan saattaa olla myös paikallisten sake-tislaamojen tarjonnalla.

Heti saavuttuanne pääsette oppaan matkassa kierrokselle. Kysy vinkit omien suunnitelmiesi mukaiseen loppupäivän viettoon ja lähde harhailemaan joko yksin tai uusien tuttavuuksiesi kanssa Takayaman viehättäville kaduille.

Takayamassa opit asian jos toisenkin Hida no Saton ulkoilmamuseossa ja lepuutat uuden tiedolla rasittunutta mieltäsi kuumissa lähteissä. Jos taas kaipaat astetta aktiivisempaa menoa, on tarjolla pyöräilyä hulppeiden vuoristomaisemien katveessa. Mitä ikinä sitten päädytkin tekemään, on Takayaman vastakohta juuri taakse jätettyyn Tokioon valtava.

Tänä yönä yövyt perinteisessä majatalossa, mikä tarkoittaa makoilua tatamilla. Ei kuitenkaan kannata turhaan jännittää mukavuustasoa, sillä tatami on yllättävän miellyttävä sänky. Aamulla oletkin sitten valmis jatkamaan matkaa Japanin vanhaan pääkaupunkiin, Kiotoon.

Kioto Päivät 4, 5 &6

Kioto kuuluu ehdottomasti Japanin kiertomatkan parhaimmistoon - KILROY

Kioto on yksi niistä paikoista, jotka tekevät vaikutuksen hetkessä ja varastavat sydämesi ikiajoiksi. Kaupunki on vain niin käsittämättömän vetovoimainen, ainutlaatuinen ja aistikas. Tällä reissulla Kioto on ohjelmassa reissupäivänä #4, jolloin reissuporukkanne saapuu kaupunkiin juna-aseman kautta. Loppupäivä onkin sitten varattu kaupunkiin tutustumiselle. Listalla on upeita puutarhoja, kotoisia, rauhallisia pikkukujia ja yltäkylläinen baarivalikoima - tästä tulee hyvä ilta!

Kioton tunnelmaa kannattaa aistia usean päivän ajan, ja siksi matkaohjelmaan on varattu useampi päivä täällä. Tutustu rauhassa kaupungin rikkaaseen kulttuurihistoriaan. Suosittelemme kävelyä tai vaihtoehtoisesti pyörän vuokraamista, jotta näet mahdollisimman paljon ja voit kurvailla juuri sinne, minne houkutus sinua ohjaa. Paikallisbussit ovat myös hyvä ja helppo tapa tutustua Kiotoon, jos haluat liikkua hieman isommalla säteellä. Miten tahansa sitten liikutkin vieraile temppeleissä, tutustu teeseremonian taidemuotoon ja rituaaliin, ihastele puuseppiä työn touhussaan ja herkuttele ruokatarjonnan yltäkylläisyydessä.

Kioto todella on Japanin kulttuuripääkaupunki eikä sinulta varmasti lopu tekeminen kesken, vaikka sitten pitkittäisitkin reissuasi vaikka kuukaudella tai parilla. Viidennen päivän ilta on joka tapauksessa tämän kiertomatkan viimeinen ilta, joten on aika suunnata kaupungin yöhön, syödä hyvin ja skoolata reissuporukkanne kesken.

Kuudes matkapäivä on ohjelman mukaan lähtöpäivä. Jatka siis matkaasi eteenpäin Japanissa, tai jos on aika palata kotiin, olet vain lyhyen ja kätevän junamatkan päässä Tokiosta. Japanin raideverkosto on vaikuttava ja junat mitä miellyttävin tapa matkustaa maan sisällä. Jos sinulla ei ole kiire kotiin, jatka ihmeessä junamatkustelua ristiin rastiin Japania.

HUOM. Jos jatkaa reissuelämää junalla, on Japanin junapassi (Japan Rail Pass) ehdottomasti kätevin ja edullisin vaihtoehtosi. Huomaathan kuitenkin, että passi tulee ostaa etukäteen, jo ennen kuin saavut Japaniin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Japanin junapassista.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.