{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Costa Rica

Snorklaaja Costa Rican rannikolla kivisen saaren edustalla
Surffaaja kävelee rannalla punertavan auringonlaskun aikaan

Matka Costa Ricaan - seikkailuja sademetsässä

Costa Rica on Väli-Amerikan trooppinen suosikkikohde, jonka vehreät sademetsät ja eksoottinen eläinkirjo hurmaavat jokaisen reppureissaajan. Tämä Karibianmeren ja Tyynen valtameren väliin jäävä pikkuinen maa on oiva matkakohde niille, jotka haluavat yhdistää rantalomaan monipuolisia aktiviteetteja aina surffauksesta viidakkoseikkailuihin. 

Jos matka Costa Ricaan houkuttelee, varaa aika matkasuunnitteluun, niin pääset askeleen lähemmäs unelmamatkasi toteutumista. 

Varaa maksuton suunnitteluaika

Pääkaupunki San José

Useimmat aloittavat matkan Costa Ricaan pääkaupungin - San Josén - sykkeestä. Vaikka Costa Rica nimenomaan houkuttelee surffaajia ja luontointoilijoita, katsasta San Joséssa silti Plaza de la Cultura sekä kaupungin vaikuttava katedraali ennen kuin suuntaat muille seikkailuille. San José on muuten surffi- ja skeittivaatteiden ystäville loistokohde, sillä täältä löydät eri merkkejä lähes jokaisesta kaupasta – ja vielä suhteellisen edullisesti.

Surffiparatiisit 

Vain muutaman tunnin ajomatkan päässä San Josésta siintävät rannikon surffiparatiisit. Jacó on yksi tunnetuimmista surffikeskuksista, ja tänne kerääntyvätkin surffauksen maailmanmestarit harjoittelemaan ja kilpailemaan. Eli ei muuta kuin sekaan vain! Ja jos surffaus kiinnostaa, mutta taidot eivät ole vielä karttuneet, suuntaa yhdelle lukuisista surffikursseista. Menevien päivien päätteeksi on ihana nauttia upeista auringonlaskuista Costa Rican loputtomilla hiekkarannoilla. 

Upean monipuolinen luonto

Matka Costa Ricaan tarkoittaa ennen kaikkea huikeita luontokohteita. Näistä yksi on noin 90 kilometrin päässä San Josésta sijaitseva Arenal-tulivuori. Nykyään jo rauhoittunut tulivuori on hiljaiselostaan huolimatta vaikuttava näky. Vedä siis vaelluskengät jalkaan ja lähde patikoimaan tulivuorta ympäröivään La Fortunan kansallispuistoon.

Monteverde, kirjaimellisesti vihreä vuori, kuvaa luonteenomaisesti Costa Rican vehreää luontoa. Täällä jos jossain puitteet ovat kohdillaan patikoimiseen – valmistaudu henkeäsalpaavaan näköalaan! Yritä myös bongata räikeänvärinen ja koristeellinen mayaketsaali, mayojen ja atsteekkien pyhä lintu. Ja kun nälkä iskee, piipahda lounaalle jollakin pilvimetsän kahviplantaaseista ja näe samalla, kuinka vanhoja kahvinvalmistusperinteitä kunnioitetaan. 

Manuel Antonio -kansallispuisto Tyynenmeren rannalla on maan suosituimpiin lukeutuva reissukohde ja ehdoton must Costa Rican matkalla. Täältä löydät kaikenkarvaisia eläimiä, kuten apinoita, iguaaneja, laiskiaisia ja erilaisia käärmeitä. 

Vapaaehtoistyöt Costa Ricassa

Mikäli haaveilet vapaaehtoistöiden yhdistämisestä osaksi Costa Rican matkaasi, look no further. Tarjolla on erilaisia projekteja niin ihmisten, luonnon kuin villieläintenkin parissa. Kaikissa projekteissa saat käytännön kokemusta, tutustut paikalliseen kulttuuriin pintaa syvemmältä, opit espanjaa ja olet mukana tekemässä konkreettista hyvää.

Vapaaehtoistöihin Costa Ricassa voit myös kätevästi yhdistää espanjan kielen opiskelun.

Ilmasto Costa Ricassa

Paras aika matkustaa Costa Ricaan on noin joulukuusta huhtikuuhun, jolloin maassa on kuiva kausi ja tarjolla on parhaat mahdolliset puitteet rantalomailulle. Mutta sadekaudellakaan reissaaminen ei ole ollenkaan huono vaihtoehto, sillä tällöin luonto herää uuteen kukoistukseen, hinnat ovat alhaisemmat ja turisteja on vähemmän liikkeellä. Sateet eivät yleensä myöskään jatku pitkiä aikoja, vaan tulevat alas pääasiassa iltapäiväkuuroina.

Liikkuminen Costa Rican matkalla

Tarkista bussilla matkustaessasi, että valitsemasi linja-auto ajaa suoraan määränpäähäsi, sillä bussit pysähtyvät lähes joka tienmutkassa. Muista myös huolehtia matkatavaroistasi!

Voit reissata ympäri Costa Ricaa seikkailumatkoillamme, jolloin liikkuminen sujuu vielä helpommin kuin paikallisbusseilla, ja saat kaupan päälle reissuseuraakin.

Kysy Costa Rican matkoista

 

Costa Rica kartalla

Costa Rica on maantieteellisesti varsin pieni maa. Etäisyydet eivät ole pitkiä, mutta matkantekoon kannattaa varata hyvin aikaa, sillä vuoristoiset tiet eivät ole mitään varsinaisia moottoriteitä. Teiden kunto on loppupeleissä kuitenkin täysin toissijainen asia: Costa Rican sijainti kartalla tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kahden rannikon erilaisesta elämäntavasta ja tunnelmasta sekä sisämaan sademetsät ja tulivuoret, joilla kaikilla on keskeinen sija costaricalaisten kansallisidentiteetissä. 

Kertomuksia Costa Ricasta

alt

Suunnittele matka Costa Ricaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Costa Ricassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.