{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

8 paikkaa jossa sukeltaa haiden kanssa

Haasta itsesi sukeltamaan haiden kanssa - KILROY

Hei hai!

Vain muutamia asioita voi verrata siihen tunteeseen, joka syntyy, kun sukellat pinnanalaiseen maailmaan. Kauniilla koralliriutoilla polskuttelu ja merikilpikonnien bongailu on upeaa puuhaa, mutta sukeltamisesta voi myös tehdä ripauksen jännittävämpää, nimittäin sukeltamalla haiden parissa!

Hait ovat upeita merten asukkeja, joilla on turhan negatiivinen maine. Hai on yleisesti ottaen erittäin väärinymmärretty olento. Käyttäydy eläimiä kohtaan aina kunnioittavasti ja muista, että turvallisuus on kaiken A ja O. Lähde siis sukeltamaan vain kokeneiden ammattilaisten johdolla, jotka tietävät miten haiden kanssa sukeltaessa tulee toimia. Jännitystä sukelluksilla haiden kanssa kuitenkin riittää, sillä varsinkin isoimmat lajit ovat varsin kunnioitettavia ohi lipuessaan ihan jo vaikuttavan kokonsa vuoksi!

Kokosimme listan kahdeksasta parhaasta paikasta maailmalla, jossa voit sukeltaa haiden kanssa. 

Kysy sukellusreissuista

1. Cat Island, Bahama

Bahamasaariin kuuluvaa Cat Islandia ympäröivät rauhalliset vedet, jotka tarjoavat haille ihanteellisen elinympäristön. Alueella on mahdollista bongata erityisesti riuttahaita, mutta lisäksi myös viiksi- ja tiikerihaita.

Sukella viiksihaiden sekaan Bahamalla - KILROY

2. Isla Mujeres, Cancun, Meksiko

Isla Mujeres Cancunin ulkopuolella Meksikossa on maailmankuulu alueella viihtyvien valashaiden takia. Etenkin kesäkuun ja syyskuun välisenä aikana sadat hait vaeltavat saaren pohjoispuolelle nauttimaan sinne kerääntyneestä planktonista. Täällä voit siis päästä uimaan todella lähelle näitä jättimäisiä meren asukkeja.

3. Guadelupe, Meksiko

Meksikon länsirannikon pientä vulkaanista Guadelupen saarta ympäröi yksi maailman kirkkaimmista vesistä, mikä tietenkin tarkoittaa täydellisiä olosuhteita suurten valkohaiden näkemiselle. Pinnan alla on jopa 40 metrin näkyvyys, eli toisin sanoen haita ei ole vaikea bongata vedessä. 

4. Wilmington, Pohjois-Carolina, USA

Wilmingtonin kaupungin ulkopuolella Pohjois-Carolinan osavaltiossa sijaitsee vanhan The Hyde -nimisen laivan hylky. Alus upposi vuonna 1988 ja toimii nykyään keinotekoisena riuttana, jossa asuu useita hietahaita. 

5. Tiger Beach, Bahama

Vain 30 kilometriä länteen Grand Bahama -saaren rannikolta on Tiger Beachin sukellusspotti. Paikka tuli tunnetuksi jo vuonna 1980 ja nykyään se on erittäin suosittu sukeltajien keskuudessa, jotka haluavat kohdata tiikerihaita. Täällä on lähestulkoon taattua, että sinä ja hait uiskentelette todella lähellä toisianne. Eikä tätä kohtaamista kannata turhaan jännittää, nämä kaverit ovat kuitenkin vain 5 metrin mittaisia...

6. Kookossaari, Costa Rica

Kookossaari, joka sijaitsee 550 kilometriä Costa Ricasta länteen, on todellinen paratiisi, kun haaveissa on sukeltaminen haiden kanssa. Kansallispuistossa on mahdollista nähdä runsaasti vasarahaita, jotka liikkuvat usein suurissa parvissa (jotka voivat parhaassa tapauksessa koostua jopa yli sadasta yksilöstä!).

Lähde sukeltamaan vasarahaiden kanssa - KILROY

7. Fish Rock Cave, Australia

Muutama kilometri Australian itärannikolta sijaitsee Fish Rock Cave. Kyseessä on 125 metrin mittainen kiviluola, joka lävistää Fish Rockin kivimuodostelman. Luola on erittäin suosittu sukeltajien keskuudessa etenkin alueella viihtyvien hietahaiden vuoksi.

8. Gansbaai, Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikassa on yksi maailman suosituimmista sukelluspaikoista, kun puhutaan sukelluksesta valkohain kanssa.

Teemme yhteistyötä Etelä-Afrikassa sijaitsevan vapaaehtoisprojektin kanssa, jossa voit työskennellä valkohaiden tutkimuksen ja seurannan parissa. Lue lisää täältä!

Minne sinä lähdet seuraavalle sukellusseikkailulle?

Me voimme auttaa sinua kaikentyyppisissä sukelluksissa, olitpa sitten keltanokka tai jo kokeneempi pinnan alla polskuttelija. Meidän kauttamme voit esimerkiksi lähteä suorittamaan sukelluksen peruskursseja tai osallistua vaativampiin sukelluksiin. Ota meihin yhteyttä, niin me autamme oman sukellusseikkailusi suunnittelussa.

Varaa maksuton suunnitteluaika

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.