{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vapaaehtoistyö valkohaiden parissa

Lähde vapaaehtoistöihin valkohaiden pariin - KILROY

Haluatko tehdä vapaaehtoistöitä valkohaiden hyväksi Etelä-Afrikassa?

Lähde mukaan yhteen suosituimmista vapaaehtoisprojekteistamme, jonka aikana pääset työskentelemään hämmästyttävän ja erittäin väärinymmärretyn eläinlajin, valkohain, hyväksi. Osallistumalla hankkeeseen olet mukana turvaamassa valkohaiden tulevaisuutta ja samalla opit valtavasti tämän upean olennon käyttäytymisestä sen luonnollisessa elinympäristössä, Gansbaaissa, Etelä-Afrikassa. Projektin aikana pääset työskentelemään myös pingviinien ja valaiden parissa.

Kysy projektista

africa-gansbaai-shark-2
Vapaaehtoistyö valkohaiden parissa
Tämä jännittävä vapaaehtoisprojekti sijaitsee Gansbaaissa, joka tunnetaan haisukelluksien mekkana. Valkohaiden lisäksi pääset työskentelmään myös pingviinien ja valaiden hyväksi.

Gansbaaihin pääsee kätevästi Kapkaupungista noin kahdessa tunnissa.

Kesto: 17 päivää
Marine Conservation and Ecotourism: Sharks, Whales and Penguins - Gansbaai

Vapaaehtoistyöt Gansbaaissa

Vapaaehtoistöitä tehdään Gansbaaissa, noin kaksi tuntia Kapkaupungin ulkopuolella. Täällä pääset työskentelemään yhdessä biologien ja tutkijoiden kanssa samalla kun opit enemmän valkohaista, pingviineistä ja valaista ja näiden käyttäytymisestä. Vapaaehtoisena avustat eläinten käytöstä koskevassa tutkimuksessa ja voit esimerkiksi olla mukana haiden merkinnässä ja manuaalisessa seurannassa.

Takaamme, että tämä vapaaehtoisprojekti tulee pysyvästi muuttamaan käsitystäsi valkohaista. Vapaaehtoistöitä tehdessäsi vietät suurimman osan ajastasi veneessä, joten jos tiedät olevasi todellinen maakrapu, kannattaa projektiin osallistumista harkita tarkkaan. 

Mitä hintaan sisältyy?

  • Majoitus
  • Kuljetus projektille
  • Oppitunnit, joiden aikana sinulle kerrotaan mm. valkohaiden biologiasta, käyttäytymisestä ja tutkimuksesta sekä merimiestaidoista
  • Päivittäinen aamiainen + lounaat työpäivinä
  • Kaikki paperityö ja yhteydenpito organisaatioon
  • Lahjoitus projektille

Tähän vapaaehtoistyöprojektiin on 18 vuoden vähimmäisikäraja.

Huom! Lennot Kapkaupunkiin ja takaisin kotiin eivät sisälly hintaan.

hav och strand i sydafrika sett från ovan

Lisätietoa projektista

Tämä hanke on omistettu ekomatkailulle ja mertensuojelulle. Projekti keskittyy nimenomaan valkohaiden, pingviinien ja valaiden tutkimukseen ja suojeluun.

"Everything we do, we aim to do in harmony with nature and the environment we are working in." - Project Manager

Tutkimustyön lisäksi pääset osallistumaan esimerkiksi häkkisukelluksiin projektin aikana. Turistien tekemät häkkisukellukset valkohaiden kanssa auttavat rahoittamaan suuren osan niistä laitteista, joita tarvitaan haiden käyttäytymisen ja lisääntymisen tutkimiseen. Valkohai on erittäin älykäs ja haavoittuvainen laji, ja se ansaitsee sekä myötätuntoa että kunnioitusta. Sukellukset ja tiedonsaanti auttavat ihmisiä pääsemään eroon peloistaan ja ymmärtämään paremmin tätä lajia, joka ei ansaitse huonoa mainettaan.

Tee vapaaehtoistöitä eläinten kanssa Etelä-Afrikassa - KILROY

Valkohai pähkinänkuoressa

Valkohai on suurin elossa oleva petokala ja todennäköisesti myös tunnetuin hailaji. Urokset ovat yleensä korkeintaan 3,5 - 4 metriä ja naaraat 4,5 - 6 metriä pitkiä. Valkohai elää viileämmillä subtrooppisilla alueilla ja sen pääasiallisena ravintona on kalat ja merinisäkkäät, joita se metsästää aktiivisesti. Valkohaiden hampaat voivat leikata muun muassa kovaa lihaa, luita ja jänteitä. 

Valkohaita esiintyy useimmissa merissä, kuten Tyynenmeren, Atlantin, Intian valtameren ja Välimeren alueilla. Satelliittitutkimukset ja geenitutkimukset viittaavat siihen, että valkohait voivat vaeltaa pitkiäkin matkoja.

Näillä petokaloilla on sekä luonnollisia että ihmisten luomia uhkia. Valkohait juuttuvat nimittäin usein kalastajien verkkoihin ja niitä tapetaan esimerkiksi niiden evien vuoksi. 

en vithaj som hoppar upp ut vattnet

Haluatko tietää lisää projektista?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää tästä projektista tai mistä tahansa vapaaehtoistöihin liittyvästä. Helpoin tapa päästä alkuun on varata henkilökohtainen aika matkasuunnitteluun: tule ja kysy kaikki mahdolliset kysymyksesi ja puntaroi vaihtoehtoja ammattilaisen kanssa. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.