{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

6 vähemmän tunnettua kohdetta Costa Ricassa

Kaksi apinaa makoilemassa puun oksalla Tortugueron kansallispuistossa Costa Ricassa

Välty väkijoukoilta ja koe uusia puolia Costa Ricasta

Costa Rica on loistava kohde ensi kertaa reppureissaaville, sillä maa on turvallinen ja sillä on paljon tarjottavanaan. Villieläimiä, uskomattomia sademetsiä ja kauniita rantoja, you name it! Useimmat turistit suuntaavat tunnettuihin kohteisiin maan sisällä, mutta Costa Ricassa on myös joitakin vähemmän tunnettuja alueita, jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. 

costa-rica-surfer-palmtrees-cover
Costa Rican paratiisi
Ei ole ihme, että Costa Ricaa kuvaillaan usein paratiisiksi. Tämä pieni maa on täynnä luonnon kauneutta aina vehreistä viidakoista ja kiehtovista villieläimistä upeisiin rantoihin ja kristallinkirkkaisiin vesiin. Paikalliset ihmiset ovat erittäin ystävällisiä ja myös todella ylpeitä kulttuuristaan, ruuastaan ​​ja kahvistaan.
Costa Rica

Tutustu Karibian puolen rentoon meininkiin

Costa Rican itäosissa sijaitseva Karibian rannikkoalue tunnetaan rennosta ja vieraanvaraisesta tunnelmastaan - ja lisäksi uskomattomasta kauneudestaan. Tutustu alta kolmeen suosikkipaikkaamme tällä alueella.

Girl looking out at a volcanic rock in Manzanillo, Costa Rica

Cahuita National Park: luontoreissaajan paratiisi

Cahuita National Park on todellinen must see -kohde kaikille luontoa rakastaville. Koralliriuttoja, valkoisia hiekkarantoja ja reheviä sademetsiä - tämä kansallispuisto on turvasatama useille eläinlajeille, kuten laiskiaisille, apinoille ja värikkäille linnuille. Alueella on mahdollista patikoida, uida, snorklata tai sukeltaa.

Deserted beach in Cahuita National Park, Costa Rica

Kulttuurin kehto: Puerto Viejo

Puerto Viejo on pieni kaupunki, joka tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen afro-karibialaisia kulttuureita ja alkuperäiskulttuureita. Kaupunki tunnetaan sen eloisasta yöelämästä, herkullisesta ruuasta ja kauniista rannoista. Täällä voit esimerkiksi hypätä pyörän selkään ja kruisalla pitkin läheisen Playa Coclesin rantaa, kokeilla surffausta ja suppausta tai vain rentoutua rantahiekalla kylmän drinkin kera.

Puerto Viejon läheisyydessä sijaitsee myös Gandoca-Manzanillo Wildlife Refuge. Kyseessä on suojeltu alue, jonka turvassa elää mm. mölyapinoita, tukaaneja ja merikilpikonnia. Liity mukaan opastetulle kierrokselle sademetsän siimekseen ja bongaa eläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä.

Colourful traditional restaurant in Puerto Viejo, Costa Rica

Tortuguero National Park

Tortugueron kansallispuisto sijaitsee Pohjois-Karibian maakunnassa ja alue koostuu useista erilaisista maisemista. Täältä löydät mm. sademetsää ja soita sekä uskomattoman määrän erilaisia eläimiä.

Tortugueron lähellä voit myös osallistua yhteen Costa Rican vapaaehtoisprojekteistamme. Kyseessä on merikilpikonnien suojelutyöhön keskittyvä projekti, jonka päämääränä on mm. turvata kilpikonnien pesintärauha. Projektissa olet mukana auttamassa merikilpikonnien tutkimukseen ja hoitoon liittyvissä tehtävissä.

Turtles on a log in Tortuguero National Park, Costa Rica
costa-rica-surfing-beach-guancaste-cover
10 syytä ihastua Costa Ricaan
Costa Rica tarjoaa tropiikin ja upeiden maisemien lisäksi myös ihanteellisen yhdistelmän aktiviteetteja, kuten surffausta, sukellusta, snorklausta, melontaa ja viidakkovaelluksia. Lue täältä kaikki 10 syytä, jotka tekevät Costa Ricasta huikean reissukohteen!
10 syytä ihastua Costa Ricaan

Jatka matkaa Tyynenmeren puolelle

Costa Rican eteläinen Tyynenmeren alue sijaitsee maan lounaispuolella Tyynenmeren rajalla. Kuten muuallakin Costa Ricassa, löydät täältä koskemattomia rantoja, reheviä sademetsiä ja korkeuksiin kohoavia vesiputouksia. Lue alta lisää Etelä-Tyynenmeren alueen parhaista nähtävyyksistä.

Small village near Drake Bay in the South Pacific region of Costa Rica

Corcovado National Park: Koskematon erämaa

Corcovadon kansallispuisto on yksi planeettamme biologisesti monimuotoisimmista paikoista, jossa elää yli 500 puulajia, 140 nisäkäslajia ja 400 lintulajia. Osallistu opastetulle kierrokselle sademetsässä, bongaa villieläimiä (laiskiaisia, apinoita, tukaaneja ja jopa jaguaareja) ja pulahda vesiputouksen alle pitkän päivän päätteeksi. 

Green lizard in Corcovado National Park

Marino Ballena National Park

Marino Ballenan kansallispuisto on rannikolla sijaitseva alue, joka koostuu kahden rannan hiekkamuodostelmasta, jotka törmäävät toisiinsa muodostaen "valaan hännän". Puistossa elää monenlaisia ​​merieläimiä, kuten ryhävalaita, delfiinejä ja merikilpikonnia. Voit lähteä veneretkelle nähdäksesi näitä upeita eläimiä lähietäisyydeltä tai pysytellä rannalla ja nauttia olostasi ja syrjäisestä sijainnista.

Whale Tail beach in Marino Ballena National Park in Costa Rica

Uvitan vesiputous: Kätketty helmi

Tiesitkö, että Costa Ricassa on yli 300 vesiputousta? Kaikki niistä eivät ole vierailun arvoisia, mutta Uvita-vesiputous on. Tämä upea vesiputous sijaitsee lähellä Uvitan kaupunkia, josta voit tehdä lyhyen vaelluksen vesiputoukselle. Perille päästyäsi voit pulahtaa uimaan viileään, kirkkaaseen veteen. Vesiputousta ympäröivät vehreät sademetsät, ja voit nähdä villieläimiä, kuten apinoita ja tukaaneja, vaelluksen varrella. Win-win!

Uvita waterfalls and its lush green surroundings in Costa Rica

Haaveissa matka Costa Ricaan?

Anna meidän olla apuna oman matkasi suunnittelussa!

Ota yhteyttä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.